اجرای نمای جی اف ار سی – جی ار سی – دیتیل اجرایی نما – نصب gfrc – grc

هدف از این مقاله آشنایی شما عزیزان با نحوه اجرای نمای جی اف ار سی می باشد. همچنین در این مقاله سعی شده است علاوه بر شرح نحوه ی اجرای نمای جی اف ار سی gfrc، توضیحاتی مختصر هم در مورد جی ار سی grc جهت آشنایی هرچه بیشتر شما عزیزان با جدیدترین نمای ساختمان، داده شود.

ویدیو روش نصب و اجرای نمای جی ار سی gfrc برج بزرگ ادیما – شهر نور

جی ار سی grc یا جی اف ار سی gfrc چیست؟

جی ار سی یا جی اف ار سی GFRC در واقع مخفف عبارت Glass Fiber Reinforced Concrete به معنای بتن تقویت شده با الیاف شیشه می باشد. در این بتن از ماسه سیلیسی و الیاف شیشه استفاده میشود که مقاومت و دوام بسیار بالایی را در پی خواهد داشت. مقاومت بسیار بالای این بتن در برابر خمش و کشش باعث می شود که بتوانیم با آن انواع قطعات پیش ساخته بتنی را در ابعاد و اندازه های مختلف و در ضخامت های پایین تولید کرد. جهت کسب اطلاعات کامل در رابطه با این بتن پیشنهاد میشود مقاله زیر رو مطالعه کنید.

پیشنهاد مطالعه؛ جی اف ار سی GFRC؛ معرفی کامل و جامع

اجرای نمای جی اف ار سی gfrc

سیستم اجرای نمای جی اف ار سی gfrc، سیستم خشک می باشد. به این صورت که نما از دو بخش زیرسازی و پوسته اصلی نما تشکیل می شود. در اجرای نمای جی ار سی grc ابتدا زیرسازی نما با استفاده از قطعات فلزی مختلف مثل قوطی، نبشی و… (مطابق نیاز و محاسبات انجام شده) انجام شده و سپس پوسته اصلی نما یعنی تایل های پیش ساخته جی ار سی بر روی زیرسازی به روش های مختلف قابل نصب خواهند بود.

دیتیا اجرایی جی اف ار سی
اجرای جی اف ار سی به روش اختصاصی ایناب

روش های نصب و اجرای پنل های جی اف ار سی GFRC – جی ار سی GRC

از آنجایی که جی ار سی GRC هیچگونه محدودیتی در تولید ندارد و می توان انواع تایل های پیش ساخته را در طرح ها و اندازه های دلخواه با آن تولید کرد، روش های نصب این تایل ها بر روی نما نیز کاملا سفارشی و Custom Design خواهد بود. با توجه به شرایط پروژه، طرح پنل ها، ابعاد پنل ها، ارتفاع پروژه، میزان دسترسی به پشت نما و… قادر خواهیم بود که روش های نصب متنوعی برای اجرای نمای جی ار سی grc طراحی کنیم.

روش نصب اختصاصی ایناب در اجرای نمای جی اف ار سی GFRC

دیتیل اجرایی شماره 1

ما در ایناب با استفاده از تجربه 15 ساله خود در زمینه طراحی و اجرای نماهای نوین ساختمان و مخصوصا سیستم اجرای نمای خشک، روشی برای اجرای نمای جی ار سی grc طراحی کردیم که مزایا و ویژگی های مختلفی دارد. تمامی پنل های جی ار سی GRC ایناب با همین روش تولید و اجرا می شوند و معمولا در همه پروزه ها کاربرد دارد مگر در مواقعی که پروژه نیاز به طراحی روشی دیگر داشته باشد. همچنین اسکوپ های فلزی را میتوان در قسمت های مختلفی از پنل و به شکل های مختلف به کار برد تا در مکان های متفاوت کاربرد های متفاوتی داشته باشد و محدودیت های کمتری در نصب داشته باشد. در این روش نصب، پنل های جی اف ار سی gfrc به اسکوپ های فلزی قدرتمند و گالوانیزه مجهز می شوند، بعد از زیرسازی نما مطابق نقشه ها، ابعاد و طرح پنل ها، تایل های جی ار سی روی زیرسازی نما خیلی راحت و با استفاده از چند پیچ گالوانیزه نصب می شوند.

دیتیل نصب پنل جی ار سی grc - ایناب
اجرای نمای جی ار سی grc با روش اختصاصی ایناب
دیتیل اجرایی شماره 2
این دیتیل اجرایی به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایناب طراحی و اجرا شده است. این دیتیل مناسب قطعات بتنی فلت هست که قصد داریم به صورت یکدست در سطح نما اجرا کنیم.
تمامی یراق آلات این دیتیل به صورت سفارشی با ورق های فلزی CNC شده و پس از آبکاری شدن یا گالوانیزه شدن به پنل متصل  می شوند.
جهت اتصال یراق آلات به پنل، در زمان تولید در داخل پنل مهره هایی با اندازه و تعداد محاسبه شده قرار میگیرند تا یراق آلات به آن متصل شوند. پس از اتصال یراق آلات به پنل قطعات روی زیرسازی اجرا خواهد شد.
زیرسازی فلزی این دیتیل اجرایی مطابق شکل زیر انجام می شود به این صورت که پس از اجرای قوطی های عمودی، نبشی های افقی نیز با توجه به محل قرارگیری یراق آلات پنل اجرا می شوند.
دیتیل جی اف ار سی - اجرای جی اف ار سی
دیتیل نصب جی اف ار سی ایناب

دیتیل اجرایی شماره 3

این دیتیل یکی دیگر از دیتیل هایی که به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایناب برای اجرای نمای GFRC طراحی شده است. برای اجرای این دیتیل تا حدودی دسترسی به پشت نما نیاز هست.
در این روش نصب یراق آلات اختصاصی سفارش داده شده و به قطعات GFRC مطابق شکل زیر متصل شده و در نهایت در نما اجرا می شوند.
دیتیل نصب جی اف ار سی
دیتیل اجرایی جی اف ار سی ایناب
جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره های، 09913377500 و 02188502230 تماس بگیرید.
همچنین می توانید از طریق واتساپ یا  تلگرام با همکاران ما در ارتباط  باشید.
اجرای نمای جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی مسجد فدائیان اسلام

مزایای روش نصب اختصاصی ایناب در اجرای GFRC

  • سرعت بالا در نصب
  • ایمنی بسیار بالا در برابر زلزله
  • بدون نیاز به دسترسی به پشت نما
  • هزینه کمتر
  • بدون نیاز صددرصد به جرثقیل
  • نصب راحت تر
مجری نمای GFRC جی اف ارسی
نصب قطعات GFRC به روش فیکس ایناب

مجری تخصصی نمای جی اف ار سی gfrc

گروه ایناب با بیش از 15 سال سابقه طراحی و اجرای نماهای نوین و اجرای نمای جی اف ار سی gfrc با در اختیار داشتن نیروهای متخصص و کاردان تا به امروز پروژه های بزرگی مثل نمای جی  اف ار سی gfrc برج ادیما، ساختمان اداری پتروشیمی ماهشهر، بانک ملی بهبهان، بانک ملی محمودآباد، پارک موزه دفاع مقدس مشهد، برج های آپاسای مشهد، زائرشهر رضوی مشهد و… را طراحی، تولید و اجرا کرده است.

مشاهده بیشتر= پروژه های ایناب 

دیتیل های اجرایی نمای جی اف ار سی gfrc

نصاب نمای جی اف ار سی gfrc – نصب جی ار سی grc

مجموعه ایناب با سابقه بیش از17 سال طراحی و اجرای نماهای نوین ساختمان با در اختیار داشتن اکیپ های نصاب مجرب و متعهد آمادگی اجرای انواع پروژه های مختلف در سراسر کشور را دارد. نمای جی ار سی به دلیل جدید بودن نیاز به نیروهای متخصص جهت نصب و اجرا دارد و بهتر است که از نیروهای نصاب شرکت های معتبر جهت نصب نمای جی اف ار سی بهره بگیرید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان در زمینه نصب و اجرای نمای جی اف ار سی gfrc با شماره 09913377500 و 02188502230  تماس بگیرید.
اجرای نمای جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی ایناب

اهمیت نحوه ی اجرای جی اف ار سی (gfrc – grc)

اجرای نمای جی اف ار سی یک کار بسیار تخصصی می باشد.  که اگر در اجرای آن تخصص و تعهد کافی وجود نداشته باشد، خسارات زیادی ایجاد خواهد کرد.  چون سقوط یک تایل جی اف ار سی از ساختمان به جز از بین بردن اعتبار و سلب اعتماد ، خطرات جانی جبران ناپذیری می تواند داشته باشد.

اجرای نمای جی ار سی - اجرای نمای gfrc
اجرای قطعات gfrc ایناب
اجرای نمای جی اف ار سی - اجرای نمای برج
GFRC ایناب در برج بزرگ ادیما – مازندران

شرکت ایناب، تولید کننده و مجری نماهای جی اف ار سی،  با اجرای بیش از 1000 پروژه نمای ساختمان در کشور با تکیه بر سابقه 17 ساله خود و استفاده از نیروهای متخصص، آمادگی خود را جهت طراحی، تولید و اجرای نماهای جی اف ار سی GFRC اعلام می دارد.

قطعات پیش ساخته جی اف ار سی (gfrc – grc)

با استفاده از بتن جی اف ار سی، قطعات پیش ساخته ای تولید می شود که بسیار مقاوم تر و با دوام تر از سنگ هستند. این قطعات پیش ساخته در هر شکل و طرح دلخواهی تولید و عرضه می شود. شرکت ایناب قطعات پیش ساخته جی اف ار سی را به صورت مشبک، نقش برجسته و طرح ها و نقش های دلخواه تولید و عرضه می کند.

نمای جی اف ار سی - جی اف ار سی
جی اف ار سی ایناب طرح تچرا

برخی از مزایای جی اف ار سی (gfrc – grc)

  • ایجاد ارزش برای ساختمان : شما هم هنگام خرید، کالای های برند را بیشتر می پسندید.  این به این دلیل است که این کالا ها با تفاوتی که با بقیه ی کالاها را دارند برای شما ارزش ایجاد کرده اند.  برای ساختمان همین طور است. نمای ساختمان به عنوان اولین قسمتی از ساختمان که در دید عموم است، می تواند به ساختمان اعتبار و ارزش ببخشد. با استفاده از نمای جی اف ار سی، ساختمان خود را برند و خاص کنید.
  • مقاومت و دوام بسیار بالا در برابر ضربه و شکست: با توجه مواد افزودنی که در ساخت جی اف ار سی (gfrc – grc) استفاده شده است، مقاومت این محصول بسیار بالا رفته است. به طوری که می توان گفت نشکن است. الیافی مثل الیاف گلس، الیاف فلز، سیلیس و… باعث افزایش مقاومت چشمگیر جی اف ار سی (gfrc – grc) شده است.
  • تنوع در طرح و رنگ ابعاد: همیشه ایجاد طرح ها و نقش های خاص از دغدغه های معماران بوده است.  معماران نمی توانستند آنچه را که می خواهند پیاده کنند. اما با جی اف ار سی (gfrc – grc) امکان ایجاد هر طرح، با هر ابعاد و به هر رنگی با می باشد. این باعث می شود معماران با خیالی آسوده طرح های خود را ارائه دهند.  شرکت ایناب آمادگی خود را برای تولید طرح های دلخواه مشتریان در ابعاد و رنگ های مختلف، اعلام می کند.
  • مقاومت در برابر زلزله: نمای جی اف ار سی (gfrc – grc) مقاومت و دوام بسیار بالایی دارد. این نما به صورت خشک کار می شود. که علاوه بر سبک‌تر شدن نما، به هیچ وجه از نما جدا نمی شود.  اسکوپ هایی که برای نگه داشتن سنگ های جی اف ار سی تعبیه شده اند، در دل سنگ در زمان تولید اضافه می شوند و کاملا ایمن و مقاوم هستند.

هزینه های تقریبی نمای جی اف ار سی gfrc – grc

قیمت تایل های جی ار سی با توجه به نوع طرح، انداره قطعات، روش تولید، حجم پروژه، کیفیت قطعات و… متفاوت خواهد بود. در نتیجه نمیتوان قیمت خیلی دقیقی رو مشخص کرد. از طرفی پنل های gfrc به دلیل اینکه کاملا سفارشی تولید می شوند هر پروژه با پروژه دیگر قیمت های متفاوتی خواهند داشت. ما در مقاله قیمت جی ار سی grc به صورت کامل در رابطه با این موضوع صحبت کرده ایم پیشنهاد می کنیم حتما این مقاله را مطالعه کنید تا دید بهتری نسبت به قیمت نمای جی ار سی grc داشته باشید.

اجرای نمای جی اف ار سی برج ادیما بدون داربست

اجرای پنل‌های نمای جی‌ اف‌ آر‌ سی (GFRC) برج ادیما در مازندران به صورت خشک و بدون داربست از داخل طبقات انجام شده است که نشان‌دهنده استفاده از تکنولوژی پیشرفته و روش‌های مدرن در اجرای نما است. این شیوه نصب مزایای زیادی دارد که به آن میپردازیم؛
اجرای سریع و دقیق:
نصب به روش خشک بدون استفاده از داربست، موجب تسریع در فرآیند نصب می‌شود و همچنین دقت کار را افزایش می‌دهد.
ایمنی بیشتر:
اجرای از داخل طبقات، به خصوص در پروژه‌های بلندمرتبه، موجب افزایش ایمنی کارگران می‌شود، زیرا نیاز به کار در ارتفاع با استفاده از داربست از بین می‌رود.
پایدار بودن نما:
پنل‌های جی‌اف‌آر‌سی از مقاومت بالایی برخوردارند و در برابر شرایط جوی مختلف، باد، باران و رطوبت مقاوم هستند.

استفاده از تکنولوژی‌های نوین:

این روش نصب نشان‌دهنده استفاده از فناوری‌های پیشرفته در صنعت ساخت و ساز است. اجرای نمای خشک با استفاده از سیستم‌های خاص از طبقات، نشان‌دهنده پیشرفت در شیوه‌های نصب نما در پروژه‌های بلندمرتبه است.

زیبایی و ظاهری شیک:
جی‌اف‌آر‌سی ظاهری مدرن و زیبا به ساختمان می‌بخشد و می‌تواند جزئیات پیچیده‌ای را در طراحی نمای ساختمان ایجاد کند.
این روش نشان‌دهنده پیشرفت در اجرای نماهای مدرن با استفاده از مصالح نوین است که در بسیاری از پروژه‌های برج‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
اجرای بدون داربست نمای برج ادیما
نمای برج ادیما بدون نیاز به داربست

برخی از پروژه های اجرای نمای جی اف ار سی (gfrc – grc) ایناب در سراسر کشور

مراحل اجرای نمای جی اف ار سی

 

محاسبه وزن پنل‌های gfrc:

اولین قدم در محاسبات فنی، محاسبه وزن هر پنل جی‌ اف‌ آر‌ سی است. وزن پنل‌ها بسته به ابعاد، ضخامت و ترکیب مواد متغیر خواهد بود. این محاسبات بر اساس اطلاعات فنی تولید پنل‌ها انجام می‌شود.

طراحی زیرسازی نما:

پس از محاسبه وزن و بارهای وارده، طراحی زیرسازی به‌عنوان مرحله‌ی بعدی انجام می‌شود. این زیرسازی باید به‌گونه‌ای طراحی شود که بارهای وارد بر پنل‌ها را به‌خوبی تحمل کند و از تحمیل فشار اضافی به سازه جلوگیری نماید. زیرسازی معمولاً از مواد مقاوم و مستحکم مانند پروفیل‌های فولادی یا لوله‌های آلومینیومی ساخته می‌شود. طراحی این بخش باید شامل ابعاد و فاصله مناسب میان فریم‌ها و همچنین روش‌های اتصال صحیح به سازه اصلی (دیواری، بتنی یا فلزی) باشد.

دیتیل اتصال پنل‌های gfrc به زیرسازی:

پس از طراحی زیرسازی، مرحله بعدی تعیین روش‌های اتصال پنل‌های جی‌ اف‌ آر‌ سی به فریم‌ها یا زیرسازی است. این اتصالات باید به‌گونه‌ای طراحی شوند که علاوه بر اطمینان از استحکام و ایمنی، به راحتی نصب شوند و قطعات در طول زمان دچار مشکل نشوند.

نصب قطعات جی‌اف‌آر‌سی بر روی سازه

پس از نصب زیرسازی، قطعات جی‌ اف‌ آر‌ سی به کمک پیچ‌ها و گیره‌های مخصوص به فریم‌ها متصل می‌شوند. در حین نصب، باید دقت کافی برای هم‌راستا بودن قطعات و تراز بودن آنها رعایت شود. این عمل به‌ویژه در پروژه‌هایی که دارای پنل‌های بزرگ یا نمای پیچیده هستند، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

نصب درزگیر و محافظت از اتصالات:

پس از نصب پنل‌ها، باید درزگیرهایی مانند چسب‌های خاص در نقاط اتصال استفاده شود تا از ورود آب و رطوبت به داخل نما جلوگیری کند. این درزگیرها به‌ویژه در مناطقی که در معرض بارش شدید باران یا تغییرات دمایی هستند، اهمیت دارند.

نتیجه‌گیری:

نصب جی‌ اف‌ آر‌ سی نیازمند انجام محاسبات دقیق و طراحی‌های اصولی است. از محاسبه وزن پنل‌ها و طراحی زیرسازی مناسب تا انتخاب اتصالات مؤثر و نصب دقیق، تمامی این مراحل نقش حیاتی در ایجاد نمایی ایمن، مقاوم و زیبا دارند. رعایت اصول فنی و ایمنی در تمامی مراحل نصب، باعث می‌شود که نمای جی‌ اف‌ آر‌ سی عملکرد مطلوبی در طول زمان داشته باشد.

نحوه اجرای نمای جی اف ار سی
نحوه اجرای نمای جی اف ار سی

نحوه اجرای نمای gfrc - مجری نمایgfrc
ایناب تولید کننده و مجری نمای gfrc

 

جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره های  09913377500 و 02188502230 تماس بگیرید
همچنین می توانید از طریق واتساپ یا  تلگرام با همکاران ما در ارتباط  باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *