ایناب، قهرمان فصل سوم مسابقه بزرگ کارآفرینی میدون شبکه سه سیما

علی معقولی مدیرعامل گروه ایناب در فصل سوم مسابقه میدون حضور پیدا کرد تا محصولات فناور ایناب را به افراد بیشتری معرفی کند. هدف اصلی گروه ایناب از حضور در این مسابقه افزایش شبکه مشتریان خود و ارائه محصولات فناور خود به بازاری گسترده تو بود که با موفقیت به انجام رسید.

خلاصه ای از حضور ایناب در مسابقه میدون را در ویدیو زیر مشاهده نمایید:


همانطور که در پست قبلی (حضور ایناب در مسابقه میدون) بیان شد، مسابقه میدون در طی سه مرحله برگزار می شود.

مرحله اول: 

در مرحله اول شرکت کنندگان روی یک ریل قرار میگیرند و 1 دقیقه فرصت دارند تا کسب و کار خود را معرفی کنند و نظر یکی از داوران را جلب کنند. در این مرحله علی معقولی با یک ارائه جذاب توانست نظر آقای مصطفی زاده را جلب کند و ایشون به گروه ایناب رای دهد برای ورود به مرحله بعدی.

مرحله دوم: 

در این مرحله کسب و کارهای انتخاب شده مرحله اول باید از چالش هایی که آقای یونچی برایشان ایجاد می کند با موفقیت عبور کنند. در این مرحله نیز علی معقولی با موفقیت توانست از چالش های آقای یونچی عبور کند و به عنوان اولین نفر وارد مرحله سوم و نهایی شود.

مرحله سوم (نهایی)

در این مرحله هر شرکت کننده حدود 3 دقیقه فرصت دارد تا کسب و کار خود را به نحو احسن معرفی کند و بعد از سوالات و نقد و بررسی های داوران شروع می شود. علی معقولی مدیرعامل و مهدی معقولی مدیر تولید گروه ایناب به سوالات داوران در این مرحله پاسخ دادند.

نظرات داوران فصل سوم مسابقه میدون را در مورد گروه ایناب به شرح زیر هست:

اقای یونچی:

اولین سوال ایشون در رابطه با قیمت تمام شده محصول جی ار سی بود. اقایان معقولی در رابطه با قیمت محصول توضیح دادند و همچنین با اشاره به وزن پایین جی ار سی grc با توجه به اجرای خشک این محصول توضیحات شون رو تکمیل کردند. جناب یونچی بعد از تایید این که جی ار سی grc نسبت به سنگ طبیعی وزن بسیار پایین تری دارد با انجام ازمایش چکش زدن به تایل جی ار سی grc از مقاومت این محصول هم اطمینان حاصل کرده و به جایگاه شون برگشتند.

خانم مهرنوش:

ایشون با بیان اینکه مزیت رقابتی تیم ایناب نسبت ببه دیگر رقبا چه چیزی هست بحث رو ادامه دادند. جناب معقولی توضیح دادند که مقاوم سازی تایل جی ار سی grc با استفاده از شبکه فلزی فقط توسط شرکت ایناب انجام شده و بزرگترین مزیت ایناب، تیم درجه یک ایناب هست.

اقای حاج کاظمیان:

ایشون که تا این لحظه سکوت کرده بودند و در حال بررسی دقیق محصول ایناب بودند صحبت خودشون رو با این سوال اغاز کردند؛ چالش اصلی کسب و کار شما چیست؟ اقای معقولی توضیحاتی در رابطه با کمبودهایی که در شهرستان وجود دارد را بیان کردند اما اقای حاج کاظمیان از دیدگاه دیگه ای این چالش رو بررسی کرده بودند و پاسخ سوال خودشون رو این طوری بیان کردند که، کار شما دو چالش بزرگ داره اول اینکه؛ کار شما سفارش محور هست، باید تمرکز شما بر روی گرفتن سفارشات جدید باشه و شما امکان تولید انبوه رو ندارید.

دوم اینکه: فاصله بین کارخانه تا محل پروژه ممکن باعث ایجاد زحمت برای کارفرما بشه و پیشنهاد دادند که با احداث کارگاه در محل پروژه این مورد رو هم میشه برطرف کرد.

اقای اقامیری:

نوبت رسید به جناب اقامیری، ایشون در رابطه با توجیه اقصادی و حاشیه سود کسب و کار ایناب پرسیدند و به این نکته اشاره کردند که برای کارفرما این موضوع سوده نیست که خودش تولید کنه برای پروژه هاش ؟

جناب معقولی توضیح دادند که توجیه اقتصادی برای کارفرما نخواهد داشت که بخواد هزینه ماشین الات و نیروی کار رو پرداخت کنه و دردسر های تولید رو به مابقی نگرانی هاش اضافه کنه. ایشون اضافه کردند که ما برای انتقال این دانش اماده هستیم و حاضریم که تمام راه های تولید جی ار سی grc رو به تولید کننده اموزش بدیم و نکته مهمی که گفتند این بود که رقبا نقش تبلیغات و بازارسازی رو برای این صنعت انجام میدن، بازار نمای خشک ساختمان همچنان جای کار داره و هنوز خیلی تا اشباع شدن فاصله داره.

جناب اقامیری این تفکر اقای معقولی رو بسیار تایید کردند و افزودند که شما میتوانید با اضافه کردن مزیت هایی مثل خودتمیز شوندگی سنگ، عایق صوتی بودن و … محصولتون رو ارتقا بدید و برای مشتری جداب تر کنید.

و در پایان جناب اقای مصطفی زاده توضیحاتی در رابطه با صنعت ساختمان سازی در ایران و سایر کشور ها دادن و ازجناب معقولی تشکر کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *