نیمکت ها با استفاده از متریال های مختلفی طراحی و تولید می شوند. با متریال هایی مثل فلز، چوب، بتن، سنگ و… نیمکت هایی با طرح های متفاوت را می توان ساخت. در مقاله می خواهیم نیمکت های سنگی یا نیمکت های بتنی را مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 02188502230 و یا 09913377500 تماس بگیرید.
نیمکت های سنگی ایناب – نیمکت بتنی
ایناب از سال 86 کار خود را در زمینه تولید سنگ های صنعتی و پلیمری شروع کرده است و در این سالها تولیدات زیادی داشته است که یکی از آن تولیدات نیمکتهای سنگی می باشد. نیمکت های سنگی ایناب مقاومت و دوام بسیار بالاتری نسبت به نیمکتهای سنگی طبیعی دارند. پایه بتنی نیمکتهای ایناب سنگ های طبیعی خورد شده هستند که همراه با یکسری مواد افزودنی و الیاف ها ترکیب شده و بتنی بسیار مقاوم را به وجود آورده اند.
ویژگی های نیمکت های سنگی ایناب
- متنوع در رنگ (تولید رنگ های سفارشی)
- رنگ عمقی و بدون تغییر رنگ
- تولید طرح های سفارشی
- تولید بدون پشتی و یا با پشتی
- مقاوم در برابر نور آفتاب
- مقاومت فشاری بسیار بالا
- ضد سایش
- مقاوم در برابر ضربه
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با شماره 02188502230 و یا 09913377500 تماس بگیرید.
قیمت نیمکت های سنگی – قیمت نیمکت بتنی
برای ارائه قیمت دقیق از نیمکت های سنگی یا بتنی باید ابتدا طرح ارائه شده توسط مشتریان مورد بررسی قرار بگیرد. بعد از بررسی های لازم قیمت نهایی نیمکت سنگی با بتنی تقریبا برآورد می شود و اعلام می شود. اما اگر چنانچه از نیمکت های با طرح های موجود قصد خرید داشته باشید، قیمت ها حدود از 500 هزار تومن شروع می شود. لازم به ذکر است که محدودیتی در طرح و رنگ های سفارشی وجود ندارد.
کاربرد نیمکت های سنگی
کاربرد نیمکت های سنگی همانطور که می دانید در فضاهای بازی مثل پارک ها، محوطه های بیمارستان ها، محوطه ادارات، محوطه درمانگاه ها، میدان های شهر، پیاده رو ها، شهربازی ها و… می باشد. نیمکت های سنگی بسیار متناسب از سایر نیمکت ها برای فضاهای باز می باشند زیرا دوام و پایداری و مقاومت بسیار بالایی دارند. توصیه می شود برای فضاهای بسته از سایر نیمکت ها استفاده شود.
نیمکت سنگی طبیعی
این نیمکت ها بعد از طراحی طرح مورد نظر با استفاده از دستگاه های تراشکاری و کنده کاری مثل سی ان سی ها تولید می شوند. این نیمکت ها به دلیل هزینه های بالای سی ان سی ها و دستگاه های تراش کاری هزینه بسیار بالایی دارند. به همین دلیل قیمت نهایی این نیمکت ها نیز بسیار بالا است.
مزایا و معایب نیکمت های سنگی طبیعی
این که این نیمکت ها از سنگ طبیعی تولید شدند و زیبایی زیادی دارند و… درسته اما باید در کنار مزایا معایب این نیمکت ها رو هم در نظر گرفت. یکی از مهم ترین معایب این نیمکت ها این است که مقاومت سنگ های طبیعی بعد از تراشکاری با دستگاه های سی ان سی مقداری کاهش می یابد. کاهش مقاومت سنگ باعث کاهش مقاومت نهایی نیمکت ها می شود. در نتیجه در حمل و نقل و جابجایی احتمال شکستن نیمکت ها وجود دارد. از طرفی هم که قیمت نیمکت سنگی بسیار بالا است باعث به وجود آمدن خسارت های زیادی می شود.
ایناب را در اینستاگرام دنبال کنید
اگر نیاز به مشاوره رایگان درزمینه نمای ساختمان دارید با شماره 02188502230 و یا 09913377500 تماس حاصل نمایید.
یا بار ارسال عدد 5 به شماره 09913377500 همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
همچنین می توانید از طریق واتساپ یا تلگرام با همکاران ما در ارتباط باشید.