نمای اسپایدر – نمای شیشه ی اسپایدر – شیشه اسپایدر – اسپایدر

نمای اسپایدر شیشه ای - نمایاسپایدر شیشه

معرفی نمای اسپایدر

نمای اسپایدر ترکیب زیبای فولاد و شیشه است که فولاد به عنوان سازه نگهدارنده و شیشه یه عنوان نما مورد استفاده می باشد. شفافیت و روشنایی از مزیت های بسیار مهم این نما است. در این نما چون از فریم استفاده نمی شود و به هیچ وجه دید به بیرون را صلب نمی کند روز به روز در نماهای ساختمان های بلند مرتبه تجاری و اداری استفاده می شود. شیشه های مورد استفاده در این نما سکوریت و یا لیمینت به صورت دو جداره است و فاصله ی 1 تا 1.5 سانتی متری بین شیشه ها با چسب های سیلیکونی بی رنگ پر می شود.

شیشه اسپایدر

جنس شیشه اسپایدر نشکن می باشد. این شیشه در مقابل ضربه و شکست کاملا مقاوم و پایدار است. شیشه های اسپایدر در برابر طوفان نیز مقاوم هستند. این شیشه ها به دلیل خصوصیاتی که دارند عایق صوت و حرارت نیز می باشند.

پنل های شیشه ای که در نمای اسپایدر به کار می رود به صورت دو و سه جداره ارائه می شود و کاملا عایق می باشد. این پنل های شیشه ای با توجه به طرح در نقاط مختلف به یکدیگر متصل می شوند. پنل های شیشه ای اسپایدر دارای ضخامتی 10 تا 12 میلیمتری هستند.

نمای اسپایدر فین گلس - نمای اسپایدر شیشه ای
نمای اسپایدر
پیشنهاد مطالعه: قیمت نمای gfrc – چگونه قیمت gfrc را کاهش دهیم؟

انواع نمای اسپایدر

  1. اسپایدر لوله ای:
    این نوع نمای اسپایدر متداول ترین و پرکاربرد ترین و همچینین ارزان ترین نوع در دنیا است. در این نوع همانطور که از اسمش پیداست از لوله به عنوان سازه نگهبان و ارتعاش گیر استفاده می شود.
  2. اسپایدر فین گلس:
    نمای فین گلس به عنوان یک سازه تمام شیشه شناخته می شود چون در این نوع نما لوله های فولادی که به عنوان نگهدارنده استفاده می شدند جای خود را به تیغه های شیشه ای قوی و مقاوم به خصوص در برابر ارتعاش می دهند.
  3. اسپایدر کابلی:
    نمای اسپایدر
    از بهترین نماهای شیشه ای

    این نوع نما به دلیل اینکه سازه ی نگهدارنده ای مثل لوله و یا شیشه ندارد دید و زیبایی بسیار زیبا تری دارد اما چون استفاده از کابل ها و ایجاد خرپا در این نوع سازه نیازمند محاسبات دقیق است و همچنین اجرای این نما نسبت به بقیه ی انوع سخت تر است کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

مزایای نمای اسپایدر 

  • اجرای با سرعت بالا
  • زیبایی منحصر به فرد
  • سبکی سازه و استحکام و مقاومت بالا
  • مقاومت در برابر بارهای جانبی و ثقلی (زلزله، باد و…)
  • امکان استفاده از نور طبیعی برای داخل ساختمان
نمای ساختمان شیشه ای
نمای بیرونی ساختمان شیشه ای

نصب پنل های شیشه ای

پنل های شیشه ای با توجه به طرح و مکان قرار گیری در نما به صورت کشویی و یا ثابت طراحی و تولید و اجرا می شوند. پنل های کشویی به این دلیل که در صورت لزوم باز شوند و از آنها به عنوان بازشو استفاده کنیم.

پیشنهاد مطالعه: نمای کنیتکس – مزایا و معایب – نحوه اجرا

اتصالات نمای اسپایدر

در اتصالات این سیستم از فولاد ضد زنگ استفاده می شود. این فولاد در برابر رطوبت کاملا مقاوم و پایدار است. سیستم اسپایدر با این اتصالات در مقابل نیروهای جانبی کاملا مقاوم است. ترکیب شیشه اسپایدر و فولاد به دلیل عملکرد بسیار خوبی که دارد در نمای ساختمان و سقف ها به طور گسترده استفاده می شود.

 

نمای ساختمان شیشه اسپایدر
نمای ساختمان شیشه

قیمت نمای اسپایدر(آپدیت آبان ماه 1400)

قیمت نمای اسپایدر به فاکتورها و عوامل خاص مربوط به این نما بستگی دارد. در نتیجه به صورت دقیق نمی توان قیمت قطعی برای این نما ارائه کرد. به صورت کلی تنها زمانی قیمت دقیق را می توان بیان کرد که نمای اسپایدر با توجه به سطح نما و نوع نما طراحی شود. بعد از طراحی نمای اسپایدر و مشخص شدن ابعاد و اندازه ی پنل های شیشه ای و مقدار مصالح مورد نیاز برای اجرای نما تقریبا می توان گفت که قیمت نمای اسپایدر مشخص می شود. به صورت کلی حداقل قیمت نمای اسپایدر تقریبا متری 3.000.000 تومان می باشد.

نمای اسپایدری - نمای اسپایدر کلمپ
نما اسپایدر

انواع سازه‌های نمای اسپایدر

 سیستم نمای اسپایدر در سازه‌های مختلفی قابل‌اجرا است. انواع مختلف نمای اسپایدر به شرح زیر می‌باشد.

سازه‌های فلزی

در این نوع اجرا، نمای اسپایدر با استفاده از فلزات مهارشده و تحمل وزن نما ه عهده سازه‌های فلزی است. نگه‌دارنده اصلی نما در این روش چهارچوب‌های فلزی هستند.

سازه‌های شیشه‌ای

در این نوع سازه‌های شیشه‌ای نگه‌دارنده هستند و از فلز یا دیگر نگه‌دارنده‌ها در نمای اسپایدر استفاده نمی‌شود. اجرا با استفاده از سازه‌های فلزی نیازمند تیم متخصص و باتجربه است.

 سازه‌های کابلی

در این نوع اجرا، کابل مهارکننده وزن نمای اسپایدر است. کابل ها با شکل و نظم خاصی نصب‌شده و تمامی وزن نما را تحمل می‌کنند.

پیشنهاد مطالعه:نمای سرامیک خشک – روش های اجرای آن + قیمت

کاربری نمای اسپایدر

در ساختمان‌های بلندمرتبه که دریافت نور برای آن‌ها بسیار مهم است، متوان از نمای اسپایدر استفاده کرد. همچنینی برای سلیقه‌هایی که نما های فانتزی را می‌پسندند نمای اسپایدر بهترین گزینه است. نمای اسپایدر نمایی منظم، یکدست و درخشان است و مناسب برای افرادی که ذوق هنری دارند.

زیبایی و جذابیت این نما باعث شده که علاوه بر ساختمان‌های مسکونی در نمای مکان‌هایی مثل هتل‌ها، فرودگاه‌ها، ساختمان‌های اداری، وزارتخانه‌ها، پاساژ ها و مراکز خرید و همچنین مکان‌های تجاری مورداستفاده قرار بگیرد.

ایناب را در اینستاگرام دنبال کنید

 

اگر نیاز به مشاوره  رایگان درزمینهٔ  نمای ساختمان دارید  با  شماره 05191007707 و یا 09913367500  تماس بگیرید.

همچنین می توانید از طریق  تلگرام  یا واتساپ با همین شماره با همکاران ما در ارتباط  باشید.

 

چرا ایناب
همكاري با ايناب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *