جی اف آر سی چیست؟ جی آر سی چیست؟
نمای جی اف آر سی gfrc | grc | نمای اسلیمی یکی از جدیدترین نماهای ساختمان است که در ایران متاسفانه زیاد شناخته شده نیست. به شما تبریک می گوییم که جز انسانهای پرسشگری هستید که می خواهید اطلاعات خودتان را در مورد نمای جی اف ار سی تکمیل کنید. ازآنجاییکه بتن یک ماده ترد و شکننده هست برای تقویت شکنندگی آن تلاشهای بسیاری انجام شده است . در طی تحقیقات اثر الیاف بر مقاومت خمش بتن بسیار موفقیتآمیز بوده و اثر شگفتانگیزی داشته است.با استفاده از الیاف شیشه در بتن محصولی مقاوم به نام بتن تقویتشده با الیاف شیشه (Glass Fiber Reinforced Concrete) که مخفف آن میشود GRC یا GFRC ایجاد میشود.

بتن جی اف آر سی gfrc | grc | نمای اسلیمی یک نوع کامپوزیت هست. با داشتن تمام مزیتهای بتن معمولی مقاومت کششی و خمشی بسیار زیادی دارد که آن را میتوان به شکل های مختلف برای کاربردهای مختلف درآورد. مزایای فراوان بتن gfrc باعث شده استفاده از آن در دنیا مخصوصاً کشورهای توسعهیافته رو به افزایش باشد. ولی در کشور ما این محصول فعلاً فقط در پروژههای خیلی خاص و لاکچری استفاده می شود . چون خیلی از طراحان و معماران هنوز آشنایی کامل با نمای gfrc | grc ندارند. با نمای جی آر سی هیچگونه محدودیتی در طراحی وجود ندارد و دست معماران و طراحان نمای ساختمان برای اجرایی کردن رویاهایشان کاملاً باز است. همچنین امکان ایجاد رنگهای مختلف در نمای grc جی ار سی | نمای اسلیمی بدون محدودیت وجود دارد و از این نظر هم دست طراحان نمای ساختمان باز میباشد.

معماري سنتي
مواد تشکیلدهنده بتن جی آر سی gfrc/grc | طرح اختلاط بتن جی اف آر سی gfrc
در بتن معمولی از سیمان و سنگدانه و آب برای تولید بتن استفاده می شود. اما بتن جی ار سی | نمای اسلیمی الیاف شیشه و مواد و مکملهای بسیار پیشرفته و سیلیس نیز جهت داشتن خواص برتر از بتن معمولی استفاده می شود و روش تولید آن نیز بسیار متفاوت هست.

پنل های جی اف ار سی gfrc ایناب
مجموعه ایناب در حال حاضر بیش از 30 پنل با طرح ها و ابعاد مختلف از 25*25 سانتی متر تا 220*220 سانتی متر را در خط تولید خود دارد. جهت مشاهده کامل پنل ها و اطلاعات کامل در مورد این پنل ها اینجا کلیک کنید.

روش نصب و اجرای نمای جی اف ار سی gfrc ایناب
جدا از اینکه جی ار سی با توجه به روش تولید، به صورت های گوناگون نصب می شود اما پنل های grc ایناب | نمای اسلیمی خیلی راحت و بدون دردسر قابل اجرا می شود. تولید جی اف آر سی ایناب به این صورت است که برای هر تایل مطابق با ابعاد و اندازه آن تعدادی اسکوپ به شبکه فلزی داخلی آن جوش شده و برای نصب قرارمی گیرد . برای اجرا هم کافی است که بعد از زیرسازی نما با پروفیل های فلزی با توجه به ابعاد تایل ها، پنل جی ار سی با پیچ به زیرسازی متصل شود. جهت کسب اطلاعات کامل در مورد روش های نصب جی اف ار سی کلیک کنید.

مزایای بتن جی اف ار سی gfrc / grc
♦ امکان تولید قطعات مشبک و خاص با ابعاد دلخواه
یکی از دغدغههای معماران و طراحان خلاق، اجرایی شدن طرحهایی که می دهند است . چون خیلی از طرحها با مصالح و متریال های دیگر قابل اجرا شدن نیست؛ اما با نمای جی ار سی تقریباً هیچگونه محدودیتی در تولید قطعات ازنظر طرح، نقش، اندازه و رنگ وجود ندارد. امکان تولید قطعات مشبک و نقش برجسته و باکسهای بزرگ نیز با نمای جی ار سی gfrc | grc امکانپذیر امی باشد.
♦ ارزشآفرینی برای ساختمانکند
همانطور که کالاهای برند و مارکدار برای مشتریان خود اعتبار بوجود می آورند، یک ساختمان با نمای متفاوت و خاص هم میتواند چند برابر برای مالکان و ساکنان خود ایجاد ارزش و اعتبارایجاد کند . نمای ساختمان اولین تصویری است که از هر ساختمان در ذهنها باقی خواهد ماند. نمای جی اف ار سی gfrc / grc میتواند برای مالکان، مجریان، طراحان و ساکنان آن ارزش و اعتبار ایجادکند.
♦ مقاومت در برابر تنش و ضربه
وجود الیاف شیشه در نمای جی اف ار سی gfrc | grc باعث شده این محصول در برابر ضربه و تنش بسیار مقاوم باشد که اینیکی از برترین مزیتهای نمای gfrc هست.
♦ مقاوم در برابر زلزله
کشور ما زلزلهخیز است و هرلحظه باید آمادگی کافی در برابر زلزله را داشته باشیم. از آنجایی نمای جی اف را سی gfrc | grc در برابر ضربه و تنش مقاوم است و نصب آن نیز بهصورت خشک انجام می شود ، کاملاً در برابر زلزله مقاوم میباشد.

♦ سرعت در اجرا
توجیه اقتصادی یکی از مهمترین بخش ها برای ساخت هر ساختمان هست. مدت ساخت میتواند تأثیرات زیادی در هزینههای ساخت یک پروژه ساختمانی بگذارد. نمای جی اف ار سی یک نمای پیشساخته است که اجرای آن بسیار سریعتر و ایمنتر از سایر نماها هست.
♦ سبک سازی ساختمان
همه طراحان و مهندسین در انتخاب متریال ها به مقوله سبکسازی اهمیت میدهند. از آنجایی که روش نصب جی اف را سی بدون ملات و بهصورت خشک هست، وزن کلی نما نسبت به خیلی از متریال های نما کاهش مییابد.
♦ مقاوم در یخبندان و شرایط سخت جوی
نمای جی اف ار سی gfrc | grc به دلیل جذب آب پایین و مقاوم بودن بافت مولکولی آن در يخبندان و سرماهای بسیار شدید نیز مقاوم هست.

قیمت نمای جی اف ارسی gfrc | grc
بعد از دانستن همه اطلاعات جی اف آر سی | نمای اسلیمی ، مهم است قیمت آن را نیز بدانیم. تا مقایسهای داشته باشیم با سایر متریال ها و بتوانیم بهترین انتخاب را داشته باشیم. اما متأسفانه نمای جی اف آر سی یک نمای خاص و سفارشی است که نمیتوان بدون داشتن اطلاعات کامل قیمت مشخصی ارائه کرد. به همین دلیل در اینجا هزینههای حدودی برای اجرای نمای جی اف آر سی اعلام میگردد. شما میتوانید یک برآورد حدودی از قیمت نمای جی اف آر سی gfrc | grc داشته باشید.

معماری اسلامی
معماري سنتي از ابتدای آفرینش انسان به دنبال زیباسازی محل سکونت خود بوده است. که این امر تقریبا برای بیشتر تمدن های باستانی بشر مشاهده شده است. انسان ها برای تزئینات از نقوش برگرفته از محیط طبیعت مانند گیاهان و حیوانات استفاده می کردند . با وجود اینکه اسلام مسلمان ها را از ترسیم نگاری و مجسمه نگاری نهی کرده است ولی این دلیلی بر عدم گرایش مسلمانان در هنر و زیبایی نشده بلکه هنرمندان مسلمان با تمرکز بر مفاهیمی مانند هندسه و انتزاع که نماد نظم الهی در خلقت هستی است ، آثاری را خلق کرده اند که با سایر فرهنگ ها متفاوت است که مهمترین تمایز آن این است که از این هنر برای انتقال مفاهیم الهی استفاده می شود.
می توان گفت که هدف از تزئینات در معماری اسلامی علاوه بر زیبایی، القای مفاهیمی مانند نظم و وحدت وجودی می باشد که در قالب نقشهای هندسی و انتزاعی چون اسلیمی ها ، و کتیبه های قرآنی می باشد.

معماری اسلیمی
نقش و نگارهایی که از خطوط پیچیده منحنی ، دورانی که و برگرفته از گیاهان و جانوران می باشد را نقوش اسلیمی می گویند که این نقوش در معماری داخلی و خارجی از زمانهای گذشته کاربرد داشته که امروزه تحولاتی در متریال های آن ایجاد شده ولی نقش و نگارهای آن چندان تغییری نداشته است. با پیشرفت تکنولوژی در ایجاد نقوش اسلیمی نیز پیشرفت هایی بوده است که به انواع محصولات نمای ساختمان با نقوش اسلیمی می پردازیم.
نمای اسلیمی ساختمان با جی اف آرسی ایناب
طراحی و تولید و اجرای نمای جی اف ار سی | نمای اسلیمی با پیشرفت بشر در علم مواد و کامپوزیت ها امکان ایجاد سنگی بسیار مقاوم میسر شده که می توان تمام نقش های اسلیمی و اسلامی را با ترکیب مجدد سنگ دانه های طبیعی مقاوم ایجاد کرد. از مزیتهای برتر نمای اسلیمی ساختمان با سنگ اسلبکو می توان به مقاومت در برابر ضربه و شکست ، نصب سریع و آسان، مقاومت در برابر شرایط سخت جوی اشاره کرد.
طراحان و معماران می توانند نماهای اسلیمی و معماری های اسلامی و اسلیمی را با سنگ های اسلبکو با هر اندازه ، رنگ ، طرح و نقشی سفارش دهند
نمای ساختمان اسلیمی با ورق کامپوزیت
كامپوزيت cnc ورق های کامپوزیت امروزه استفاده فراوانی در نمای ساختمان دارند که می توان با استفاده از دستگاه های cnc نقوش اسلیمی را بر روی ورق های کامپوزیت ایجاد کرد و نمای اسلیمی ساختمان را با ورق کامپوزیت اجرا کرد.
فقط مشکلی که وجود دارد این است که معماری اسلیمی با ورق های کامپوزیت که یک محصول فانتزی را ایجاد می کند زیاد سازگار نیست و این مورد پسند خیلی از معماران نمی باشد و انتقادهایی از طرف آن ها بر استفاده از این ورق ها برای نمای اسلیمی می شود.
نمای اسلیمی با gfrc یا grc جی ار سی

یکی از نماهای جدید ساختمان که قابلیت تولید و اجرای انواع طرح ها را میسر کرده نمای جی اف ار سی gfrc | نمای اسلیمی می باشد. با توجه به دوام بالا و راحتی ایجاد طرحهای خاص و مقاومت بالا در برابر ضربه، نمای جی اف ار سی برای ایجاد طرح های مشبک اسلیمی توصیه می گردد.
بخشهای مختلف در نمای مذهبی
نماهای اسلامی – ایرانی ، از چند عنصر مشخص و خاص تشکیلشده است که هر شخصی با دیدن این نشانهها در هر جای دنیا سریعاً، نماهای اصیل ایرانی را در ذهن خود تداعی میکند. عناصری مثل ایوانها، گنبد ، مناره و … هرکدام را بهاختصار توضیح خواهیم داد.
- صحن : به میانسرا نیز شهرت دارد. یکی از نشانهها بارز در نمای اسلیمی ، وجود میانسرا در ساختمان است. در کاروانسراها ، این بخش بهعنوان محل استراحت مسافران و بارگیری بار آنها استفاده میشد. در مدارس و مساجد نیز بهعنوان وضوخانه کاربرد داشت.
- گنبد : ساخت گنبد از دوران اشکانیان شروع شد . دایرهای توخالی که در مرتفعترین نقطه ساختمان قرار دارد. عموماً گنبدها در مساجد با کاشیهایی به رنگ آبی فیروزهای پوشش داده میشوند.
- ایوان : معماران، بخشی از خانه را که دارای طاق بوده و از سه طرف بسته و یکطرف رو به حیاط باشد را ایوان مینامند. عموماً ایوانها در بخش جلویی ساختمان قرار میگیرند و فضایی مستقل از بخش داخلی دارند. تا قبل از ورود اسلام به ایران، ایوانها فقط در منازل ثروتمندان و ساختمانهای حکومتی کاربرد داشت.
- مناره : مناره در مساجد و مکانهای مذهبی به چشم میخورد. شکل کلی مناره ، استوانهای و مخروطی است که بهصورت دایرهای یا چندضلعی هستند. هر مناره از سه قسمت پایه، بدنه،تاج تشکیلشده است.

مشهورترین مصالح ساختمانی در نمای اسلامی
برخی از مصالح ساختمانی، در نماهای اسلامی خیلی بیشتر به چشم میخورند. به ط.ری که میتوان با دیدن مصالح نمای یک ساختمان بدون دیدن طرح اولیه، حدس زد که این نما، یک نمای ایرانی – اسلامی است. از انواع متریال ها میتوان به آجر، انواع کاشیها، گچ، سنگ طبیعی، چوب و شیشه اشاره کرد.
این مصالح در دسترس ترین مواد برای انجام یک نما بودند. اما امروزه با بررسی خطراتی که نماهای ملاتی برای ساکنین ساختمان به همراه دارد، پیشنهاد معماران و ساختمانسازان اجرای نما به شکل خشک میباشد. با پیشرفتی که رد حوزه اجرا نما در سالهای اخیر اتفاق افتاده، میتوانید بسیار یا زا ین متریال ها را به شکل خشک اجرا کرد.
علاوه بر اینکه متریال هایی مثل آجر را متوان خشک اجرا کرد، امروزه میتوانید با استفاده از جی اف ار سی GFRC تمام طرحهای اسلیمی موردنیاز یک نمای اسلامی را تهیه کرد. بهراحتی میتوان با قالبسازی شکلدهی به جی ار سی حتی طرح آجر را با این متریال تولید و در نمای مذهبی استفاده کرد.

اگر نیاز به مشاوره رایگان درزمینهٔ نمای ساختمان دارید با شماره 05142222550 و یا 09913377500 تماس حاصل نمایید.
یا بار ارسال عدد 5 به شماره 09913377500 همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
همچنین می توانید از طریق واتساپ یا تلگرام با همکاران ما در ارتباط باشید.