ایناب را در اینستاگرام دنبال کنید
اهمیت ظاهر و نمای مغازه
اساس کار و درآمد همه ی مغازه ها، جذب مشتری و فروش بیشتر است. فروش بیشتر مغازه ها به عواملی مثل داشتن اجناس خوب، رفتار خوب با مشتری، داشتن گزینه های زیاد برای مشتری، امکانات ارائه شده به مشتری و… بستگی دارد. نمای مغازه می تواند باعث شود که مشتری در مرحله اول وارد آن مغازه برای خرید شود. نمای مغازه می تواند باعث شود که مشتری حتی وارد مغازه هم نشود.

نمای کامپوزیت مغازه
دلیل استفاده زیاد از کامپوزیت در نمای مغازه، مزیت ها و ویژگی هایی است که نمای کامپوزیت دارد. این مزایا باعث خاص شدن آن می شود. ورق کامپوزیت انعطاف پذیری بالایی دارد و امکان ایجاد طرح ها و نقش های مختلفی با استفاده از آن وجود دارد. همچنین ورق های کامپوزیت در رنگ های متنوعی هم عرضه می شوند. این باعث می شود که نمای مغازه، خاص، زیبا و منحصر به فرد شود. البته قابل ذکر است که قیمت نسبتا پایین و سبکی ورق کامپوزیت هم در اجرای زیاد این محصول بی تأثیر نیست.
پیشنهاد میشه بخونید: تابلو چلنیوم برای مغازه | انواع تابلو های چلنیوم
قبل از اینکه به سراغ قیمت نمای کامپوزیت برای مغازه بروید بخوانید
بتن اکسپوز یکی از جدیدترین متریال های نمای ساختمان است. این متریال به صورت پنل های پیش ساخته در ابعاد و اندازه های سفارشی و دلخواه تولید و عرضه می شوند. قیمت بسیار مناسبی دارند نمایی مدرن را برای مغازه ها و فروشگاه ها به وجود می آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد بتن اکسپوز کلیک کنید.
قیمت نمای کامپوزیت مغازه یا فروشگاه
برای قیمت گذاری روی نمای کامپوزیت عوامل مختلفی هست که بایستی بررسی شود. عواملی مثل قیمت ورق کامپوزیت، قیمت قوطی های مورد نیاز برای زیرسازی، قیمت و هزینه ی نصب که نصاب نما مشخص می کند و مصالح ریز مصرفی در حین اجرا، در قیمت گذاری نمای کامپوزیت مغازه تأثیر گذارند.
هزینه های اجرای نمای مغازه یا فروشگاه (آپدیت بهمن 99)
- قیمت ورق کامپوزیت، با توجه به نوع برند، کیفیت محصول، ضخامت لایه های آلومینیوم، کیفیت مواد داخل آن (بین لایه های آلومینیوم) و نوع پوشش رنگ، متفاوت می باشد. قیمت ورق کامپوزیت در حال حاضر در بازار از متری 170.000 تومان تا متری 400.000 تومان می باشد.
- برای اجرای نمای کامپوزیت، نیاز به زیرسازی نما با استفاده از قوطی های فلزی است. برای هر متر مربع اجرای نمای کامپوزیت قیمت و هزینه ی این قوطی ها که باید 4*4 با وزن هر شاخ 15 کیلوگرم باشد، حدود 50.000 تا 120.000 تومان می باشد.
- قیمت نصب نمای کامپوزیت با توجه به نوع طرح، پیچیدگی طرح، ارتفاع پروژه، کیفیت کار، مکان پروژه، مقدار متراژ پروژه و… ، از متری 60.000 تومان تا متری 120.000 تومان می باشد.
- در حین اجرای نمای کامپوزیت، به مصالح ریز مصرفی همچون صفحات سنگ برش، پیچ و پرچ و… نیاز است که هزینه های این مصالح برای هر مترمربع نمای کامپوزیت حدود 10.000 تومان تا 15.000 تومان می باشد.
- البته نا گفته نماند که مقداری از ورق ها و قوطی ها بایستی با توجه به طرح و دقت نصب به عنوان پرت در نظر گرفته شود.
- با توجه به این قیمت ها، قیمت تمام شده یک نمای کامپوزیت برای مغازه یا فروشگاه حداقل از متری حدود 250.000 تومان شروع می شود. اما اجرای نمای کامپوزیت با کیفیت مناسب و اقتصادی حدودا متری 300.000 تومان می باشد.
- مسلماً برای اجرای نمایی بهتر و با کیفیت تر بایستی هزینه بیشتری برای نمای کامپوزیت مغازه در نظر گرفته شود.
نکته مهم و قابل توجه در نمای کامپوزیت این است که این نما از 20 تا 30 درصد اضافه متراژ دارد. روش نصب نمای کامپوزیت به صورتی است که ورق ها به صورت باکس بسته می شوند و همین باکس شدن باعث اضافه شدن متراژ اصلی نما خواهد شد که در نماهایی مثل بتن اکسپوز و جی اف ار سی همچین اتفاقی رخ نمی دهد.

چرا نمای کامپوزیت برای مغازه، کلیک کنید.

انواع ورق های کامپوزیت از نظر مقاومت در حریق
- ورق های معمولی با مواد پلی اتیلین
در تولید این ورق ها، مواد پلی اتیلین به کار می رود که هیچ مقاومتی در برابر حریق ندارند. ولی به دلیل قیمت پایین مصرف زیادی دارد. - ورق های کند سوز
در این نوع ورق ها، از ترکیبات خاص در پلی اتیلین مصرفی استفاده می شودکه این باعث می شود، در برابر حریق مقداری از خود مقاومت نشان داده و از گسترش آتش جلوگیری می کند. - ورق های نسوز
در این نوع ورق ها به جای مواد پلی اتیلن از مواد معدنی استفاده شده است. که در مقابل حریق کاملا مقاوم می باشند. طبیعی است که این ورق ها قیمت بالاتری نسبت به سایر ورق ها دارند. اطلاعات جامع در مورد ورق کامپوزیت نسوز FR ⇐ ورق کامپوزیت نسوز چه ویژگی هایی دارد؟

همه چیز در مورد کامپوزیت، کلیک کنید
انواع ورق کامپوزیت از نظر نوع پوشش سطح
- ورق طرح چوب
این نوع ورق برای افرادی مناسب است که می خواهند نما و طرحی مانند چوب داشته باشند. پوشش سطحی این نوع ورق کاملا شبیه چوب است. - ورق رنگی
این ورق ها همانطور که از اسم پیداست در رنگ های مختلف ارائه می شوند. هر رنگی که مد نظر مشتریان باشد. - ورق نانو
سطح این نوع ورق کاملا براق و صیقلی است. در پوشش و رنگ این ورق ها از مواد نانویی استفاده شده است و این باعث می شود ورق کثیف نشده و آلایندگی و آلودگی را به خود جذب نکند. - ورق آینه ای
ورق های آینه ای تقریبا مانند آینه عمل می کنند. پوشش سطحی این ورق ها دقیقا شبیه آینه و استیل است. ورق آینه ای طلایی پر کاربرد ترین نوع این ورق می باشد. - ورق طرح سنگ
این نوع ورق برای استفاده در نمای ساختمان بسیار مناسب هستند. پوشش سطحی و طرح این ورق ها تقریبا شبیه سنگ طبیعی است. برای افرادی مناسب است که دوست دارند نمای مانند سنگی اما سبک داشته باشند. - ورق کامپوزیت خش دار
پوشش سطح این ورق ها به صورت خشدار می باشد. از ورق های خشدار، به دلیل زیبایی و مقاومت زیادی که در برابر خوردگی دارند می توان در دکوراسیون و نمای داخلی ساختمان ها استفاده کرد.
موارد مهم در انتخاب ورق کامپوزیت
- ضخامت لایه های آلومینیوم ورق
ضخامت لایه آلومینیوم، از اساسی ترین عواملی است که روی کیفیت و قیمت ورق کامپویت تأثیر می گذارد. شرکت های مختلف جهت پاسخگویی و رفع نیازها و درخواست های مشتریان، ضخامت های مختلف را تولید و عرضه می کنند. - مواد بین لایه های آلومینیوم ورق
در اوایل به وجود آمدن صنعت ورق کامپوزیت، همه تولید کنندگان از مواد مرغوب در بین لایه های آلومینیوم استفاده می کردند. اما رفته رفته با زیاد شدن شرکت های تولید کننده ورق کامپوزیت، برخی از تولیدکنندگان اقدام به تولید ورق های با کیفیت پایین کردند. که این امر باعث رخ دادن حوادث ناگواری همچون آتش سوزی شد.
چگونه ورق کامپوزیت بر حسب نیازمان را انتخاب کنیم؟ کلیک کنید.

اهمیت اجرای صحیح نمای کامپوزیت مغازه
برای اجرای نمای کامپوزیت، کارتان را به یک شرکت معتبر که در این زمینه رزومه خوبی دارد واگذر کنید. تا کار شما با بهترین کیفیت و کمترین قیمت و بدون ریسک انجام شود. چون اجرای نمای کامپوزیت یک کاری بسیار تخصصی می باشد که اگر انتخاب متریال ها و اجرای آن به درستی انجام نگردد نه تنها نمای ساختمان زیبا نمی شود بلکه هزینه ها و خساراتهای زیادی نیز برای ما ایجاد خواهد شد.
شرکت ایناب با سابقه ی بیش از 12 سال اجرای نمای کامپوزیت و اجرای بیش از 1000 پروژه در سراسر کشور، آمادگی خود را برای اجرای هر گونه پروژه ای را در سراسر کشور اعلام می دارد. ما به اجرای این همه پروژه افتخار نمی کنیم، بلکه به داشتن این همه مشتری راضی و خوشحال افتخار می کنیم.

معرفی نمای جی اف ار سی (gfrc)، جدیدترین محصول نمای ساختمان
ازآنجاییکه بتن یک ماده ترد و شکننده هست برای تقویت شکنندگی آن تلاشهای بسیاری شده است. در طی تحقیقات اثر الیاف بر مقاومت خمش بتن بسیار موفقیتآمیز بوده و اثر شگفتانگیزی داشته است. با استفاده از الیاف شیشه در بتن، محصولی مقاوم به نام بتن تقویتشده با الیاف شیشه (Glass Fiber Reinforced Concrete)، که مخفف آن میشود GRC یا GFRC ایجاد میشود. نمای جی اف ار سی یک نوع کامپوزیت هست، که با داشتن تمام مزیتهای بتن معمولی مقاومت کششی و خمشی بسیار بالایی دارد که… ادامه مطلب

برای آشنایی با انواع نمای ساختمان کلیک کنید…
برای اطلاع از قیمت انواع نمای ساختمان کلیک کنید…

