نرده صراحی – نرده سنگی صراحی – نصب نرده صراحی

نرده سنگی صراحی

با ما در اینستاگرام همراه باشید

معرفی نرده صراحی

نرده صراحی یکی از اجزای نماهای سنگی به حساب می آید که نرده ای کلاسیک است و در فضاهای داخلی و بیرونی ساختمان کاربرد دارد. امروزه در صنعت ساخت و ساز از این نوع نرده صراحی استفاده می شود و طرفداران زیادی پیدا کرده است. این نرده ها از سنگ ساخته شده اند. سنگ بکار برده شده در نرده های صراحی از سنگ تراورتن است. به لحاظ نحوه ی نصب نرده صراحی و جنس و طرح آن این نوع نرده تنوع چندانی ندارد.نرده های سنگی یا صراحی از محصولاتی هستند که با اینکه محصولی کاربردی هستند و بایددر ساختمان استفاده شوند باعث زیبایی به نمای ساختمان می شود. 

خوب است اگر اطلاعاتی درمورد معنای صراحی داشته باشیم و معنی این کلمه را بدانیم . صُراحی در لغت به معنای ظرفی با شکم متوسط و سری تنگ و باریک می باشد که برای نوشیدن مورد استفاده قرار می گیرد و علت نام گذاری  سنگ صراحی به دلیل شبیه بودن به این شکل ها است. اکنون سنگ صراحی را بنام نرده سنگی شناخته ونامیده می شود. نرده سنگی از سنگ‌هایی به‌صورت طبیعی و مصنوعی وجود دارد.

نرده سنگی تراس
نرده سنگی

نکات مهم هنگام خرید نرده سنگی

هنگام خرید نرده صراحی باید به نکات زیر توجه داشت و محل نصب نرده از قبل تعیین شود و از نظر محاسباتی محل نصب مورد بررسی قرار گرفته شود. محل نصب این نوع نرده ها می تواند در بالکن، نماهای بیرونی، پشت بام و حتی در محوطه سازی ها باشد. با توجه به مواد اولیه به کار گرفته شده در نرده های صراحی قیمت این نوع نرده ها مقرون به صرفه است و یکی از ارزان ترین نوع نرده به حساب می آید. در مقابل قیمت پایین کیفیت بالایی نیز ندارد.

انواع مدل های نرده سنگی

مدل های نرده های سنگی به دو روش گرد و چهارگوش(تخت) ساخته می‌شود. نرده های سنگی با سنگ های گوناگونی ساخته می‌شود که بهترین سنگ ها برای نمای بیرونی ساختمان نرده های سنگی تراورتن می باشدوبه این دلیل می باشد  که در مقابل شرایط آب وهوایی و بارندگی و شرجی و اشعه های خورشید مقاوم می باشند  ولی برای نمای داخلی این محدودیت وجود ندارد و هم می‌توان از نرده های تراورتن، مرمریت، مرمر و حتی لایمستون استفاده شود.

نرده سنگی تراس
نرده بالکن

معایب نرده های سنگی صراحی

نرده های صراحی دیگر تکراری و روتین شده اند و جذابیت گذشته را ندارند. مگر اینکه طرح نما به گونه ای باشد که این نرده ها فقط متناسب با آن باشد. متاسفانه امکان تقلب در تولید این نوع نرده ها بالا است. به همین دلیل تشخیص نرده با کیفیت از نرده های با کیفیت پایین تا حدودی سخت است. نرده های کیفیت پایین هم در هنگام حمل و نقل و هم در هنگام نصب شکستگی زیادی دارند. همچنین این نرده ها وزن بالایی دارند و قیمت آن هم نسبتا بالاست.

یک پیشنهاد عالی

اگر می خواهید نرده هایی خاص و متفاوت را در نمای ساختمان خود داشته باشید پیشنهاد می شود این طرح ها را ببینید. نرده های سنگی طرح دار ایناب در ابعاد و اندازه های مختلف و در طرح های خاص و دوشت داشتنی در رنگ های دلخواه تولید و عرضه می شوند. نرده های سنگی ایناب ترکیبات خاص خود را دارند که مقاومت بسیار بالایی را تأمین می کند. نسبت به نرده های صراحی زیباتر، با دوام تر و مقاوم تر هستند. 

نرده سنگی طرح دار
نرده سنگی طرح رادین
نرده سنگی ایناب | نرده سنگی تراس
نرده سنگی طرح فانوس
نرده سنگی طرح دار
نرده سنگی طرح چمین
نرده سنگی تراس
نرده سنگی طرح رویال

نرده های مشبک جی اف ار سی gfrc

پنل های مشبک gfrc در ابعاد و اندازه های دلخواه و همچنین در طرح های سفارشی تولید و عرضه می شوند.جی اف ار سی، بتن تقویت شده با الیاف شیشه می باشد که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و شکست دارد. پنل های جی اف ار سی به صورت خشک نصب و اجرا می شوند. یکی از کاربردهای آنها در نرده تراس ( نرده بالکن) می باشد. از آنجایی که این پنل ها محدودیتی در طرح، شکل، اندازه و رنگ ندارند، می توانند برای طراحی انواع نرده‌ها به کار روند. با استفاده از این پنل های می توانید هر طرحی را که مدنظر دارید به عنوان نرده بالکن به کار ببرید.این پنل ها با استفاده از پیچ بر روی زیرسازی نصب می شوند و به هیچ عنوان از نما جدا نمی شوند. کاملا در برابر شرایط آب و هوایی، تغییرات دما، ضربه، آتش سوزی و… پایدار و مقاوم هستند. همچنین با توجه به اینکه این نرده ها مشبک هستند می توان با نورپردازی زیبایی آنها را دو چندان کرد.

جهت کسب اطلاعات مقاله

نرده سنگی – نرده سنگی طرح دار – نرده سنگی تراس را مطالعه بفرمایید.

نرده تراس
پنل دریچه ایناب در پروژه شاهکار ناب – نیشابور
پنل جی اف ار سی طرح استار به عنوان نرده
پنل جی اف ار سی طرح استار به عنوان نرده

 

پنل مشبک بتنی | gfrc | نرده سنگی
پنل جی اف ار سی طرح شمسه به عنوان نرده

نرده صراحی
پنل نگار ایناب نمای مسکونی

پنل جی ار سی | نمای مشبک | نرده تراس
پنل جی ار سی
نرده صراحی
نمای ترکیبی سنگ و جی اف آر سی
نرده صراحی
طراحی تراس

ضوابط نصب نرده های صراحی

ارتفاع مناسب و استاندارد برای نرده صراحی نباید بیش از 90 سانتیمتر باشد و این ارتفاع مناسب منازل مسکونی و ویلاهای شخصی می باشد. ارتفاع ذکر شده عددی استاندارد است که از طرف سازمان آتش نشانی تعیین شده است و در مباحث مقررات ملی ساختمان این عدد برای ارتفاع نرده ها در نظر گرفته شده است. اگر ارتفاع این نرده ها کمتر از این مقدار باشد می توانید قابی به ارتفاع 15 الی 20 سانتیمتر بر روی نرده نصب کنید و آن را به ارتفاع استاندارد برسانید. برای افزایش ایمنی در تراس ها می توانید نرده های صراحی را به همراه قرنیز در زیر ریل سنگی نصب کنید.

نرده های صراحی دارای اندازه های متفاوتی می باشند. اما ابعاد استاندارد این نوع نرده به طول 70 سانتی متر و قطر و عرض 12 سانتی متر می باشد. با توجه به فواصل استاندارد بین نرده ها لازم است که در یک متر فضا چهار عدد نرده صراحی نصب شود.

فاصله ی بین نرده ها وابسته به عرض نرده های سنگی است و برابر با همان مقدار است. بنابراین برای نرده هایی که عرض 12 سانتی متری دارند فاصله ی بین نرده ها همان 12 سانتی متر در نظر گرفته می شود و این فاصله، فاصله ای استاندارد است. این فاصله باید به گونه ای در نظر گرفته شود که از لحاظ ایمنی مطمئن باشد و سر بچه ای از درز آن رد نشود و باعث مشکلات ایمنی برای ساکنین نشود. این نکته در نرده های صراحی نصب شده در بالکن ها و نرده ها حائز اهمیت است.

نرده سنگی
نرده بالکن

طریقه نصب نرده صراحی

نرده های صراحی به دو روش روکار و توکار نصب می شوند و هر کدام از این روش ها شرایط خاص خود را دارد.

نصب روکار

هنگام نصب نرده به اقلامی مثل چسب مخصوص سنگ، میلگرد تکه شده به طول ده سانتی متر و بالاتر احتیاج خواهید داشت. این روش به دلیل حفظ نمای کامل سنگ پرطرفدار تر از روش توکار است اما سرعت کار در این روش بالاتر است و استحکام بالاتری دارد.

نصب تو کار

برای نصب نرده به روش توکار به دریل نیاز دارید و کف سنگ در میلگرد فرو می رود. روش نصب نرده  به فضای مورد استفاده وابسته است و از لحاظ ایمنی و استحکام بنا حائز اهمیت است.

نرده سنگی تراس
نرده بالکن
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 05191007707و یا 09913377500و 09913367500تماس بگیرید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.
همکاری با ایناب
همکاری با ایناب

چرا ایناب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *