سوالات متداول نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت چیست؟

منظور از نمای کامپوزیت استفاده از ورق های کامپوزیت آلومینیوم در نمای ساختمان است. کامپوزیت به صورت کلی یعنی ترکیب شده از چند متریال و ماده مختلف. ورق کامپوزیت هم از لایه های مختلف مثل آلومینیوم، مواد معدنی یا پلی اتیلنی، پوشش رنگ و… تشکیل شده است. نمای کامپوزیت یکی از انعطاف پذیر ترین نماهای ساختمان می باشد که می توان به انواع شکل ها و طرح های مختلف آن را طراحی و اجرا کرد. 

جهت کسب اطلاعات کامل در مورد نمای کامپوزیت کلیک کنید

قیمت نمای کامپوزیت چقدر است؟

با توجه به تنوع بسیار زیاد ورق های کامپوزیت، نمای کامپوزیت نیز قیمت های متفاوتی دارد. به صورت کلی آیتم های قیمت ورق، اجرت نصب، کرایه و پرت ورق ها، هزینه مصالح زیرسازی، هزینه مصالح ریز مصرفی، محل پروژه و… در قیمت گذاری نمای کامپوزیت مهم هستند. برای اینکه کامل با روش قیمت گذاری و قیمت آیتم های مختلف نمای کامپوزیت آشنا شوید پیشنهاد می کنم مقاله قیمت نمای کامپوزیت را مطالعه کنید.

قیمت ورق کامپوزیت چقدر است؟

ورق های کامپوزیت با توجه به آیتم های مختلفی مثل ضخامت لایه آلومینیوم، نوع پوشش رنگ و… قیمت گذاری می شوند. مهم ترین عامل تأثیر گذار بر روی قیمت ورق های کامپوزیت ضخامت لایه آلومینیوم است. با تغییر خیلی کوچک در ضخامت لایه آلومینیوم قیمت ورق ها خیلی تغییر می کند.

برای مشاهده لیست قیمت انواع ورق های کامپوزیت کلیک کنید

اجرت نصب نمای کامپوزیت به چه صورت است؟

اجرت نصب هر پروژه با پروژه های دیگر متفاوت هست. نوع طرح پروژه، مکان پروژه، ارتفاع و… از آیتم های مهم تأثیر گذار در هزینه اجرت نصب نمای کامپوزیت می باشد. جهت اطلاع از هزینه دقیق اجرت نصب می توانید با همکاران ما تماس بگیرید.

زیرسازی نمای کامپوزیت به چه صورت انجام می شود؟

زیرسازی نمای کامپوزیت با استفاده از قوطی های فلزی انجام می شود. بعد از طراحی نمای ساختمان و مشخص شدن طرح نما، نقشه شیت بندی ورق ها تهیه می شود و طبق آن نقشه زیرسازی تهیه می شود. زیرسازی ها طبق آن نقشه با استفاده از قوطی های فلزی انجام می شود.

نمای کامپوزیت برای استفاده در چه ساختمان هایی مناسب است؟

نمای کامپوزیت یکی از با انعطاف ترین نماهای ساختمان است. به همین دلیل محدودیت کمی در طرح و شکل برای اجرا دارد. نمای کامپوزیت را می توان برای انواع ساختمان ها با کاربری های مختلف طراحی و اجرا کرد بدون اینکه محدویتی در این موضوع داشته باشد. 

روش آب بندی نمای کامپوزیت در برابر نفوذ آب چگونه است؟

برای آب بندی نمای کامپوزیت روش های مختلفی وجود دارد. روش هایی مثل چسب و فوم، درزگیر لاستیکی، تسمه و ناودانی از روش های مختلف آب بندی نمای کامپوزیت هستند. در روش هنگ از تسمه و ناودانی و در روش فیکس از چسب و فوم استفاده می شود. اکثر نماهای کامپوزیت به روش فیکس اجرا می شوند و برای آب بندی آن روش چسب و فوم بهتر از درزگیر لاستیکی می باشد.

آیا نمای کامپوزیت سبک است؟

ورق های کامپوزیت وزن بسیار سبکی دارند. وزن هر متر مربع ورق های کامپوزیت حدود 5 تا 8 کیلوگرم می باشد. این نما یکی از سبک ترین نماهای ساختمان است که می توان آن را در طرح ها و شکل های مختلف طراحی و اجرا کرد بدون هیچ محدودیتی.

ابعاد ورق های کامپوزیت چقدر است؟

ابعاد استاندارد هر شیت ورق کامپوزیت 320*125 سانتی متر می باشد. تولید شیت ها با ابعاد خارج از این ابعاد باید به صورت سفارشی ثبت شود و برخی از کارخانه ممکن است خارج از این ابعاد را تولید کنند.

مقاومت رنگ نمای کامپوزیت چگونه است؟

پوشش های رنگ با کیفیت های مختلف برای ورق های کامپوزیت استفاده می شوند. پوشش های رنگ پلی استر، PVDF، 4FEVE، Nano Shine، و… انواع پوشش های رنگی ورق های کامپوزیت هستند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 05191007707 و یا 09913377500 
09913367500 تماس حاصل نمایید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ها ارتباط برقرار کنید.