قیمت نمای کامپوزیت – معرفی نمای کامپوزیت + قیمت هر مترمربع

قیمت نمای کامپوزیت

در این مطلب به صورت حدودی و البته کامل در رابطه با قیمت نمای کامپوزیت و عوامل تأثیرگذار در قیمت و هزینه نهایی این نما صحبت کرده ایم. با مطالعه این مطلب دید خوبی برای برآورد قیمت نمای کامپوزیت به دست می آورید. اگر سوالی داشتید که بی جواب موند لطفا در بخش کامنت یعنی پایین همین مطلب برامون بنویسید با پاسخ بدیم. :)

نمای کامپوزیت چیست؟

مواد کامپوزیت (چند سازه یا مرکب) محصولات مهندسی شده‌ای می باشند که ازترکیب دو یا چند ماده مختلف ساخته شده‌اند. یک محصول کامپوزیت یک ماده طراحی شده است که از عملکرد مواد اولیه فراتر می‌رود. از بتن مسلح گرفته تا نمای کامپوزیت، مواد مرکب در حوزه ساختمان‌سازی به مانند دیگر صنایع حضور قدرتمندی دارند.

نمای کامپوزیتی از دو ورق آلومینیومی و یک لایه پلاستیک پلی‌اورتان که به روش اکستروژن به یکدیگر پرس شده‌اند، به‌وجود می آید. این نما برای اولین باربه دست کمپانی آلمانی به نام آلکوباند در سال 1969 کشف و به‌وجود آمد.

این نما پوشش اصلی کارشده در نمای ساختمان می باشد که از ورق‌های آلومینیومی بر حسب طراحی در ابعاد مشخص تولید و اجرا می‌شود.

قیمت نمای کامپوزیت
طراحی و اجرای نمای کامپوزیت خاص – اجرای نوشته شعر با کامپوزیت – ایناب
پنل بتنی نما
پنل بتن اکسپوز ایناب

قیمت نمای کامپوزیت – قیمت اجرای نمای کامپوزیت (آپدیت ادریبهشت ماه 1402)

قیمت نمای کامپوزیت به آیتم های مختلفی مثل نوع ورق ، نوع طرح نما ، روش نصب ورق کامپوزیت ، مقدار قوطی مصرفی در نمای ساختمان ، مقدار و حجم پروژه ،ارتفاع پروژه و محل پروژه بستگی دارد. با این شرایط قیمت دادن برای نمای کامپوزیت بدون در نظر گرفتن موارد فوق نمی تواند دقیق باشد. اما شما قیمت حدودی را نیاز دارید که با شرح زیر می توانید حدود قیمت نمای کامپوزیت را به دست آورید.

نمای کامپوزیت یکی از بهترین و سبکترین نماهای ساختمان مي باشد که همواره در کشورهای توسعه یافته مورد استفاده قرار می گیرد. البته در کشور ما به دلیل اجرای پروژه های کم کیفیت محبوبیت آن کاهش پیدا کرده اما هنوز هم جز نماهای پر طرفدار است.

برای انتخاب هر محصول با متریال برای ساختمان قیمت آن مهم است به همین دلیل در این مقاله به زبان ساده قیمت تمام شده اجرای نمای کامپوزیت را شرح خواهیم داد.

پنل مشبک بتنی
پنل بتنی طرح آیلین-GFRC ایناب

 

قیمت نمای کامپوزیت
قیمت نمای کامپوزیت

هزینه های نمای کامپوزیت به شرح زیر می باشد:(آپدیت اردیبهشت 1402)

1 – قیمت ورق کامپوزیت :

برای اجرای نمای کامپوزیت به ورق کامپوزیت نیاز دارید که با قیمت امروز ورق های کامپوزیت معمولی از متری 320 هزار تومان در بازار موجود می باشد تا با کیفیت و ضد حریق متری 870 هزار تومان.

2 – هزینه قوطی جهت زیرسازی نمای کامپوزیت:

برای اجرای نمای کامپوزیت نیاز به قوطی فلزی می باشد بستگی به نوع طرح و مقدار کیفیت کار از متری 180 هزار تومان تا متری 250 هزار تومان هزینه مصرف قوطی می باشد.

3 – هزینه اجرت نصب ورق کامپوزیت:

برای نصب کامپوزیت اجرت ها نیز با توجه به روش نصب و کیفیت کار و نوع طرح مختلف می باشد ولی از حدود متری 220 هزار تومان شروع و تا متری 450 هزار تومان متفاوت می باشد.

پنل grc ترکیبی فوق‌العاده برای نمای کامپوزیت

4 – سایر هزینه های اجرای نمای کامپوزیت:

به جز موارد فوق برای اجرای نمای کامپوزیت نیاز به طراحی نمای ساختمان ، هزینه های پرت ورق و قوطی، هزینه های مصالح ریز می باشد که با در نظر گرفتن همه موارد فوق و چند درصد سود متعارف برای شرکت مجری نمای کامپوزیت هزینه ها به دست می آید.


پنل مشبک سیمانی
تایل بتنی طرح آجر- GRC ایناب

در نتیجه قیمت اجرای هر متر مربع نمای کامپوزیت از 770 هزار تومان می تواند شروع شود به بالا که به هیچ وجه توصیه نمی گردد برای کاهش قیمتها از کیفیت اجرای نما کاسته شود.چون نمای کامپوزیتی که به قیمت زیر 770 هزار تومان تمام شود از نظر کیفیت مصالح و کیفیت اجرا قطعا پایین خواهد بود. اجرای نمای کامپوزیت یک کار بسیار تخصصی می باشد که اجرای آن توسط افراد غیر حرفه ای باعث خسارات زیادی به ساختمان شما خواهد بود.

⊗ در نتیجه قیمت هر متر مربع نمای کامپوزیت با کیفیت مناسب بین 1.000.000 تا 1.800.000 تومان می باشد.
البته توجه داشته باشید که قیمت های بالا حدودی می باشد و برای اطلاع از قیمت به روز مصالح و متریال با کارشناسان ما تماس بگیرید.

برای انتخاب مناسب ترین ورق کامپوزیت برای پروژه شما که هم از نظر قیمتی بهینه باشد و هم از نظر کیفیت جوابگوی ساختمان شما باشد می توانید با کارشناسان ایناب تماس حاصل نمایید.

ایناب با بیش از 15 سال تجربه و اجرای بیش از 1000 پروژه نمای ساختمان آمادگی خود را جهت هر گونه مشاوره رایگان اعلام می دارد.

جهت دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت با شماره 05191007707 و یا 09913377500 09158757300 تماس بگیرید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ها ارتباط برقرار کنید.
اجرای نمای کامپوزیت بیمارستان هفده شهریور مشهد
نمای کامپوزیت بیمارستان 17شهریور کوهسنگی – مشهد

کاربرد نمای کامپوزیت

  1. نمای برج های مسکونی، تجاری، اداری
  2. نمای ساختمان‌های مدرن
  3. بازسازی ساختمان‌های قدیمی و تغییر دکوراسیون
  4. دکوراسیون دیوارهای داخلی، سقف‌ها، آشپزخانه، تراس‌ها
  5. دکوراسیون داخلی فروشگاه ها
  6. تابلو های تبلیغاتی
  7. نمای فرودگاه‌ها، بیمارستان‌ها و جایگاه‌های سوخت CNG

برخی مزایای نمای کامپوزیت

  1. سبک بودن نما 
  2. امکان ایجاد طرح های خاص و منحصر به فرد
  3. امکان اجرای نمای ساختمان در رنگ های مختلف 
  4. امکان تعویض و تعمیر نما به آسانی
  5. تنوع در طرح ورق ها
  6. و …

 

قیمت نمای کامپوزیت آلومینیوم
ترکیب نمای کامپوزیت و جی ار سی – پروژه بازسازی نما مشهد – ایناب

برخی از معایب نمای کامپوزیت

  1. امکان رفتن رنگ ورقها به دلیل کیفیت پایین ورق های ارزان قیمت
  2. در صورت اجرای نادرست ظاهری زیبا نخواهد داشت.
  3. امکان آویزان شدن و افتادن ورق ها در صورت اجرای نادرست.
معایب ورق کامپوزیت ارزان
معایب ورق کامپوزیت ارزان

 

قیمت یک مترمربع نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت آلومینیوم نیشابور – ایناب

فروش ورق کامپوزیت 

گروه ایناب از سال 86 به صورت تخصصی در زمینه طراحی و اجرای نمای کامپوزیت فعالیت می کند. در این سال ها بیش از 1000 پروژه نمای ساختمان را در سراسر کشور اجرا کرده است. در پروژه های مختلف از ورق های کامپوزیتی برند های مختلف استفاده شده است. به همین دلیل ایناب آشنایی کامل با ویژگی ها و خصوصات انواع ورق های کامپوزیت آلومینیوم دارد و می تواند به صورت کاملا تخصصی در خرید و فروش ورق کامپوزیت مورد نظرتان به شما کمک کند. فروش ورق کامپوزیت به صورت مترمربعی انجام می شود و قیمت های متفاوتی دارد که می توانید قیمت انواع ورق های کامپوزیت را در مقاله زیر مشاهده کنید.

آدرس دفاتر ایناب جهت مراجعه حضوری

  • نیشابور: نبش بعثت 54، ساختمان ناب
  • مشهد: بلوار پیروزی روبروی پیروزی 35
پنل مشبک
پنل بتنی طرح آمود-GFRC ایناب

مجری نمای کامپوزیت

برای اجرای نمای کامپوزیت مجریان زیادی وجود دارند. حال چه به صورت حقیقی و چه به صورت حقوقی. اجرای نمای کامپوزیت کاری کاملا تخصصی است و دقت زیادی را در اجرا می طلبد. نمای ساختمان به گونه ای است که اگر درست اجرا نشود خسارت های زیادی را به بار می آورد. زیرا نما برای ساختمان اعتبار و ارزش می آورد و اگر چنانچه مجری نما، نما را به درستی اجرا نکند عملا نه تنها باعث زیبایی ساختمان نمی شود زیرا جلوه ساختمان را نیز از بین خواهد برد. به همین دلییل توصیه می شود که اجرای نمای ساختمان خود را به مجریان متخصص و با تجربه در این زمینه بسپارید.

ایناب با اجرای بیش از 1000 پروژه در سراسر کشور با در اختیار داشتن نیروهای متخصص اجرای تخصصی نمای کامپوزیت، یکی از مجری های باتجربه در زمینه اجرای نمای کامپوزیت می باشد.
جهت دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت روز با شماره 05191007707 و یا 09913377500 ،  09158757300 تماس بگیرید.

برخی از پروژه های نمای کامپوزیت ایناب 

نمای وید (کامپوزیت داخلی) مجتمع تجاری
مجری نمای کامپوزیت – ایناب
بازسازی نمای ساختمان قدیمی با کامپوزیت و جی ار سی
مجری تخصصی نمای کامپوزیت – ایناب
قیمت یک متر مربع ورق کامپوزیت
طراحی و اجرای نماهای خاص با ورق کامپوزیت – ایناب
نمای کامپوزیت بیمارستان - 17 شهریور مشهد کوهسنگی
مجری نمای کامپوزیت با بیش از 15 سال سابقه

 

مجری نمای کامپوزیت آلومینیوم
طراحی و اجرای نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت | نمای کامپوزیت آلومینیوم
طراحی و اجرای نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت بیمارستان
نمای کامپوزیت اورژانس بیمارستان 22 بهمن نیشابور

نصاب نمای کامپوزیت

یکی از مهم ترین عوامل زیبایی نمای کامپوزیت کیفیت کار نصاب و اجرای نما می باشد. علاوه بر اینکه بایستی طراحی نمای ساختمان زیبا باشد، نصاب های نمای کامپوزیت نیز بایستی کار خود را با دقت بسیار بالا انجام دهند. چنانچه ورق های کامپوزیت به درستی و با دقت نصب نشوند، نمای کامپوزیت زیبایی ظاهری خود را از دست خواهد داد. در نیتجه نصاب های نمای کامپوزیت باید کاملا در کار خود حرفه ای باشند. ایناب با سابقه ای درخشان در زمینه اجرای نمای کامپوزیت نصاب های حرفه ای و متخصص را در اختیار داشته و نمای کامپوزیت را با بالاترین کیفیت ممکن اجرا می کند.

نمای کامپوزیت در ساختمان های بلند مرتبه

در ساختمان های بلند مرتبه و برج ها، نمای ساختمان بیش از سایر ساختمان ها اهمیت دارد. درجه اهمیت بالای ساختمان های بلند مرتبه باعث می شود که به این ساختمان ها توجه بیشتری شود. به طور مثال نمای کامپوزیت در ساختمان های بلند مرتبه به سرعت جا افتاد و مورد استفاده بالایی قرار گرفت. اما اتفاقات ناگواری که در اثر عدم رعایت نکات ایمنی رخ داد، باعث شد که سخت گیری ها در استفاده از نمای کامپوزیت در برج ها بیشتر شود. در صورتی که نمای کامپوزیت برای برج ها مدنظر باشد، حتما و اجباراً بایستی از ورق های کامپوزیت نسوز (FR) استفاده کنند. به هیچ عنوان اجازه استفاده از ورق های معمولی در این ساختمان ها نمی باشد.

نمای رستوران
نمای کامپوزیت رستوران برادران دهنوی نیشابور

عوامل مهم در انتخاب ورق کامپوزیت مناسب

ضخامت لایه آلومینیوم

جدا از نوع مواد هسته ورق، ضخامت لایه های آلومینیوم مهم ترین عامل در انتخاب ورق کامپوزیت مناسب می باشد.  ضخامت لایه های آلومینیوم تأثیر مستقیم در کیفیت، قیمت و سایر ویژگی های ورق های کامپوزیت دارد. ضخامت لایه های آلومینیوم به طور معمول در حدود 0.16 تا 0.5 میلی‌متر تولید و عرضه می شود. بیشترین استفاده را ورق های کامپوزیت با ضخامت لایه 4 میلی‌متر دارد.

مواد هسته ورق کامپوزیت

مواد بین لایه های آلومینیوم همانند ضخامت لایه ها اهمیت بالایی دارد و چه بسا اهمیت بیشتری نیز داشته باشد.  موادی که در هسته ورق ها استفاده می شود پلی اتیلن و مواد معدنی است. در ورق های معمولی از مواد پلی اتیلنی استفاده می شود که مقاومتی در برابر حریق نداشته و در کارهای معمولی از آنها استفاده می شود. در ورق های آلومینیوم نسوز (FR) از مواد معدنی نسوز استفاده می شود.  این ورق ها در مکان ها و جاهایی استفاده می شود که بایستی در برابر حریق حتما مقاوم باشند.

نمای کامپوزیت آلومینیوم | نمای ساختمان
نمای کامپوزیت آلومینیوم
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 05191007707 و یا 09913377500 09158757300 تماس حاصل نمایید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ها ارتباط برقرار کنید.
همکاری با ایناب
همکاری با ایناب
چرا ایناب
چرا ایناب

 

24 دیدگاه برای “قیمت نمای کامپوزیت – معرفی نمای کامپوزیت + قیمت هر مترمربع

  1. افتخاری گفته:

    درود
    ممنون بابت توضیحات خوبتون
    لطفا میشه توضیح بدید که نمای کامپوزیت به صورت دقیق تر چیه؟ جنسش چیه؟

    • محمد اسلام دوست گفته:

      سلام و درود

      نمای کامپوزیت آلومینیوم در واقع از دو بخش زیرسازی و پوسته نما تشکیل شده.
      ورق های کامپوزیت آلومینیوم هستند که بر روی نمای ساختمان و زیرسازی اجرا میشن و نمای کامپوزیت رو به وجود میارن.. این ورق ها از لایه های آلومینیوم، لایه مرکزی و لایه رنگ نهایی تشکیل میشن و از نظر کیفیت، رنگ، طرح و… انواع بسیار مختلفی دارند.

      نمای کامپوزیت به دلیل وزن سبک و بسیار کم، انعطاف پذیری بالا و در دسترس بودن به سرعت جایگاه خوبی در صنعت نمای ساختمان پیدا کرد.

      جهت مطالعه بیشتر مقالات زیر رو مطالعه کنید؛

  2. امیری گفته:

    روش های اجرای نمای کامپوزیت چجوریه؟؟
    چه فرق هایی با هم دارن؟

    • محمد اسلام دوست گفته:

      نمای کامپوزیت به سه روش اصلی اجرا میشه

      • روش فیکس
      • روش هنگینگ یا ریلی
      • روش زیوار و H , L

      به صورت کلی که همه روش ها شامل دو بخش زیرسازی و پوسته نما هستند و تفاوتشون در نحوه اتصال ورق های کامپوزیت به زیرسازی نما هست. برای مطالعه دقیق در این رابطه مقاله زیر رو مطالعه کنید:

      روش های اجرای نمای کامپوزیت

  3. حیدری گفته:

    نمای کامپوزیت همون ورق هاییه که برای سردر مغازه ها و فروشگاه ها استفاده میشه؟

  4. مقیسه گفته:

    نمای کامپوزیت رو برای نمای ساختمان مسکونی هم پیشنهاد می‌کنید؟؟

    • محمد اسلام دوست گفته:

      بله دوست عزیز

      نمای کامپوزیت یکی از نماهای پر کاربرد در ساختمان های مسکونی مخصوصا در نمای ساختمان های مسکونی بلند مرتبه می باشد. وزن پایین نمای کامپوزیت این نما را به یکی از گزینه های اصلی ساختمان های بلندمرتبه تبدیل کرده است. علاوه بر وزن با وزق های کامپوزیت می توان انواع شکل ها و طرح های خاص و منحصر به فرد را در نمای ساختمان مسکونی اجرا کرد.

      برای مطالعه بیشتر در مورد این نما پیشنهاد می کنم مقاله ” نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی ” را مطالعه نمایید.

      نماهای مدرن و جدید جی ار سی GRC و بتن اکسپوز نیز گزینه های بسیار مناسبی برای ساختمان های مسکونی هستند، پیشنهاد میکنم حتما نگاهی به نمونه کارهای این نماها نیز بندازید.( برای مطالعه مقاله مرتبط هر نما روی اسم آن کلیک کنید)

    • محمد اسلام دوست گفته:

      نمای کامپوزیت برای ساختمان مسکونی خیلی توصیه نمیشه!! این نما این روزا بیشتر در ساختمان های اداری و بلند مرتبه کاربرد داره تا مسکونی!!

      در صورتی که بخواین برای نمای ساختمان مسکونی از نمای کامپوزیت استفاده کنید بهتره از ورق های با کیفیت بالا و با کیفیت رنگ خوب استفاده کنید…

      برای اطلاع دقیق از قیمت نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی، با ما تماس بگیرید:

      09158757300

    • محمد اسلام دوست گفته:

      درود و وقت بخیر

      نمای کامپوزیت یکی از گزینه های اصلی برای نمای برج هست. مهم ترین ویژگی نمای کامپوزیت، وزن بسیار پایین پنل های کامپوزیت می باشد که آپشنی بسیار مهم برای ساختمان های بلندمرتبه و برج ها به شمار می رود….

      اطلاعات کامل و دقیق در مورد نمای کامپوزیت در مقاله زیر؛
      نمای کامپوزیت چیست

      البته، یکی دیگر از بهترین نماهایی که برای نمای برج بسیار توصیه می شود و در سراسر دنیا در حال استفاده می باشد، نمای gfrc هست. این متریال هیچ گونه محدودیتی در طرح و اجرا ندارد و با آن می توان هر طرحی را طراحی و اجرا کرد. به عنوان مثال یکی از پروژه های ما، برج مسکونی ادیما در شهر نور هست که از نمای grc در این پروژه استفاده شده است.

  5. رجایی گفته:

    نمای کامپوزیت برای ساختمان ویلایی چطوره ؟
    به نظرتون استفاده کنم؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید

    • محمد اسلام دوست گفته:

      درود دوست عزیز

      قیمت نمای کامپوزیت طرح چوب به صورت دقیق مشخص نیست، چرا که هزینه نهایی و تمام شده نمای کامپوزیت آیتم های مختلفی مثل قیمت ورق کامپوزیت طرح چوب، هزینه زیرسازی نما، اجرت نصب نما و… را شامل می شود. به همین دلیل جهت دریافت استعلام قیمت روز نمای کامپوزیت طرح چوب با شماره های زیر تماس بگیرید؛
      09158757300
      09913377500

    • محمد اسلام دوست گفته:

      درود

      قیمت نمای کامپوزیت مغازه هم مثل سایر نماهای کامپوزیت به آیتم های مختلفی که در اول همین مقاله اشاره شده بستگی داره، در نتیجه بایستی استعلام قیمت روز هر آیتم را از ما دریافت کنید تا بتوانید حدود هزینه نهایی و تمام شده نمای کامپوزیت مغازه خود را محاسبه نمایید.

  6. مشاهیری گفته:

    نمای کامپوزیت بهتره یا نمای ترموود برای ساختمان مسکونی ؟

    • محمد اسلام دوست گفته:

      درود

      این مقایسه کاملا اشتباه هست دوست عزیز هر نما و هر متریالی مزایا و ویژگی های خاص خودش رو داره و نمیشه دو متریالی که هدف و کارایی کاملا متفاوتی دارند رو با هم مقایسه کرد.

      برای اینکه بتونید بین نمای کامپوزیت و نمای ترمووود انتخاب بهتری داشته باشید باید از شرکت های مشاور نما مثل ایناب، مشاوره بگیرید…

      جهت دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید؛ 09158757300

    • محمد اسلام دوست گفته:

      درود دوست عزیز

      نمای کامپوزیت در واقع اجرای ورق های کامپوزیت در نما هست. ورق های کامپوزیت از چندلایه مختلف شامل آلومینیوم در دو طرف، ی لایه رنگ و هسته اصلی ورق ها که میتونه از پلی اتیلن و یا مواد معدنی باشه. کیفیت ورق های کامپوزیت به این سه مورد اصلی بستگی داره که در نهایت کیفیت نهایی نمای کامپوزیت رو شکل می دهند. این ورق ها در ابعاد و اندازه های مورد نظر برش داده می شوند و بر روی نمای ساختمان نصب می شوند. به طور کلی نمای کامپوزیت از دو بخش اصلی زیرسازی فلزی نما و پوسته نما تشکیل می شود.

      نمای کامپوزیت به دلیل وزن بسیار پایین و انعطاف پذیری بسیار بالا طرفداران زیادی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *