نمای کنیتکس – مزایا و معایب کنیتکس – نحوه اجرای زیرسازی و نمای رنگ کنیتکس

با ما در اینستاگرام همراه باشید

نمای کنیتکس

کنیتکس نوعی بافت نرم برای پوشاندن نما به حساب می آید. به جهت پوشاندن ناصافی های نما از نمای کنیتکس استفاده می شود. نمای کنیتکس نوعی رنگ است که سطح زیرین نما را می پوشاند و با داشتن دانه های ریز، متوسط و درشت، سطح نما را پوشش می دهد. رنگ کنیتکس دارای انواع روغنی، پلاستیکی و اکریلیک می باشد. رنگ کنیتکس مزایا و قابلیت های بسیاری دارد، از این رو از این نوع رنگ در نمای ساختمان ها استفاده می شود.

نمای ساختمان خاص
نمای ساختمان خاص

رنگ کنیتکس روغنی

این نوع رنگ ضد آب است و از حلال بنزین ساخته می شود. بهتر است از این نوع رنگ در نماهای بیرونی استفاده شود.

رنگ کنیتکس پلاستیک

این نوع رنگ ضد آب نیست و بهتر است در دکوراسیون داخلی از آن استفاده نمود زیرا به سرعت خشک می شود، همچنین در نماهای داخلی رطوبت به رنگ کنیتکس پلاستیکی نفوذ نمی کند و دوام بیشتری به آن می بخشد.

پنل بتنی نما
پنل بتن اکسپوز ایناب

رنگ کنیتکس اکرولیک

رنگ کنیتکس ترکیبی از ویژگی های رنگ روغنی و پلاستیک را در خود دارد. بنابراین این نوع رنگ در ساختمان سازی بیشتر استفاده می شود. حلال رنگ کنیتکس اکریلیک آب است و به سرعت خشک می شود. این نوع رنگ را می توان در فضاهای داخلی و بیرونی استفاده کرد.

نمای کنیتکس
انواع رنگ نمای کنیتکس
جی اف ار سی gfrc
تایل بتنی طرح هارمونی-GFRC ایناب

مزایای نمای کنیتکس

لازم است بدانید که رنگ کنیتکس از ترکیب مواد شیمیایی با پنبه نسوز و رنگ تشکیل می شود و دلیل محبوبیت این نوع نما مزایای زیاد آن است. از جمله مزایای نمای کنیتکس می توان به موارد زیر اشاره کرد.

ارتجاعی بودن نمای کنیتکس

نمای کنیتکس به دلیل ارتجاعی بودن آن مقاومت بالایی دارد و در نتیجه دوام بیشتر. این نوع رنگ نما در برابر فشار و ضربه مقاوم است و به راحتی ترک بر نمی دارد. بنابراین پس از نشست ساختمان تغییر شکل نمی دهد.

 پوشانندگی بالا

رنگ کنیتکس  سطوح را به خوبی پوشش می دهد و می توان از آن برای رنگ آمیزی فضاهای بیرونی استفاده کرد. به دلیل پوشانندگی بالای این رنگ، درزها و ترکهای روی سطح نما به راحتی پوشانده می شوند. بنابراین نمای کنیتکس گزینه ی مناسبی برای بازسازی نما به حساب می آید. برای رفع نواقص ظاهری سطح نما می توانید از رنگ کنیتکس استفاده کنید.

قابل استفاده برای تمام سطوح

از آنجا که نمای کنیتکس چسبندگی بالایی دارد به راحتی روی تمامی سطوح می چسبد. نمای کنیتکس را روی هر سطحی می توان اجرا کرد و این مزیت از مهمترین مزیت های آن است.

قابل شستشو بودن

از جمله مزایای نمای کنیتکس قابلیت شستشوی آن است. هر زمانی که نمای ساختمان شما آلودگی ها را به خود جذب کرد می توانید به راحتی آن را شستشو دهید. این نوع رنگ ضدآب و رطوبت است و به راحتی تمیز می شود. بنابراین استفاده از این نوع نما از محبوبیت زیادی بین سازندگان برخوردار است.

دارای خاصیت آکوستیک

استفاده از رنگ کنیتکس به نمای شما خاصیت آکوستیک می بخشد و باعث عدم نفوذ ارتعاشات صوتی به داخل ساختمان می شود. بنابراین به جهت ایجاد فضایی آرام و دلنشین در ساختمانها، از نمای کنیتکس استفاده می شود که نوعی عایق صوتی به حساب می آید.

رنگ آمیزی مجدد نمای کنیتکس

در صورتی که شما پس از مدتی تصمیم به تغییر رنگ نمای کنیتکس خود داشتید می توانید مجددا نمای ساختمان خود را با رنگ کنیتکس رنگ آمیزی کنید و آن را لکه گیری کنید و پوشش بهتری نیز ایجاد کنید. بنابراین می توان برای ایجاد تغییر در نما و ایجاد تنوع در نمای ساختمان از رنگ کنیتکس استفاده کرد. تنوع در رنگ کنیتکس دست شما را برای انتخاب طرح و رنگ دلخواهتان باز نگه داشته است و به راحتی می توان این رنگ ها را باهم ترکیب نمود و به ترکیب دلخواه رسید.

 اجرای سریع و آسان

یکی از بزرگترین قابلیت های رنگ کنیتکس اجرای آسان آن روی نما و خشک شدن سریع آن است.

نمای کنیتکس - اجرای نمای کنیتکس
نمای کنیتکس

نحوه اجرای نمای کنیتکس

برای اجرای نما کنیتکس می توانید از دو روش استفاده کنید، رنگ آمیزی با دستگاه پمپ باد و رنگ آمیزی با استفاده از غلطک.  با استفاده از فیلرهای معدنی یا کریستال در ترکیب با رنگ کنیتکس می توانید تنوع کار را بالا ببرید و زیبایی بیشتری به نمای خود ببخشید. از مهمترین مراحل اجرای نمای کنیتکس می توان به آماده سازی زیر کار اشاره کرد. 

مراحل اجرای کنیتکس

  1. ابتدا باید سطح کار را زیر سازی کنید و بهتر است سطح مورد نظر سیمانکاری شود، سپس از نمای کنیتکس استفاده کنید.
  2. با درزگیری و رفع ترک ها و خوردگی ها با استفاده از سیمان می توانید سطحی صاف و یکدست ایجاد کنید.
  3. پس از این مراحل، لازم است که سطح کار را تمیز کنید و گرد و غبارها را از بین ببرید.
  4. در این مرحله باید از پرایمر استفاده کنید تا سطح کار برای رنگ کنیتکس آماده شود.
  5. برای آماده سازی  رنگ کنیتکس باید آن را با مقدار معینی آب مخلوط کنید و ورز دهید.
  6. در مرحله آخر می توانید رنگ کنیتکس بدست آمده را با غلطک روی سطح بکشید یا با استفاده از پیستوله به سطح بپاشید.

بهترین زمان برای اجرای نمای کنیتکس

رنگ کنیتکس در دکوراسیون داخلی نیز کاربرد دارد و باید در اجرای نماهای بیرونی به تغییرات دما توجه داشت. هنگامی که در فصل سرما باران یا برف می بارد، بهتر است از اجرای نمای کنیتکس بپرهیزید. بهترین زمان برای اجرای نمای کنیتکس فصول معتدل مثل اوایل بهار یا تابستان است. هنگام اجرای نمای کنیتکس دما می بایست کمتر از 40 درجه سانتی گراد باشد و به زیر صفر نیز نرسد.

نمای کنیتکس
نمای قابل شستشو

اگر سطحی که قصد دارید با استفاده از رنگ کنیتکس رنگ آمیزی کنید، مرطوب و نمناک است می توانید با خیالی آسوده از رنگ کنیتکس استفاده کنید زیرا این نوع رنگ قابلیت اجرا روی سطوح مرطوب را دارد و پس از اجرای آن نیز بتن به راحتی می تواند تنفس کند و تبله نشود. همچنین رنگ کنیتکس در برابر شستشو و سایش مقاوم است.  حتی اگر می خواهید سطوح داخلی را رنگ آمیزی کنید پیشنهاد می شود از رنگ کنیتکس استفاده کنید زیرا این نوع رنگ بدون بو است و به سرعت خشک می شود. همچنین می توانید آن را با آب رقیق کنید. از دیگر مزیت های مهم رنگ کنیتکس سازگاری آن با محیط زیست را می توان نام برد.


همکاری-با-ایناب
همکاری-با-ایناب
چرا ایناب
چرا ایناب

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *