نمای اسپایدر
نمای شیشه ای یکی از محبوب ترین و بهترین نماها برای ساختمان های اداری تجاری به شمار می رود. بسیاری از ساختمان های بلند مرتبه در سراسر دنیا از نمای شیشه ای استفاده کرده اند. اجرای نمای شیشه ای روش های مختلفی دارد که با توجه به آنها ظاهر و جلوه نمای شیشه ای نیز تا حدودی تغییر می کند. نمای اسپایدر، نمای کرتین وال، فریم لس و… از انواع نماهای شیشه ای می باشند. در این مقاله توضیحاتی در مورد قیمت نمای اسپایدر ارائه می شود که امیدوارم مورد استفاده شما عزیزان قرار بگیرد.
نمای اسپایدر
عوامل موثر در قیمت نمای اسپایدر؛
- جنس نمای اسپایدر: در نمای اسپایدر هزینه فریم لس از فریم دار بیشتر است.
- متراژ و طرح ساختمان: به طور کلی هزینه نمای اسپایدر طبق متراژ و طرح اجرایی محاسبه می گردد.
- برند و کیفیت شیشه: برند و تولیدکنندگان بسیاری در بازار وجود دارند که قیمت شیشه براساس نوع کیفیت تولیدکننده ها متفاوت است.
- رنگ: معمولا رنگ های خاص ممکن است هزینه بیشتری داشته باشند.
- یراق آلات: قیمت یراق آلات مورد استفاده در نمای اسپایدر بستگی به جنس و کیفیت قیمت آن دارد.
- اجرا: هزینه نصب نسبت به طرح و شرکت مجری متفاوت است.
قیمت نمای اسپایدر
قیمت نمای اسپایدر برحسب متر مربع تعیین می شود. از عوامل تأثیر گذار در قیمت نمای اسپایدر نوع شیشه اسپایدر، سازه نگهدارنده شیشه ها، کیفیت یراق آلات اسپایدری و ارتفاع نمای اسپایدری می باشند. با این حال حدود قیمت نمای شیشه اسپایدر برای شیشه سکوریت های با ضخامت های مختلف 900 هزار تومان می باشد. در بین انواع مختلف سازه های نگهدارنده نمای اسپایدر (فین گلس، استیل و کابلی)، سازه نگهدارنده فین گلس از بقیه گرانتر است.
قیمت اجرای نمای اسپایدر
در قیمت و هزینه های اجرای نمای اسپایدر نوع شیشه به کاررفته و کیفیت آن (سکوریت، لمینت، تک یا دوجداره بودن)، ابعاد و ضخامت شیشه های نما، سازه نگهدارنده نمای اسپایدر و کیفیت یراق آلات نما دخیل هستند.
لازم به ذکر است که قیمت ها با توجه به کیفیت ونوع شیشه هم ممکن است دچار تغییراتی شود. به عنوان مثال چنانچه شیشه ها لمینت شود قیمت نمای اسپایدر افزایش خواهد یافت. جهت اطلاع از قیمت نمای اسپایدر، شرکتهای اجرایی در این زمینه می توانند با مشاوره رایگان شما را از قیمت نهایی مطلع کنند.
برتری نمای اسپایدر
نمای شیشه ای اسپایدر (عنکبوتی) به این صورت است که قالب های شیشه برای نصب به هیچ گونه فریم و قابی نیاز ندارند. این قالب های شیشه ای از داخل نما توسط نگهدارنده هایی به شکل عنکبوتی نگهداشته می شوند و در جای خود ثابت می شوند. این باعث می شود که نمای ساختمان از بیرون فقط شیشه دیده شود و فریم های اطراف شیشه ها زیبایی و خاص بودن نما را از بین نمی برند. مسلم است نمایی که یکپارچه شیشه ای است، زیبایی و جذابیت بیشتری نسبت به نمایی که در اطراف شیشه ها فریم و نگهدارنده موجود است، دارد.
از طرفی به دلیل عدم وجود فریم در نما، وسعت دید بیشتری را به مخاطبان داخل ساختمان می دهد. افراد داخل ساختمان به راحتی می توانند از منظره بیرونی لذت ببرند بدون اینکه چیزی دید آنها را مختل کند.
با ما در اینستاگرام همراه باشید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.