نمای چوب پلاست – کاربردها، مزایا و قیمت چوب پلاست – اجرای (مجری) نمای چوب پلاس

نمای چوب پلاست

 

 نمای چوب پلاست – پلاس

امروزه برای حفظ محیط زیست تلاش‌های بسیار زیادی می‌شود؛ زیرا که حیات و بقای انسان‌ها وابسته به سالم بودن محیط‌زیست است. مهندسان صنعت و حوزه ساخت‌وساز با ترکیب مواد شیمیایی و پلیمری موفق به ساخت نوعی کامپوزیت چوب پلاست شده‌اند که بسیار شباهت به چوب دارد. نمای چوب پلاست (پلاس) جایگزین نمای چوب طبیعی شده و به این ترتیب از قطع درختان جلو گیری می شود.

چوب پلاست (پلاس) یا چوب پلاستیک درواقع یکی از محصولات خانواده کامپوزیت‌ها است. در نمای ساختمان‌ها، کف‌پوش‌ها، ساخت آلاچیق و… به‌جای استفاده از چوب و ترموود می‌توان از چوب پلاست بهره‌برداری کرد. تلفیق علم با صنعت نمای ساختمان باعث ظهور متریال نمای چوب پلاست شده است. 

مزایا بسیار زیاد این متریال و همچنین سازگاری چوب پلاست با محیط‌زیست باعث محبوبیت آن در بین عموم مردم و طراحان نمای داخلی و خارجی شده است. در این مقاله سعی داریم که شناخت کامل‌تری از این متریال را به شما عزیزان منتقل کنیم.

نمای چوب پلاست | مزایا و معایب چوب پلاس
نمای چوب پلاست – پلاس

چوب پلاست چیست؟ 

چوب پلاست یا wood plastic که به‌صورت مخفف WP و چوب پلاس هم گفته می‌شود. درواقع ترکیب پلاستیک‌های بازیافتی، چوب‌های اصلاح‌شده و مقداری متناسب از چسب ترکیبات اصلی چوب پلاست است. استحکام چوب پلاست از چوب طبیعی بسیار بالاتر است. همچنین چوب پلاست از ظاهر بسیار طبیعی برخوردار است.

اولین چوب پلاس ها از ترکیب آرد  و تراشه‌های چوب بازیافتی و چسب ساخته شد که برای برطرف کردن نیازهای ساده کارآمد بود. به‌مرورزمان ترکیبات چوب پلاست تغییر کرد و از انواع پلاستیک پلی‌پروپیلن و pvc استفاده شد و برای اتصال و پر کردن نیز از مواد مختلفی مانند آرد یا الیاف کتان استفاده می‌شود.

از متداول‌ترین نوع چوب پلاست ترکیب آرد چوب و پلاستیک است. این نوع چوب پلاستیک تمام خواص چوب و پلاستیک را دارا است. دیگر مزیت آن، استفاده از ضایعات چوب، خاک‌اره و دورریزهای صنعت چوب هست. این بدان معنی است که برای تولید چوب پلاست نیاز به از بین بردن منابع چوبی نداریم؛ و از مواد دورریز در کارگاه‌های نجاری می‌توان این محصول را تولید کرد. نمای چوب پلاس دوستدار محیط زیست بوده و همین علت باعث محبوب بودن آن است.

نمای چوب پلاست - چوب پلاست
اجرای نمای چوب پلاست
چوب پلاست جایگزینی برای ترمووود های گران قیمت | چوب پلاس
چوب پلاست در نما

مجری نمای چوب پلاست

مجموعه ایناب با بیش از 15 سال سابقه در زمینه طراحی و اجرای نماهای نوین و خشک ساختمان به صورت تخصصی مجری نمای چوب پلاست در کشور می باشد. پیشنهاد می شود قبل از انجام هرکاری با متخصص در اون حوزه مشورت کنید. در زمینه طراحی و اجرای نمای چوب پلاست هم مجموعه ایناب کاملا رایگان و صادقانه مشاوره های تخصصی ارائه می دهد که می تواند برای انتخاب شرکت مجری نمای چوب پلاست و همچنین در کل روند اجرای این نما بسیار به کارفرمایان عزیز کمک کند.

اجرای چوب پلاست در اطراف پنجره در نما - چوب پلاس
چوب پلاست اجرا شده در اطراف پنجره در نمای ساختمان
نمای چوب پلاست - مجری نمای چوب پلاست
شرکت طراح و مجری نمای چوب پلاست – ایناب
نمای چوب پلاست - چوب پلاست
نمای چوب پلاست

کاربرد چوب پلاست در نمای ساختمان

چوب پلاس به دلیل مزیت‌های زیادی که دارد، ازجمله مقاومت بالا و عدم‌تغییر رنگ در شرایط جوی به‌عنوان یک نمای بسیار عالی در ساختمان‌ها استفاده می‌شود. طرح چوب پلاست بسیار نزدیک به چوب بوده و برای افرادی که علاقه زیادی به طبیعت و داشتن خانه‌های چوبی دارند مناسب است. نمای دل‌انگیز و چشم‌نوازی را می‌توان با چوب پلاست اجرا کرد.

دلیل دیگری که از چوب پلاستیک در نمای ساختمان استفاده زیادی می‌شود، عدم جذب آب توسط این متر یال است. می‌توان گفت که چوب پلاست کاملاً ضد آب است و هیچ رطوبتی را جذب نمی‌کند. تولید این نما به‌گونه‌ای است که کاملاً عایق در برابر آب و رطوبت است. چوب پلاس بسیار سبک بوده و برای انجام نماهای با وزن کم بسیار مناسب است.نمای چوب پلاست بسیار شیک و زیبا است.

این متر یال در برابر صدا عایق است و برای ساختمان‌های اداری، آموزشی، بیمارستان‌ها و حتی برای منازل مسکونی که سکوت و آرامش موجود در فضا اهمیت زیادی دارد مفید هستند. خاص‌ترین ویژگی چوب پلاس که توصیه می‌شود از آن در نما استفاده شود، دوستی آن با محیط‌زیست است؛ یعنی پلاستیک‌ها به‌جای رها شدن در طبیعت تبدیل به نمای بسیار زیبا و با ویژگی‌های منحصربه‌فرد و خاص شده‌اند. این بسیار ارزشمند است. 

اجرای چوب پلاست در نما - مجری نمای چوب پلاست
شرکت مجری نمای چوب پلاس

استفاده از چوب پلاست در فضای بسته

فضای بسته فقط شامل دکوراسیون داخلی نمی شود. در بسیاری از ادارات و مکان های عمومی هم چوب پلاست به عنوان یک محصول پر طرفدار و زیبا استفاده می شود. اما در فضای دکوراسیون داخلی خانه می توان از این محصول به صورت کفپوش استفاده کرد. چون نوعی مخصوص این  محصول لغزنده نمی باشد، یک مزیت مهم و با درجه اهمیت بالا مخصوصا برای اتاق کودکان می باشد.

چوب پلاست را میشود رنگ آمیزی کرد، بابت اینکه با رنگ و شکل و شمایل دکوراسیون داخلی هماهنگ نباشد نگرانی وجود ندارد. در فضای داخلی خانه برای نرده ها هم چوب پلاس انتخاب زیرکانه ای محسوب می شود.

نمای چوب پلاست - نمای ساختمان چوب پلاست
نمای چوب پلاست در داخلی
چوب پلاست اجرا شده به صورت لوور - چوب پلاس
چوب پلاست اجرا شده به صورت لوور

مزایای نمای چوب پلاست

  • کاملا و 100% ضد رطوبت
  • کاملا و 100% ضد آب
  • مقاومت بالا در برابر حریق (غیر قابل اشتعال)
  • امکان بروز هر نوع جرقه و اتصال وجود ندارد
  • ابزار پذیری بالا (راحت شکل می پذیرد و برشکاری و… می شود)
  • نسبت به چوب و ام دی اف انعطاف پذیری بیشتری دارد.
  • هزینه تعمیر و نگهداری خیلی پایین
  • معمولا با تغییرات آب و هوا انبساط و انقباض زیادی در چوب پلاست رخ نمی دهد.
  • مقاومت و استقامت بالا
  • سبک وزن ( که مزایای زیادی به دنبال دارد)
  • دوام بالا در برابر ضربه و خش
  • عایق کامل در برابر اشعه و امواج رادیو مغناطیسی،صوت،گرما و سرما
  • قابل شستشو با مواد شوینده 
  • مقاوم در برابر پوسیدگی و نفوذ حشرات و…
  • قابل تولید در طرح های رنگی
  • قابل رنگ آمیزی و روکش رنگ از رو
  • دوستدار محیط زیست و کاملا قابل بازیافت
  • دارای مقاومت مکانیکی 5 برابر نسبت به چوب، حدود 3 برابر نسبت به ام دی اف و بیشتر از انواع پلاستیک
  • مقاوم در برابر جذب و نفوذ هر نوع میکروب و باکتری
  • مقاوم در برابر نفوذ هر نوع اسید،مایعات و چربی ها

 

نمای ساختمان چوب پلاست
نمای ساختمان چوب پلاست
نمای ساختمان چوب پلاست - نمای چوب پلاست
نمای ساختمان چوب پلاست

کاربردهای چوب پلاست در قسمت‌های مختلف ساختمان

چوب پلاست به عنوان کفپوش

مزایا فوق‌العاده چوب پلاس باعث شده که این متر یال تبدیل به کف‌پوش‌هایی بی‌نظیر شوند. کف‌پوش چوب پلاست در دو نوع توخالی و تو پر تولید می‌شوند. این دو حالت با توجه به شرایط محیطی قابل‌تغییر هستند. کف‌پوش‌های چوب پلاست را در هر ساختمان، فضای باز و یا بسته می‌توان استفاده کرد.

استفاده از چوب پلاست به عنوان کفپوش - چوب پلاس
چوب پلاس استفاده شده به عنوان کفپوش

استفاده در سقف روف گاردن – سقف کاذب

از چوب پلاست به دلیل وزن کم و سبک بودن به‌عنوان سقف استفاده می‌کنند. تنوع رنگ و همچنین داشتن ابعاد مختلف باعث شده که استفاده از این پروفیل برای سقف بسیار جذاب باشد.

استفاده از چوب پلاست به عنوان نرده

 کاربرد دیگر چوب پلاست در ساخت نرده‌های چوبی است. از این نرده‌ها می‌توان در تراس، بالکن‌ها، محوطه‌ها و جداسازی فضای سبز از دیگر فضاها استفاده نمود.

چوب پلاست در صنعت مبلمان

در صنعت تولید مبلمان منزل سالانه تعداد قالب توجهی از جنگل‌ها و درختان قطع می‌شود. با جایگزینی چوب پلاست در این صنعت می‌توان که از قطع درختان و جنگل‌زدایی تا حد چشمگیری جلوگیری کرد. همچنین محصولات تولیدی با چوب پلاست عمر مفیدتری خواهند داشت و به اقتصاد خانواده هم کمک شایانی خواهد شد.

چوب پلاست در چارچوب درب و پنجره

از چوب پلاست برای ساخت چارچوب در و پنجره نیز استفاده می‌شود. به این دلیل که این پروفیل در ابعاد و رنگ‌ها مختلف قابل‌تولید است و شکل‌دهی به آن وابسته به قالب‌سازی است. درواقع می‌توان با قالب‌سازی هر نوع چارچوب در و پنجره را ساخت.

اجرای نمای چوب پلاست - دیتیل نصب چوب پلاست
مجری نمای چوب پلاست – دیتیل نصب

در ساخت نیمکت پارک

نیمکت‌های موجود در پارک‌ها به علت عمومی بودن و استفاده بسیار زیاد و همچنین محیط باز و شرایط جوی و آفتاب باید از موادی باشند که عمر طولانی داشته باشند. چوب پلاست به نرین متر یال موجود برای ساخت نیمکت‌های پارک است.

استفاده زیاد در آلاچیق ها 

چوب پلاست است به علت این‌که مقاومت بسیار بالایی در برابر شرایط جوی و جذب آب دارد، بهترین گزینه برای ساختن آلاچیق‌ها در فضای باز است. مزیت آن در نگهداری ساده آن است و همچنین مقاومت چوب پلاست در برابر حشرات نیز گزینه‌ی دیگری برای تائید شدن این متر یال در ساختن آلاچیق است.

نمای چوب پلاست - نمای چوب
نمای چوب پلاست

سازگاری چوب پلاست با محیط‌ زیست

 در سالهای اخیر تمام دنیا دچار بحران‌های جنگل‌زدایی مانند آتش‌سوزی‌هایی در اثر گرمای شدید، آتش‌فشان‌ها و … شده است. این امر باعث شده که طبیعت بسیار مورد تهدید قرار بگیرد. تلفیق صنعت و فنّاوری با علم باعث ایجاد یک محصول در صنعت نماسازی ساختمان شده است که بسیار دوست دار طبیعت بوده و برای انسان‌ها و طبیعت مفید است.

تولید چوب پلاست باعث شده که تمامی پلاستیک‌های ضایعات و بازیافتی به‌طور هدفمند و کاربردی مورداستفاده قرار بگیرند. این ضایعات از سطح کره زمین جمع‌آوری‌شده و مواد اولیه تولید محصول بی‌نظیر و خاص می‌شوند که کاربردهای فوق‌العاده‌ای در صنعت نمای ساختمان، کف‌پوش‌ها، سقف کاذب و … دارد. تولید نمای چوب پلاست با استفاده از ضایعات پلاستیک معجزه نجات دهنده کره زمین بوده.

کاهش میزان قطع شدن درختان به‌سلامت کره زمین کمک می‌کند و این‌یک نعمت بسیار بزرگ برای طبیعت خواهد بود. تمام این موارد نشان‌دهنده این است که چوب پلاست علاوه بر مزیت‌های زیادی که برای انسان دارد برای محیط‌زیست هم مفید است. به دلیل این مزیت فوق العاده استفاده از نمای چوب پلاست در ساختمان ها قوت بیشتری گرقته است.

جزئیات و دیتیل نصب و اجرای نمای چوب پلاست - پلاس
اجرای نمای چوب پلاس – دیتیل نصب

قیمت نمای چوب پلاست

مشخصات بسیار زیادی برای تعیین قیمت چوب پلاست وجود دارد. هرکدام از این ویژگی‌ها باعث می‌شود که متریال چوب پلاست برای بکار گیری در قسمتی از ساختمان بهتر عمل کند. در ادامه به بررسی این موارد می‌پردازیم:

کیفیت مواد اولیه:

مواد اولیه تأثیر مستقیم بر قیمت چوب پلاست دارد. مواد اولیه اصلی پلی‌اتیلن و پلی پرویی نیل است و هرچقدر این مواد باکیفیت و مرغوب‌تر باشند قیمت نیز افزایشی خواهد بود. توجه کنید که برخی از مواد چوب پلاست واردانی بوده و با تغییر قیمت ارز افزایش و کاهش می‌یابد.

 ضخامت جداره‌ها:

هرچقدر ضخامت جداره‌ها بیشتر باشد وزن پروفیل نیز افزایش میابد. چوب پلاست هایی باضخامت بیشتر مناسب برای کف‌پوش، ستون‌ها و تیرهای الوار سقف هستند. به‌طورکلی چوب پلاست ها به دو شکل تو پر و توخالی تولید می‌شوند که نوع توخالی سبک‌تر است.

نوع دستگاه تولیدکننده چوب پلاست:

به‌طورکلی پنج روش مهم برای تولید چوب پلاست وجود دارد:

  • اکستروژن
  • قالب‌گیری صفحه‌ای
  • قالب‌گیری تزریقی
  • قالب‌گیری فشاری
  • پالتروژن

هرکدام از این روش‌ها بر قیمت نهایی چوب پلاست تأثیرگذار خواهند بود.

نوع کاربری:

البته که کاربرد چوب پلاست نیز در قیمت آن بی‌تأثیر نیست. قیمت چوب پلاست به‌عنوان دیوار پوش از مترطول 100.000 تومان تومان است. قیمت چوب پلاست برای کف‌پوش و پله هر مترمربع در بازه 405.000 تومان تا 990.000 تومان می‌باشد.

قیمت اجرا و نصب چوب پلاست

اجرای این متریال نیازمند تخصص و مهارت است. اگر شما بهترین نوع این متریال را خرید کرده باشید اما اجرای آن اصولی و تخصصی نباشد عمل چوب پلاست طول عمر زیادی نخواهد داشت. شرکت ایناب با داشتن 15 سال سابقه اجرایی نما باتجربه‌ترین تیم‌های اجرایی را برای انجام پروژه‌های شما در اختیار دارد.

هزینه اجرا ارتباط مستقیم با نوع کاربری چوب پلاست دارد. توجه کنید که قیمت اجرا کف‌پوش چوب پلاست با چوب پلاست نما متفاوت است. بازه قیمت اجرای این متریال از 400.000 تومان تا 1.000.000 تومان متغیر است. قیمت دقیق اجرا با توجه به نوع پروژه تعیین می‌شود.

نمای چوب پلاست - نمای ساختمان چوب
نمای ساختمان چوب پلاست

چوب پلاست ارزان‌قیمت

همیشه قیمت پایین یک محصول نشانه کم بودن کیفیت آن نیست. شما می‌توانید چوب پلاست باقیمت مناسب‌تر تهیه کنید؛ اما این نوع چوب پلاست وزن کمتری نسبت به مابقی محصولات مشابه دارند. برای مشاوره بیشتر با همکاران فروش در واتساپ همراه شوید.

معایب چوب پلاست – پلاستیک

چوب پلاست با داشتن مزایا فوق‌العاده زیاد که دارد، ایرادات هم در خود نشان داده است. اولین ایراد آن تغییر رنگ به‌مرورزمان در برابر نور خورشید است. همچنین نسبت به چوب طبیعی سنگین‌تر است. ایراد دیگری که به چوب پلاست وارد می‌شود تولید سخت آن است.

برای تولید چوب پلاست انرژی و وقت زیادی لازم داریم. درواقع چوب پلاست در حالت تئوری قابل بازیافت و خاصیت دوباره تولید شدن را دارد؛ اما این فعالیت زمان زیادی را طلب می‌کند.

بتن اکسپوز لند اسکیپ
مدرن ترین متریال نما – بتن اکسپوز

مراحل نصب و اجرای نمای چوب پلاست

  1. زیرسازی نمای ساختمان با توجه به شکل و ابعاد چوب پلاست قبل از اجرا 
  2. بهتر است محل نصب و اجرای پروفیل های چوب پلاست، صاف باشد. این مورد باعث می شود که از حداقل مصالح جهت زیرسازی استفاده شود.
  3. جهت زیرسازی نمای چوب پلاس می توان از پروفیل های فلزی و یا آلومیینومی در ابعاد مختلف با توجه به ابعاد پروژه استفاده کرد.
  4. بعد از تکمیل زیرسازی و در زمان نصب و اجرای پروفیل های چوب پلاست، حتما به درز انبساط طولی توجه شود. امکان انبساط چوب پلاست ها وجود دارد و بهتر است از درز های انبساط استفاده شود. اندازه درز انبساط با توجه به فصل گرما یا سرما متفاوت خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 05191007707 و یا 09913377500 و 09913367500 تماس بگیرید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.

 

دیتیل نصب نمای چوب پلاس - مجری نمای چوب پلاست
شرکت مجری نمای چوب پلاس – ایناب
جزئیات نصب چوب پلاست - دیتیل اجرای نمای چوب پلاست
مجری نمای چوب پلاس

26 thoughts on “نمای چوب پلاست – کاربردها، مزایا و قیمت چوب پلاست – اجرای (مجری) نمای چوب پلاس

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      عرض ادب جناب روحانی

      شماره های تماس داخل مطلب هستند

      باهاتون تماس میگیریم

  1. محمدرضا کابلی میگوید:

    پروژه ی ما در اهواز هست و چوب پلاست در نمای جنوبی ساختمان کار می شود میخواستم بدونم در برابر آفتاب متداوم‌ کدر نمیشه؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود

      هر رنگی که در نمای ساختمان استفاده بشه یا هر متریالی که رنگ بشه و در نما استفاده بشه بعد از چند سال کیفیت رنگش افت خواهد کرد. چوب پلاست هم جزو متریال هایی هست که رنگش بغد از چند سال کدر میشه و نیاز هست که دوباره رنگ آمیزی و یا تعویض بشه

      بهتره در زمان خرید چوب پلاست در مورد زمان ماندگاری از شرکت تولیدکننده سوال کنید و در صورت وجود گارانتی حتما اون رو دریافت کنید

  2. کامران میگوید:

    چوب پلاست در هر طرح و رنگ و ابعادی که مورد نیاز باشه قابل تولید هست؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود
      پنل های چوب پلاست طرح های متنوعی دارند و معمولا به رنگ چوب اما در طیف های رنگی تیره تا روشن تولید میشن

      اگر کار خاص داشته باشید و با متراژ بالا احتمالا شرکت های تولید کننده پنل های اختصاصی با طرح و اندازه دلخواه براتون تولید کنند.

  3. فرخنده میگوید:

    سلام خسته نباشید مقاومت چوب پلاست در برابر سرما خوب هست؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود
      ما خودمون تولید کننده چوب پلاست نیستیم، ما مجری نمای چوب پلاست هستیم، اما طبق اطلاعات شرکت های تولید کننده چوب پلاست مقاومت و دوام خوبی در برابر سرما داره…

  4. سبحانی میگوید:

    سلام خسته نباشید می خواستم بدونم اجرای نما چوب پلاست به چه شکل هست‌؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما

      چوب پلاست یکی از نماهایی است که به روش های متنوعی قابل اجرا خواهد بود. معمول ترین روش نصب تایل های چوب پلاست توسط مجری نمای چوب پلاست، روش پیچ از رو می باشد که تایل های چوب پلاست به زیرسازی انجام شده پیچ می شوند.

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما

      بتن طرح چوب پلاست رو می تونید بله

  5. رضا کریمی میگوید:

    سلام امکانش هست شبیه به متریال چوب پلاست و با متریال دیگه ای که مقاومت بیشتری داشته باشه تولید کرد؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      بله با بتن میشه متریال های این شکلی تولید کرد. فقط باید با توجه به کارایی و نوع استفاده از این متریال می توان تصمیمی بهتر گرفت.

      برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در ارتباط باشید.

      مطالعه بیشتر؛ جی اف ار سی چیست؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما

      بله یکی از کاربردهای مهم و اساسی چوب پلاست در نمای ساختمان هست که در بسیار از مناطق مثل جنوب کشور میتونه جایگزین خوبی برای ترمووود باشه

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      به صورت خشک انجام خواهد شد
      در مرحله اول زیرسازی فلزی با قوطی های فلزی انجام می شود و بعد از اون چوب پلاست به زیرسازی فلزی پیچ خواهد شد

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      ابعاد بسیار متنوعی داره
      بهتره با فروشنده های چوب پلاست ارتباط بگیرید

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما دوست عزیز

      چوب پلاست، نوعی چوب هست که تحت شرایط خاصی قرار گرفته تا مقاومت و دوام خوبی برای استفاده در نمای ساختمان به دست بیاره اما چوب پلاست در واقع یک نوع کامپوزیت مصنوعی هست که از متریال های مختلفی مثل پلاستیک های مقاوم تولید شده به رنگ و ظاهر حدودی چوب طبیعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *