نمای کامپوزیت اهواز

اهواز، هفتمین شهر پرجمعیت ایران است. این شهر در بخش جنوب غربی کشور قرار دارد و از گرمترین نقاط کشور به حساب می آید. با توجه به گرما و آلودگی هایی که در این شهر در اثر وجود کارخانه های متعدد وجود دارد، باید نمایی برای ساختمان انتخاب شود که مقاومت کافی در برابر این شرایط را داشته باشد.  نمای کامپوزیت در اهواز می تواند گزینه ی خوبی باشد.  نمای کامپوزیت، مزایایی دارد که باعث می شود، استفاده از آن به عنوان نمای ساختمان در اهواز مناسب باشد. مزایای نمای کامپوزیت در ادامه مطلب توضیح داده خواهد شد.  در نتیجه ساختمان های دارای نمای کامپوزیت اهواز، ماندگاری و دوام خوبی خواهند داشت.

کامپوزیت چیست؟

ورق کامپوزیت پنل، Aluminum Composite Panel (ACP)، از دو لایه آلومینیوم و پلی اتیلن یا مواد معدنی تشکیل شده است. تنوع در طرح و رنگ، سبک بودن، شکل پذیری، قیمت نسبتاً پایین و سرعت اجرای بالا از مزایای ورق کامپوزیت می باشد. اساسی ترین ویژگی که ورق کامپویت دارد که باعث شده است توجه زیادی به ورق کامپوزیت شود، سبک بودن آن است. به طوری که وزن هر متر مربع آن تقریبا 6 تا 8 کیلو گرم می باشد.

همه چیز در مورد نمای کامپوزیت

 

نمای کامپوزیت اهواز| طراحی و اجرای نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت اهواز| طراحی و اجرای نمای کامپوزیت
اگر نیاز به مشاوره  رایگان درزمینه  نمای ساختمان دارید  با شماره 05142222550 و یا 09158757500تماس حاصل نمایید.

مزایای ورق کامپوزیت

  • سبکی
  • تنوع در طرح و رنگ
  • قابلیت برشکاری
  • عایق صوت
  • سرعت اجرای بالا
  • مقاومت بالا در برابر فرسایش

 

انواع ورق کامپوزیت از نظر نوع پوشش سطح

ورق آینه ای

ورق های آینه ای تقریبا مانند آینه عمل می کنند. پوشش سطحی این ورق ها دقیقا شبیه آینه و استیل است. ورق آینه ای طلایی پر کاربرد ترین نوع این ورق می باشد.

ورق رنگی

این ورق ها همانطور که از اسم پیداست در رنگ های مختلف ارائه می شوند. هر رنگی که مد نظر مشتریان باشد.

ورق طرح سنگ

این نوع ورق برای استفاده در نمای ساختمان بسیار مناسب هستند. پوشش سطحی و طرح این ورق ها تقریبا شبیه سنگ طبیعی است. برای افرادی مناسب است که دوست دارند نمای مانند سنگی اما سبک داشته باشند.

ورق کامپوزیت خش دار

پوشش سطح این ورق ها به صورت خشدار می باشد. از ورق های خشدار، به دلیل زیبایی و مقاومت زیادی که در برابر خوردگی دارند می توان در دکوراسیون و نمای داخلی ساختمان ها استفاده کرد.

ورق طرح چوب

این نوع ورق برای افرادی مناسب است که می خواهند نما و طرحی مانند چوب داشته باشند. پوشش سطحی این نوع ورق کاملا شبیه چوب است.

ورق نانو

سطح این نوع ورق کاملا براق و صیقلی است. در پوشش و رنگ این ورق ها از مواد نانویی استفاده شده است و این باعث می شود ورق کثیف نشده و آلایندگی و آلودگی را به خود جذب نکند.

انتخاب اصولی ورق کامپوزیت

نمای کامپوزیت اهواز| طراحی و اجرای نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت اهواز| طراحی و اجرای نمای کامپوزیت

مشخصات فنی ورق های کامپوزیت

  • ابعاد معمولی ورق های کامپوزیت 125*320 سانتی متر است اما، برخی شرکت ها توانایی تولید ورق با ابعاد دلخواه مشتریان را دارند.
  • ضخامت لایه محافظ روی ورق های کامپوزیت 6 تا 8 میکرون است.
  • ضخامت استاندارد هر یک از لایه های ورق کامپوزیت حدود نیم میلی متر می باشد. هر چند ضخامت های پایین تر هم در بازار موجود است.
  • ضخامت کل ورق کامپوزیت (همه لایه ها) معمولا 4 میلی متر است.
  • ضخامت پوشش رنگی ورق های کامپوزیت با توجه به نوع پوشش از 20 تا 35 میکرون است.

موارد مهم در انتخاب ورق کامپوزیت

ضخامت لایه های آلومینیوم

از اساسی ترین و مهم ترین عوامل انتخاب ورق کامپوزیت است. در شروع تولید ورق کامپوزیت، لایه های آلومینیوم با ضخامت 5 دهم میلی متر تولید می شد. با گذشت زمان و رقابتی شدن کار و همچنین تقاضای محصول با قیمت پایین تر ضخامت لایه های آلومینیوم کاهش یافت. برخی از شرکت ها با توجه به درخواست مشتریان، لایه های آلومینیوم را با ضخامت های مختلف تولید می کنند.

مواد بین لایه های آلومینیوم

در اوایل شروع تولید و عرضه ورق های کامپوزیت، مواد بین لایه های آلومینیوم از مواد مرغوب استفاده می شد. این مواد باعث ضدحریق شدن ورق های کامپوزیت است. با گذشت زمان و بالارفتن تقاضای ورق کامپوزیت، افرادی از شرایط سوءاستفاده کردند و ورق های با مواد نامرغوب را روانه بازار کردند. این عمل باعث به بار آمدن فاجعه هایی همچون آتش سوزی های اخیر بود.

اجرای تخصصی نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت اهواز| طراحی و اجرای نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت اهواز| طراحی و اجرای نمای کامپوزیت

روش های اجرای نمای کامپوزیت

هنگ (ریلی)

زیرسازی نمای کامپوزیت در این روش با استفاده از پروفیل های آلومینیوم صورت می گیرد. بعد از زیرسازی ورق های کامپوزیت به صورت ریلی روی آن نصب می شود. این روش استاندارد ترین روش اجرای نمای کامپوزیت است که سرعت اجرای بالایی هم دارد. البته هزینه های اجرای این روش بسیار بالا می باشد.

فیکس (ثابت)

زیرسازی نمای کامپوزیت در این روش با استفاده از قوطی های آهنی انجام می شود. سپس ورق های کامپوزیت با پیچ به قوطی های زیرسازی متصل می گردند. مزیت و ویژگی این روش، امکان تعویض جداگانه هر قطعه از ورق کامپوزیت می باشد. با استفاده از این روش هزینه تمام شده نمای کامپوزیت کمتر از روش ریلی می باشد.

روش زیوار یا H L

زیرسازی این روش هم مانند روش فیکس توسط قوطی های آهنی انجام می شود. بعداز زیر سازی ورق های کامپوزیت بدون اورلب، توسط زیوارهای آلومینومی روی قوطی های آهنی نصب می شود. این روش فقط در ایران اجرا می گردد و استاندارد نیست. همچنین مورد تایید شرکت های مشاور و بسیاری از مهندسین نمی باشد.

اهمیت اجرای نمای کامپوزیت

علاوه بر سبک بودن ورق کامپوزیت و نمای کامپوزیت، زیبایی از دیگر خصوصیاتی است که باعث استفاده گسترده از این محصول شد. زیبایی نمای کامپوزیت تنها زمانی نمایان است که به صورت اصولی و صحیح اجرا شود. بر خلاف تصور خیلی از افراد، اجرای نمای کامپوزیت کاری بسیار تخصصی است. در صورتی که اجرای نمای کامپوزیت به صورت تخصصی و صحیح اجرت نشود، باعث به هدر رفتن سرمایه و وقت ما خواهد شد.

 

شرکت ایناب با سابقه ی بیش از 12 سال اجرای نمای کامپوزیت و اجرای بیش از 1000 پروژه در سراسر کشور، آمادگی خود را برای اجرای هر گونه پروژه ای را در سراسر کشور اعلام می دارد. ما به اجرای این همه پروژه افتخار نمی کنیم، بلکه به داشتن این همه مشتری راضی و خوشحال افتخار می کنیم.

اطلاعات بیشتر در مورد گروه ایناب 

 

 

معرفی نمای جی اف ار سی (gfrc)، جدیدترین محصول نمای ساختمان

نمای جی اف ار سی ( gfrc | grc)  یکی از جدیدترین نماهای ساختمان می باشد که عده کمی با آن آشنایی دارند. ازآنجایی‌که بتن یک ماده ترد و شکننده هست برای تقویت شکنندگی آن تلاش‌های بسیاری شده است. در طی تحقیقات اثر الیاف بر مقاومت خمش بتن بسیار موفقیت‌آمیز بوده و اثر شگفت‌انگیزی داشته است. با استفاده از الیاف شیشه در بتن، محصولی مقاوم به نام بتن تقویت‌شده با الیاف شیشه (Glass Fiber Reinforced Concrete)، که مخفف آن می‌شود GRC  یا GFRC  ایجاد می‌شود. نمای جی اف ار سی یک نوع کامپوزیت هست، که با داشتن تمام مزیت‌های بتن معمولی مقاومت کششی و خمشی بسیار بالایی دارد که… ادامه مطلب

نمای جی اف ار سی
نمای جی اف ار سی

 

برای آشنایی با انوع  نمای ساختمان کلیک کنید…

 

برای اطلاع از قیمت انواع نمای ساختمان کلیک کنید…

 

پیج اینستاگرام  ایناب

اگر نیاز به مشاوره  رایگان درزمینه  نمای ساختمان دارید  با شماره 05142222550 و یا 09158757500تماس حاصل نمایید.

 

 

همکاری-با-ایناب
همکاری-با-ایناب
چرا ایناب
چرا ایناب

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *