نمای ساختمان های اصفهان
اصفهان پس از تهران و مشهد، سومین شهر بزرگ و پر جمعیت ایران است که در مرکز ایران قرار دارد این شهر به داشتن معماری های زیبا ، مساجد و مناره های خاص و کهن معروف است که با توجه به جاذبه های دیدنی و کهن در این سرزمین لقب نصف جهان را به خود گرفته است. به علت وجود بافت قدیمی ، خانه های سنتی زیادی در این شهر قابل مشاهده است که امروزه بعضی از این خانه ها بازسازی و به صورت موزه درآمده است که باعث جذب توریستان به این شهر گشته است. با توجه به قدمت این شهر و خانه های باستانی موجود در این شهر و با گذشت زمان و پیشرفت گسترده شهرنشینی ساختمان های این شهر نیز دستخوش تغییر قرار گرفتند و سبک ساخت و ساز تغییرات چشمگیری کرده است. ساخت یک ساختمان در محدوده شهری با محدودیت های زیادی نظیر محدودیت های مالی ، مکانی ، تقاضای کارفرما ، شرایط منطقه ، رعایت شرایط تعیین شده توسط شهرداری های و … رو به رو خواهد بود که با در نظر گرفتن و رعایت تمامی این قوانین می توان معماری نو و خلاقانه ای را پدید آورد .

ویژگی معماری سبک اصفهانی
سبک اصفهانی علاوه بر اصفهان در اکثر مناطق ایران نیز دیده می شود که به علت هم نامی با این شهر لازم دانستیم توضیحات مختصری از این سبک را نیز به شما ارائه دهیم . به شیوه معماری عصر صفویه معماری اصفهانی گفته می شود. در سبک اصفهانی به سادگی ساخت خانه بدون پیچیدگی توجه میکردند در این سبک نما بدون برجستگی و به صورت ساده انجام می شد که با کاشی های معرق و گچ بری و آجرهای تزئینی تزئین می شدند. از این سبک معماری در اصفهان می توان به معماری های اصیلی مانند کاخ عالی قاپو ، مسجد شیخ لطف الله و مسجد امام اصفهان اشاره کرد .

ویژگی معماری اصفهان
علاوه بر استفاده از سبک اصفهانی در ساخت خانه ها و جاذبه های تاریخی در اصفهان ، به سبک های دیگر نیز این خانه ها ساخته می شدند . اکثر خانه های اصفهان در قدیم با رعایت شرایط فنی و اقلیمی ساخته می شدند که دارای مساحت زیادی بودند غیر از خانه بزرگ زادگان خانه افراد عادی با رعایت اصول و شرایط اقلیمی به سادگی و با استحکام کافی و همچنین با استفاده از مصالح در دسترس ساخته می شد. با توجه به اب و هوای گرم و خشک اصفهان در قدیم جهت ساخت خانه در اصفهان در ابتدا از خشت و کاهگل و اجر استفاده می کردند . رفته رفته متریال های جدید تر جای متریال های قبل را گرفت . که این متریال ها در نمای ساختمان اصفهان نیز استفاده می شد .

امروزه در معماری ، علاوه بر خود ساختمان، نما نیز بیشتر از قبل مورد توجه معماران قرار گرفته و جدایی از نمای داخلی به شکیل بودن نمای بیرونی ساختمان نیز اهمیت می دهند چرا که نما معرفی آسان از داخل ساختمان و همچنین توضیحی از فرهنگ سازنده می باشد و در صورت توجه به آن معماران در بازار رقابت سخنی برای گفتن دارند و پیروز ترند. با توجه به اهمتام نما در ساختمان ، ویژگی های برتر نمای ساختمان را باهم مرور می کنیم :
ویژگی های برتر نمای ساختمان
-
حفاظت
-
استحکام بالا در برابر حوادث طبیعی
-
زیبایی
-
عایقی برای صوت
-
عایقی برای حرارت
-
ضدحریق بودن

اهمیت نما در خانه های شهر اصفهان
با توجه به اهمیت محیط زندگی و همچنین خانه در حفاظت از سلامت روحی و جسمی افراد ، از اهمیت خانه ها نمی توان چشم پوشی کرد. اولین راه انتخابی ساختمان ها توسط افراد در وهله اول از طریق نما صورت می گیرد. اصفهان یک شهر توریستی و کهن ایران است که هر ساله توریستان زیادی به این شهر سفر می کنند . مسلما توریستان به دنبال مکانی آراسته و با امکانات هستند تا دقایقی را جهت استراحت در آنجا بگذرانند و راه ارتباطی توریستان نیز با ساختمان ها و هتل ها از طریق همین نما صورت می گیرد . با ایجاد نمای مدرن تر معماران می توانند معرف بهتری از ها و هتل ها را در دید مخاطب پدید آورند و باعث جذب بیشتر مشتری گردند و سریع تر به هدف خود دست یابند .

عوامل موثر در انتخاب نما
-
سلیقه کارفرما
-
بودجه
-
فرهنگ منطقه
-
در دسترس بودن متریال ها
-
موقعیت مکانی
-
شرایط آب و هوایی
-
سبک ساختمان

معرفی نمای جی اف ار سی (gfrc)، جدیدترین محصول نمای ساختمان
نمای جی اف ار سی ( gfrc | grc) یکی از جدیدترین نماهای ساختمان می باشد که عده کمی با آن آشنایی دارند.
ازآنجاییکه بتن یک ماده ترد و شکننده هست برای تقویت شکنندگی آن تلاشهای بسیاری شده است. در طی تحقیقات اثر الیاف بر مقاومت خمش بتن بسیار موفقیتآمیز بوده و اثر شگفتانگیزی داشته است.با استفاده از الیاف شیشه در بتن، محصولی مقاوم به نام بتن تقویتشده با الیاف شیشه (Glass Fiber Reinforced Concrete)، که مخفف آن میشود GRC یا GFRC ایجاد میشود. نمای جی اف ار سی یک نوع کامپوزیت هست، که با داشتن تمام مزیتهای بتن معمولی مقاومت کششی و خمشی بسیار بالایی دارد که… ادامه مطلب


کاربرد جی ار سی GRC/GFRC
1-نمای بیرونی ساختمانهای اداری ، مسکونی ، برج،پارکینگ ،مراکز تفریحی و آسمان خراش ها
2-نمای دکوراتیو و تزئینی داخل ساختمان
3-دیوار تونل ها، پل ها و زیرگذر ها
معرفی نمای کامپوزیت
ورق آلومینیوم کامپوزیت پنل (Aluminum Composite Panel)، که مخفف آن می شود ACP متشکل از دولایه ترکیبی آلومینیوم و پلی اتیلن یا مواد معدنی می باشد. مزایای برتر این متریال باعث شد که در مدت کوتاهی مورد توجه طراحان و کارفرمایان قرار بگیرد و در مدت زمان اندکی استفاده از آن در نمای ساختمان افزایش یابد. تنوع در طرح و رنگ، شکل پذیری، سبک بودن ، سرعت در نصب و قیمت نسبتا پایین از مزایای برتر ورق کامپوزیت می باشد.مهمترین مزیت نمای کامپوزیت نسبت به سایر متریال هایی که در نماسازی استفاده می شوند سبک بودن آن است به گونه ای که وزن یک مترمربع آن حدود6 تا 8 کیلوگرم وزن دارد…. ادامه مطلب


موارد کاربرد انواع ورق کامپوزيت
ورق آلومینیوم کامپوزیت در نمای ساختمان و مکان های زیرکاربرد دارد :
- پوشش نمای بیرونی ساختمان
- کاور کردن و بازسازی نماهای قدیمی
- تزئین و طراحی دکوراسیون داخلی
- پوشش سقف پمپ بنزین ها
- سطح زیر کار نوشته تابلوی فروشگاه ها
- طراحی و کار کردن با سرعت زیاد غرفه های نمایشگاهی
- پوشش سقف هابه منظور محافظت با توجه به استحکام و مقاومت کامپوزیت
- و …
برای آشنایی با انوع نمای ساختمان کلیک کنید…
برای اطلاع از قیمت انواع نمای ساختمان کلیک کنید…
اگر نیاز به مشاوره رایگان درزمینهٔ نمای ساختمان دارید با شماره 05142222550 و یا 09913377500 تماس حاصل نمایید.
همچنین می توانید از طریق واتساپ یا تلگرام با همکاران ما در ارتباط باشید.

