کامپوزیت کار | نصاب نمای کامپوزیت | نصاب کامپوزیت

نصاب نمای کامپوزیت | کامپوزیت کار

با ما در اینستاگرام همراه باشید

اهمیت نصب صحیح نمای کامپوزیت

همه نصاب های نمای کامپوزیت قاعدتا در کار خود حرفه ای نیستند و  یکی بودن کیفیت کار را هیچ وقت نمی توان قبول کرد. نصب نمای کامپوزیت افراد متخصص و فنی را می طلبد. در صورتی که نصب نمای کامپوزیت توسط کامپوزیت کار (نصاب نمای کامپوزیت) های تازه کار و غیر حرفه ای انجام شود، شاید در اوایل کار مشکلی در نما مشخص نباشد اما با گذشت مدتی از نصب، مشکلات کم کم در نما مشخص خواهند شد. در نصب نمای کامپوزیت بایستی آب بندی، اتصالات، برشکاری های دقیق و… به صورت کاملا دقیق انجام شود. در غیر این صورت خسارت های جبران ناپذیری به کارفرما وارد خواهد شد. خساراتی که باعث از بین رفتن از همه مهمتر وقت و سرمایه مالی می شود.

در نتیجه چنانچه می خواهید نمای کامپوزیت با کیفیت بالایی را داشته باشید بایستی نصب و اجرای آن را به شرکت های متخصص در این زمینه با رزومه کاری عالی بسپارید. این شرکت ها با در اختیار داشتن نیروهای نصاب متخصص و متعهد  نصب واجرایی با کیفیت بالا را برای شما تضمین خواهند کرد.

پیشنهاد مطالعه : مقاله جامع نمای کامپوزیت +قیمت نمای کامپوزیت
ورق کامپوزیت سی ان سی شده | اجرای شعر در نما با ورق کامپوزیت
اجرای شعر با ورق کامپوزیت در نما
اجرای نما کامپوزیت آقای فضایلی نیشابور
اجرای نما کامپوزیت آقای فضایلی نیشابور
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 05191007707 و یا 09913377500 و 09913367500 تماس بگیرید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.

کامپوزیت کار (نصاب نمای کامپوزیت)

شرکت ایناب از سال 86 کار خود را در زمینه طراحی و اجرای نمای کامپوزیت شروع کرد. این شرکت تا کنون بیش از 1000 پروژه موفق در سراسر کشور طراحی و اجرا کرده است. اگر به دنبال مجری با تجربه و کاربلد برای نمای کامپوزیت خود هستید حتما با شرکت های مجری مثل شرکت ایناب وارد مذاکره شوید.

معمولا نصاب های حرفه ای نمای کامپوزیت فقط با شرکت ها کار می کنند و به صورت مستقل کار قبول نمی کنند. کارفرمایانی که به نصاب های مستقل از شرکت ها کار می دهند، باید این مورد را در نظر داشته باشند که امکان دارد که نصاب در حین به دلیل مشکلات احتمالی کار را نیمه کاره رها کند. در این صورت علاوه بر اینکه بر کیفیت کار اجرا شده تضمینی وجود ندارد، نیمه کار به بعد را هم هیچ نصاب دیگه ای معمولا به عهده نمی گیرد. این موضوع می تواند مشکلات بیشتری برای کارفرما به وجود بیاورد. 

در صورتی که اگر کارفرما از همان ابتدا با شرکت های مجری نمای کامپوزیت قرارداد ببندد از همه نظر خیالش راحت است. شرکت ها بر کار اجرا شده نظارت دارند و کیفیت کار تضمین شده ای خواهند داشت. در صورتی هم که مشکلی در حین کار به وجود بیاید شرکت مجری نما موظف است که کار را هر طور شده به پایان برساند و کارفرما عملا دخالتی در این موضوع ندارد و کار را تمام شده تحویل می گیرد.

اجرای نمای وید مجتمع تجاری مهدوی نیشابور | کامپوزیت
اجرای نمای وید مجتمع تجاری مهدوی نیشابور | کامپوزیت

نصاب نمای کامپوزیت حرفه ای باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟!

کامپوزیت کار (نصاب نمای کامپوزیت) حرفه ای را می توان از جهات مختلف مشخص کرد. مهم ترین قسمت هایی که نصاب کامپوزیت حرفه ای را مشخص می کند یکی بخش فنی مهندسی کار و یکی بخش اخلاق حرفه ای در کار می باشد.

مهارت در کار با ابزار آلات

در برشکاری ها و خم و راست کردن ورق های کامپوزیت از ابزار آلات مختلفی استفاده می شود که بایستی نصاب در استفاده از این ابزار مهارت بالایی را داشته باشد. زیرا مقداری خطا در برشکاری ها در اجرا مشکلات زیادی را به وجود خواهد آورد.

استفاده از مواد مرغوب و با کیفیت

مثلا پیچی که در بستن ورق ها استفاده می شود باید از نوع مرغوب باشد و به نحوی بسته شود که ورق ها بعد از مدتی شل نشوند و ظاهر نما خراب نشود.

دقت بالا در برشکاری و نصب قطعات

شیار در نمای کامپوزیت اهمیت بالایی دارد. ورق های کامپوزیت به صورت شیت های 320*125 هستند و نصاب نمای کامپوزیت باید ورق ها را در نما به صورت باکس کنار هم قرار دهد. این کنار هم قرار گرفتن ورق ها باعث ایجاد شیارهایی در نما می شود. برشکاری و نصب قطعات ورق ها باید با دقت  بالا و به نحوی انجام شود که همه شیار های موجود در نما به یک اندازه باشند.

رعایت اخلاق حرفه ای در کار

رعایت اخلاق همواره در همه زمینه ها در زندگی روزمره از مهم ترین اصول می باشد. در بحث کامپوزیت و نمای کامپوزیت هم باید اخلاق حرفه ای رعایت شود. عدم ایجاد مزاحمت برای سایرین، عدم درگیری با سایر اکیپ های کاری، متعهد بودن به کار، زمان بندی مناسب و… از مهم ترین مواردی هستند که یک کامپوزیت کار (نصاب نمای کامپوزیت) باید همواره در کار آنها را رعایت کند.

تجربه

در هر کاری تجربه و سابقه از اهمیت بالایی برخوردار است. در نصب و اجرای نمای کامپوزیت هم این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد. هرچقدر نصاب نمای کامپوزیت تجربه بیشتری داشته باشد قاعدتا باید کار تمیزتر، با دقت تر و با کیفیت تری را ارئه کند.

مدیریت هزینه ها

نصاب نمای کامپوزیت باید آنقدر در کار خود مسلط باشد که بتواند همه هزینه های احتمالی پروژه را محاسبه کند و هزینه های اضافی و بیهوده را از لیست هزینه های پروژه خارج کرده و عملا بتواند به درستی هزینه ها را در پروژه مدیریت کند.

متعهد بودن

مطمئنا مشکلات پروژه های عمرانی زیاد است و این مشکلات باعث می شوند کار ها آن طور که برنامه ریزی می شوند پیش نروند. برای اجرای نمای کامپوزیت هم به همین صورت است ممکن است که نصاب نمای کامپوزیت نتواند در مدت زمانی که قول داده است پروژه را تحویل دهد  و این طبیعی است. اما اگر کامپوزیت کار (نصاب نمای کامپوزیت)  متوجه شد که ممکن است کار در زمان مشخص شده به پایان نرسد مراتب را به افراد مربوطه اطلاع دهد.

اجرای نمای کامپوزیت کارخانه | نصاب نمای کامپوزیت
نصاب نمای کامپوزیت

آموزش کامپوزیت کار (نصاب نمای کامپوزیت) توسط گروه ایناب

گروه ایناب در جهت ارتقاء هرچه بیشتر سطح کار نصاب های خود همواره در حال آموزش فنی و تئوری آنها می باشد تا دانش فنی و مهارت آنها را در سطح عالی نگه دارد. همچنین در کنار آموزش نصاب های خود آموزش کامپوزیت کارهای جدید را نیز شروع کرده است. افرادی که به این حرفه علاقه دارند می توانند با ما تماس بگیرند تا به صورت کامل با روش کار ما آشنا شوند.

روش های نصب نمای کامپوزیت

فیکس (ثابت)

زیرسازی نمای کامپوزیت به این روش با قوطی های آهنی اجرا می شود. بعداز اجرای زیرسازی ورق های کامپوزیت با پیچ به قوطی های زیرسازی متصل می شوند. از ویژگی های بارز این روش، امکان تعویض هر قطعه از ورق کامپوزیت به طور جداگانه می باشد. این روش هزینه ی اجرای کمتری نسبت به روش ریلی دارد.

هنگ (ریلی)

با این روش در زیرسازی نمای کامپوزیت از پروفیل های آلومینیوم استفاده می شود. بعد از نصب پروفیل های آلومینیومی زیرسازی ورق های کامپوزیت به صورت ریلی روی آن نصب می شود. این روش، بهترین روش اجرای نمای کامپوزیت می باشد که از سرعت بالایی در اجرای نیز برخوردار است. البته نا گفته نماند که هزینه ی اجرای این روش بالا است.

روش زیوار یا H L

در این روش زیر سازی مانند روش فیکس با استفاده از قوطی های آهنی انجام می شود. بعداز نصب شبکه زیرسازی ورق های کامپوزیت بدون اورلب، توسط زیوارهای آلومینومی روی قوطی های آهنی نصب می شود. این روش استاندارد نیست و فقط در ایران اجرا می گردد. همچنین مورد تایید شرکت های مشاور و بسیاری از مهندسین نمی باشد.

پیشنهاد مطالعه : اجرای نمای کامپوزیت
اجرای نمای کامپوزیت | کامپوزیت کار
نمای کامپوزیت | نصاب نمای کامپوزیت
اجرای نمای کامپوزیت | کامپوزیت کار
اجرای نمای کامپوزیت | نصاب نمای کامپوزیت
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 05191007707 و یا 09913377500 و 09913367500 تماس بگیرید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.

 

همکاری-با-ایناب
همکاری-با-ایناب
چرا ایناب
چرا ایناب

5 دیدگاه برای “کامپوزیت کار | نصاب نمای کامپوزیت | نصاب کامپوزیت

  1. علی دهقان گفته:

    سلام وخسته نباشیدبه تمام کارکنان شرکت INAB واقعا شرکت INAB بی نظیر و
    شرکت INAB یکی از پیشگامان صنعت نمای آلمینیومی در ایران است و بنده
    به عنوان یک نصاب ازنصابان محترم این شرکت تشکر ویژه می کنم وبرای تمام نصابان ایران آرزوی موفقیت رو دارم با سپاس فراوان. علی دهقان

    • محمد اسلام دوست گفته:

      درود جناب دهقان

      باعث افتخار ماست همکاری با شما، فردی متخصص و متعهد

      پیروز باشید.

      • ناشناس گفته:

        سلام آقای مهندس اسلام دوست خیلی ممنون از لطفتون اگه نیاز به نصاب بود ما در خدمتیم . 09144509415

  2. محمدرضا اکبری گفته:

    ناشناس گفته:
    سلام آقای مهندس اسلام دوست خیلی ممنون از لطفتون اگه نیاز به نصاب بود ما در خدمتیم

  3. محمدرضا اکبری گفته:

    سلام آقای مهندس اسلام دوست خیلی ممنون از لطفتون اگه نیاز به نصاب بود ما در خدمتیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *