همه چیز در مورد نمای کرتین وال شیشه ای

نمای کرتین وال

نمای کرتین وال شیشه ای

یکی از پرکاربردترین و بهترین نماهای شیشه ای نمای کرتین وال شیشه ای می باشد. کرتین وال در زبان فارسی به معنی دیوار پرده ای معنی می شود. همانطور که مشخص است دیوار در این کلمه به عنوان عضو پوششی و جداکننده معنی می دهد و پرده هم به منظور سبکی و شفافیت است. نمای کرتین وال هم دقیقا به همین شکل است که به عنوان یک سطح پوششی و سبک در نمای ساختمان به کار برده می شود. نمای کرتین وال هیچ باری را تحمل نمی کند و تنها بار خود و شرایط آب و هوایی را بایستی تحمل کرده به سازه منتقل نماید.

نمونه ای از نمای شیشه ای
نمای کرتین وال

برای خوانده همه چیز در مورد نمای کرتین وال کلیک کنید.

کرتین وال فضای داخلی و خارجی ساختمان را از هم جدا می کند. در نمای کرتین وال، سازه ی نما (لامل)، که سازه ای مجزا محسوب می شود، به نحوی طراحی و اجرا می شود که بارها را هر چه راحت تر به سازه ساختمان منتقل نماید. بدون اینکه باری متوجه سازه ی نمای ساختمان شود.

اجزای تشکیل دهنده نمای کرتین وال شیشه ای

در نمای کرتین وال شیشه ای، در سازه لامل به جای آهن از آلومینیوم استفاده می شود و نما ترکیبی از شیشه و آلومینیوم است. بعداز اجرای لامل آلومینیومی، نمای شیشه ای، نصب می شود. به صورت کلی نمای کرتین وال شیشه ای از سه قسمت اصلی تشکیل شده است؛ پروفیل های آلومینیومی، شیشه ای دو یا چند جداره، لاستیک های درزبند.

نمونه ای از نمای شیشه ای
نمای کرتین وال

اگر نیاز به مشاوره  رایگان درزمینهٔ  نمای ساختمان دارید  با شماره 05142222550 و یا 09913377500 تماس حاصل نمایید.

 

چرا لامل آلومینیومی ؟

ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که چرا آلومینوم به عنوان لامل اجرا می شود؟! خب مسلماً ویژگی هایی که آلومینیوم دارد باعث شده است که از بسیاری از فلزات برتر باشد. زیبایی، انعطاف پذیری بالا، امکان ایجاد طرح ها و شکل های خاص، رنگ بندی متنوع و خاص و… از ویژگی هایی است که آلومینیوم را برای اینکار مناسب کرده است.

نمونه ای نمای شیشه ای
نمای کرتین وال

چسب مورد استفاده در نمای کرتین وال شیشه ای

در دوجداره سازی و چند جداره سازی شیشه ها، بایستی از چسب های سیلیکونی که مزیت اصلی آنها خاصیت ارتجاعی و چسبندگی آنها و همچنین مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش می باشد، استفاده کنیم. البته قابل ذکر است که از چسب های سیلیکون با کیفیت بالا که برای کارهای دقیق تولید شده اند استفاده شود. به عنوان چسب های سیلیکون کارتریجی موجود در بازار برای این کار به هیچ عنوان مناسب نمی باشند.

نمونه ای از نمای کرتین وال شیشه ای
نمای کرتین وال

ویژگی های چسب سیلیکون مناسب برای نمای کرتین وال

  • چسبندگی مناسب و مطلوب به فلز و شیشه
  • جلوگیری از خروج گازهای تزریق شده بین جداره های شیشه ها
  • مقاومت کششی بالا
  • مقاومت مناسب در برابر شرایط دمایی
  • مقامت بالا در برابر اشعه های مضر مانند فرابنفش
  • نداشتن پایه اسیدی که نشانه ی سیلیکون مهندسی است
  • طول عمر بالای ماده با حفظ ویژگی ها

دلایل استفاده از نمای کرتین وال شیشه ای در سطح جهانی

  • داشتن منظره و ویوی عالی
  • تهویه مناسب
  • امکان استفاده از نور طبیعی روز
  • زیبایی منحصر به فرد
نمونه ای از نمای کرتین وال شیشه ای
نمای کرتین وال

همه چیز در مورد بتن اکسپوز، کلیک کنید

مزایای نمای کرتین وال شیشه ای

  • امکان نصب بازشو در نما
  • کاهش هزینه های نگهداری و مراقبت
  • مقاومت بالا در برابر حریق و حرارت
  • امکان استفاده از طیف های وسیع طرح ها و رنگهای شیشه
  • امکان استفاده از شیشه یک، دو و یا چند جداره
  • مقاومت در برابر لرزش های ناشی از زلزله
  • ترکیب شدن آسان با سایر پوشش های نمای ساختمان
  • امکان استفاده از شفافیت نور طبیعی در روز
  • کاهش وزن مرده ساختمان به دلیل سبکی ساختار نمای کرتین وال
  • عایق بندی حرفه ای این نما با استفاده از ترمال بریک و کاهش مصرف انرژی
  • سرعت اجرای بالا با استفاده از سیستم یونیتایز
  • دارای استاندارد های Passive Haouse
نمونه ای از نمای کرتین وال شیشه ای
نمای کرتین وال

اگر نیاز به مشاوره  رایگان درزمینهٔ  نمای ساختمان دارید  با شماره 05142222550 و یا 09913377500 تماس حاصل نمایید.

 

روش های اجرا

روش استیک

روش استیک را می توان گفت که یک روش کارگاهی می باشد. در روش استیک بخش عمده ای از کار در محل پروژه و کارگاه ساختمانی انجام می شود. در این روش همه اتصالات، از جمله اتصال پروفیل های آلومینیومی عمودی به سازه اصلی و نصب پروفیل های افقی بر روی آن در طرح کرتین وال، توسط براکت های گالوانیزه و ضدزنگ انجام می شود. تمامی اتصالات در روش استیک بایستی به صورت همسان و هم ردیف و همچنین به صورت متناوب، انجام شود. روش استیک زمان اجرای بیشتری نیاز دارد.

اجرای نمای شیشه ای نمای کرتین وال به دو عامل استحکام و خطوط نمایان نما وابسته می باشد. نمای شیشه ای کرتین وال به سه روش اجرا می شود.

نمای کرتین وال شیشه ای
نمای کرتین وال

سیستم درپوش دار

در این سیستم زیرسازی با پروفیل های افقی و عمودی که به ترانسوم (transoms) و مولیون (mullions) موسوم هستند صورت می گیرد. در این روش شیشه ها به طور مستقیم بر روی سازه ی لامل قرار گرفته و توسط یک درپوش فشاری، شیشه را از بیرون بر روی لامل آلومینیومی محکم می کنند. مقاوم کردن این سازه برای مقابله با شرایط آب و هوایی مختلف با استفاده از لاستیک های آب بندی EPDM صورت می گیرد. به جهت زیبایی کار، می توان از درپوش های متنوعی با عرض  سانتی متر و طول و طرح های مختلف بر روی لامل ها استفاده کرد.

مزایای اجرای نمای کرتین وال درپوش دار
      • زمان نصب کوتاه تری نیاز دارد.
      • امکان اجرای مدول های نا متناوب و نا مساوی در کنار هم
      • تبادل انرژی اصولی در این سیستم و عدم هدر رفت انرژی
نمای ساختمان تجاری | نمای بیمارستان | نمای ساختمان اداری | کرتین وال
نمای کرتین وال

نمای رومی جدید، کلیک کنید.

سیستم نیمه قابدار

در این سیستم یکی از عضو های عمودی یا افقی به صورت دلخواه حذف می شود و از چسب های پایه سیلیکونی مخصوص و لاستیک های عایق استفاده می شود.

سیستم بدون قاب (فریم لس)

این سیستم همانطور که از اسمش پیداست قاب دور شیشه موجود نمی باشد و از بیرون فقط سطح شیشه و درز کوچک ما بین شیشه ها دیده می شود. این سیستم بدین صورت است که هر یک از دهانه های شیشه در پشت خود دارای فریمی است که مانند قاب شیشه را نگه داشته است. این فریم توسط لقمه های مخصوص آلومینیومی بر روی لامل نصب شده است. با این وجود سطح شیشه در نما کاملا یکدست خواهد بود.

نمای شیشه ای
نمای فریم لس

البته قابل ذکر است که سیستم فریم لس یا بدون قاب به دو روش اجرا می شود:

روش فریم لس U-Channel

در این روش اسپیسر های شیشه (فاصله نگهدار) در شکل U در می آیند. این باعث می شود که توسط لقمه های مخصوص فلزی نگهداره شیشه بر روی وادار های آلومینیومی لامل فیکس و نصب شوند. فاصله ی خالی باقی مانده بین شیشه ها، توسط چسب های سیلیکونی مخصوص پر می شوند. این روش جزء روش های مقرون به صرفه می باشد. البته اجرای این روش با توجه به نوع اتصال شیشه و میزان تحمل بار برای ساختمان های مرتفع توصیه نمی شود.

نمای کرتین وال
نمای فریم لس

روش فریم لس step-unite

در این روش شیشه ها در کاست ها فیکس و نصب می شوند و سپس کاست ها با استفاده از پیچ یا پرچ با قطعات عموی و افقی لامل نصب می شوند. در این روش جهت عایق کاری از لاستیک های عایق بندی EPDM و چسب های سیلیکون مهندسی استفاده می شود. اکنون شیشه ها آماده نصب روی سازه اصلی می باشند.

نمای کرتین وال
نمای فریم لس

روش فریم دار

در این سیستم شیشه ها در کارخانه ی تولید شیشه بر روی فریم های آلومینیومی آماده نصب می شوند. این فریم ها که شیشه ها روی آنها نصب شده است، به صورت پنل های آماده در محل پروژه بر روی سازه تشکیل شده توسط لامل های افقی و عمودی نصب می شوند. این سیستم به عنوان یک سیستم اجرای با استحکام بالا شناخته شده است. همچنین این سیستم از سرعت اجرای بالایی برخوردار است.

نمای کرتین وال
نمای کرتین وال

انواع قاب برای اجرا و نصب کرتین وال

نمای کرتین وال برای نصب و اجرا قاب‌های متفاوتی دارند. وجود این قاب‌ها باعث میشود که نمای کرتین وال تنوع بیشتری باشد. متریال با تنوع زیاد باعث می‌شود که مشتری بتواند انتخاب بهتری متناسب ابا سلیقه خود داشته باشد. در ادامه به بررسی انواع قاب‌های کرتین وال می‌پردازیم:

قاب ۶۰ میلی‌متر

ضخامت این قاب 60 میلی‌متر بوده اما در عمق‌های مختلف تولید می‌شود. عمق این نوع قاب بر اساس نوع سازه و فشار و وزن وارده متغییر است. از قاب 60 سانتی می‌توان در انواع سطح‌ها مثل جند ضلعی، سقف‌های بازشو، سطح‌های صاف استفاده کرد. ضمناً استفاده از شیشه‌های تک جداره یا چند جداره مانعی ندارد.

قاب ۵۰ میلی‌متر

تمام ویژگی‌های قاب 60 سانتی در قاب 50 سانتی نیز صدق می‌کند. این قاب در عمق‌های مختلف تولیدشده و استفاده از شیشه‌های یک یا چند جداره در آن مانعی ندارد.

قاب فریم لس ۶۰ میلی‌متر

نوع دیگر قاب برای اجرا نمای کرتین وال استفاده از قاب 60 میلی‌متری فریم لس است. تنها تفاوت این قاب با دیگر قاب‌های 50 و 60 سانتی نوع جداره‌ها و وجود چسب مخصوص در این قاب است. این چسب توسط کارخانه به قالب افزوده می‌شود.

قاب فریم لس ۵۰ میلی‌متر

این قاب کاملاً مشابه به قاب فریم لس 60 سانتی تولیدشده و تنها تفاوت در ابعاد آن است.

قاب فریم لس ۵۰ تا ۶۰ میلی‌متر

ازنظر مشخصات فنی دقیقاً شبیه قاب 50 میلی‌متری تولیدشده. تفاوت این قاب با دیگر انواع در نحوه نصب آن است که بدون استفاده از قاب آلومینیومی و با استفاده از لامل های افقی و عمودی انجام می‌شود.

تمیز کردن و نگهداری از نمای کرتین وال

  • شست‌وشو با استفاده از طناب: در ساختمان‌های بلندمرتبه که امکان بستن داربست برای تمیزکاری وجود ندارد، با استفاده از تکنیک های راپل برای تمیز کردن نما اقدام می‌کنند.
  • شست‌وشو با استفاده از داربست: در ساختمان‌هایی با حداقل ارتفاع 4 الی 5 متر می‌توان با بستن داربست اقدام به شست‌وشو و تمیزکاری ساختمان کنید. سرعت انجام کار در این روش بسیار پایین است.
  • نماشویی با بالابر: راه دیگر شست‌وشو تمیزکاری نما با استفاده از بالابر است. در ساختمان‌هایی که ارتفاع بسیار زیادی دارند و عرض خیابان نیز کم می‌باشد، استفاده از ماشین بالابر بهترین گزینه است.

 

 

برای آشنایی با انواع  نمای ساختمان کلیک کنید…

 

برای اطلاع از قیمت انواع نمای ساختمان کلیک کنید…

 

پیج اینستاگرام شرکت ایناب

اگر نیاز به مشاوره  رایگان درزمینهٔ  نمای ساختمان دارید  با شماره 05142222550 و یا 09913377500 تماس حاصل نمایید.
یا بار ارسال عدد 5 به شماره 09913377500 همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
همچنین می توانید از طریق واتساپ یا  تلگرام با همکاران ما در ارتباط  باشید.

 

همکاری-با-ایناب
همکاری-با-ایناب
چرا ایناب
چرا ایناب

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *