نمای هتل میتواند بهتنهایی و بدون هیچ تبلیغات خاصی باعث جذب جمع کثیری از مسافران و گردشگران برای اقامت در هتل میشود. در نتیجه نمای ساختمان هتل اهمیت فراوانی دارد.مسافران و گردشگران قبل از اینکه هتلی را رزرو کنند و قبل از اینکه وارد هتل شوند و کیفیت خدمات آن را بررسی کنند، از بیرون ساختمان هتل را موردبررسی قرار میدهند، بنابراین یک نمای عالی میتواند باعث شود که مشتری برای سکونت در آن هتل زیبا رغبت پیدا کند.
ویژگیهای مهم نمای هتل
1 – ماندگاری بالا
اگرچه باید نمای همه ساختمانها ماندگار باشد اما این ماندگاری در نمای ساختمان هتل باید خیلی بیشتر باشد. چون هتلها هرچند سال یکبار باید بازسازی شوند و اگر در طرح نمای هتل تغییرات زیادی ایجاد شود، برند هتل هویت خود را از دست خواهد داد.
2- خاص و جذاب بودن
حتماً برای شما هم پیشآمده که جلو هتل اقامت تون عکس بگیرید. پس مهم است که نمای هتل که میتواند به خاطرات گردشگران بپیوند خاص و جذاب باشد. تا هم گردشگر بیشتری جذب کند و هم به هتل اعتبار بخشد.
3- زیبایی در شب
در شهرهای توریستی بیشتر مسافران در طول روز در حال تفریح و گشتوگذار هستند که شب به هتل برمیگردد. درنتیجه نمای هتل در شب بسیار مهم است و در طراحی نمای ساختمان هتل باید پیشبینی نورپردازی حرفهای را داشته باشیم.
4- ایمنی در برابر سقوط مصالح
سقوط سنگ از نمای ساختمان در کشور ما به یک حادثه عادی تبدیلشده که خطرات زیادی برای مردم دارد. اگر چنین اتفاقی برای ساختمان هتل رخ دهد، خسارات آن جبرانناپذیر خواهد بود.
این چهار موردی که اشاره شد مهمترین برگ خریدهایی هست که باید در طراحی و اجرای نمای ساختمان هتل رعایت شود.
نمای gfrc جی اف ار سی هتل
جی اف ار سی GFRC یا جی ار سی GRC، اگر بخواهیم به صورت کاملا ساده بیان کنیم؛ بتن تقویت شده با الیاف شیشه می باشد. جی ار سی بتنی است که با استفاده از الیاف و مواد افزودنی خاص و طرح اختلاط خاص خود تولید شده است. GRC بتنی است که به صورت پیش ساخته تولید می شود که هیچ گونه محدودیتی در طراحی و تولید پنل ها با طرح های خاص نداشته باشد. با جی ار سی GRC می توان هر طرح و شکلی را با هر ابعاد و اندازه ای تولید و اجرا کرد.نمای جی اف ار سی یکی از جدیدترین و بهترین متریال های نمای ساختمان هست که استفاده از آن در دنیا رو به افزایش است. با نمای جی اف ار سی دست طراحان برای ایجاد طرحهای خاص بسیار باز بوده میتوان نمایی خاص و جذاب برای هتل ایجاد کرد.
مزایای بتن جی اف ار سی gfrc
ارزش آفرینی برای ساختمان
نمای ساختمان به خودی خود ارزش و اعتبار بالایی به ساختمان می دهد. از آنجایی که جی اف ار سی gfrc نمایی خاص و منحصر به فرد است و با توجه به این که اینکه این متریال در هر طرح و شکلی (custom design) با هر ابعادی قابل تولید است، می توان با استفاده از آن نمایی بسیار متفاوت و زیبا را طراحی و اجرا کرد.
وزن کم به خاطر ضخامت کم
نمای ساختمان در سال های گذشته یکی از مواردی بود که وزن سازه ای ساختمان را بسیار بالا می برد و این بسیار برای مقاومت ساختمان در برابر زلزله خطرناک است. متریال های مختلفی مثل نمای کامپوزیت، در این سال ها برای نمای ساختمان پیشنهاد شده است که بتوانند با استفاده از آنها وزن نمای ساختمان را کاهش دهند. یکی از بهترین متریال ها برای این امر جی اف ار سی gfrc است.یکی از مزایای جی اف ار سی این است که بتن جی اف ار سی gfrc مقاومت بسیار بالایی دارد. قطعات تولید شده جی اف ار سی gfrc به دلیل اینکه در ضخامت های کم تولید می شوند می توانند وزن نمای ساختمان را به طور چشمگیری کاهش دهند.
مقاوم در برابر زلزله
جی اف ار سی gfrc روش های اجرای متفاوتی دارد. که با توجه به روش های اجرا، راه های مختلفی هم جهت مقاوم کردن ساختمان در برابر زلزله وجود دارد. به صورت کلی جی اف ار سی gfrc متریالی است که با توجه به روش های اجرای آن در برابر زلزله مقاومت کافی را دارد. پیچ کردن و جوش دادن پنل ها از روش های متداول اجرای پنل های جی اف ار سی gfrc است. البته برای قطعات با اندازه های مختلف روش های اجرا متفاوت است.
طراحی با انعطاف پذیری زیاد
همانطور که اشاره شد در بتن جی اف ار سی gfrc از الیاف شیشه برای افزایش مقاومت کششی بتن استفاده می شود. از آنجایی که در این بتن میلگرد استفاده نمی شوند، می توان هر شکل و طرحی را با آن ایجاد کرد. انواع قالب های مختلف و شکل های پارامتریک با این متریال قابل تولید می باشد.
نمای هتل کامپوزیت
نمای کامپوزیت یکی از زیباترین نماهایی است که برای سازه ها می شودبه کار برد. البته این امر تنها زمانی در مورد این نما صدق می کند که طراحی آن و همچنین اجرای آن به صورت صحیح و حرفه ای انجام شود. شرکت ایناب به عنوان یکی از شرکت های باتجربه و با سابقه در زمینه اجرای نمای کامپوزیت با استفاده از افراد متخصص و با تجربه آمادگی اجرای نمای کامپوزیت را در هر سطح و متراژی را در سراسر کشور دارد.نمای کامپوزیت برای ساختمان های با کاربری های مختلف در سراسر کشور و همچنین دنیااستفاده می شود. ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری، برج ها، مغازه ها، فروشگاه ها و… در نمای خود از کامپوزیت استفاده می کنند. از دلایل وسعت کاربرد این نما در انواع ساختمان های با کاربری های مختلف، انعطاف پذیری و ویژگی های خاص این نما می باشد. شرکت های مجری زیادی در سراسر کشور این نما را اجرا می کنند. با توجه به این که اجرای صحیح این نما از اهمیت بالایی برخوردار است بایستی حتما در انتخاب پیمانکار خود دقت کرده و بعد از تحقیقات لازم کار را به پیمانکار تحویل دهید.
مزایای ورق کامپوزیت
نمای هتل بتن اکسپوز
یکی از پرکاربردترین متریال های ساختمان بتن می باشد که با پیشرفت علم مواد و شیمی کاربردهای جدیدی از بتن به وجودآمده است. بتن اکسپوز به معنی بتن نما یا بتن نمایان نوع جدیدی از بتن است که با تغییر در مواد ترکیبی و روش تولید آن محصولی جدید با کاربردهای جدید ایجاد شده است. این بتن دارای سطحی صیقلی و صاف است، به گونه ای که امکان اجرای پوشش دیگری روی سطح آن وجود ندارد. به همین دلیل کیفیت سطح نهایی بتن اکسپوز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
یکی از اصلی ترین کاربردهای بتن نمایان یا بتن نما در نمای ساختمان می باشد. استفاده از این مصالح در نمای ساختمان ، نمایی مدرن و زیبا را ایجاد می کند که زیبایی خاص خودش را دارد.اکثر طراحان نمای ساختمان و ساختمان سازان در تلاش هستند به روز بودن ساختمان را با استفاده از جدیدترین متریال های نمای ساختمان به ببینده نشان دهند. در نتیجه پنل های بتن اکسپوز یکی از جدیدترین مصالح های نمای ساختمان است که با اجرای آن در نمای ساختمان جدید بودن و به روز بودن ساختمان را نشان می دهد.
مزایای بتن اکسپوز
- دوام و مقاومت بالا
نمای ساختمان به عنوان یکی از مهمترین آیتم های ساختمان همواره در برابر نور خورشید و شرایط سخت جوی قراردارد که تعمیر و ترمیم آن نه تنها هزینه های بالایی برای مالکان خواهد داشت بلکه مشکلاتی فراوانی برای مالکان و مجاوران پیش خواهد آورد. بتن نمایان یکی از مقاوم ترین و با دوام ترین متریال های نمای ساختمان می باشد. - سرعت اجرای بالا
یکی از موارد بسیار مهم در انتخاب هر متریال سرعت اجرای آن می باشد. تایل های بتن اکسپوز مسلح به صورت پیش ساخته بوده و در نصب آن نیازی به ملات نمی باشد. به همین دلیل با سرعت زیادی نصب آن انجام می پذیرد. - زیبایی منحصر به فرد
یکی از دلایلی که پنل ها و نمای بتن اکسپوز را همه نمی پسندند، این است که زیبایی خاصی دارد. زیبایی خاص نمای بتن اکسپوز باعث می شود که افراد خاص و با سلیقه خاص این محصول را بپسندند. این محصول معمولا مورد توجه و مورد تایید افرادی است که به معماری و سبک مدرن علاقه دارند.
- مقاومت در سرما و یخبندان
بیشتر مناطق کشور ما سردسیر می باشد که در اجرای نما باید به مقاوم بودن آن در برابر یخبندان توجه کرد. بتن اکسپوز یا بتن نمایان چون سطحی صیقلی دارد، تقریبا می توان گفت جذب آبی نزدیک به صفر دارد. همانطور که می دانید ترکیدگی و پوکیدن مصالح ساختمانی در زمستان به دلیل یخ زدن و افزایش حجم آب داخل حفره های آنها می باشد. به همین دلیل چون بتن اکسپوز جذب آبی ندارد، در سرما و یخبندان کاملا مقاوم می باشد.
- بدون محدودیت در ابعاد
پنل ها و تایل های بتن اکسپوز در ابعاد و اندازه های دلخواه و به صورت سفارشی توسط گروه ایناب تولید و عرضه می شود. کارفرکایان می توانند ابعاد تایل های بتن اکسپوز خود را سفارش دهند و در نمای خود به کار ببرند، بدون اینکه نگرانی از این بابت وجود داشته باشد.
- بدون محدودیت در رنگ بندی
ایناب پنل های بتنی نما را در رنگ های سفارشی و خاص نیز تولید و عرضه می نماید. رنگ بتن اکسپوز ایناب به صورت عمقی بوده و به هیچ عنوان پوسته پوسته نمی شود و مانند رنگ های معمولی از بین نمی رود. رنگ پنل های بتنی نما معمولا به صورت معمولی و هم رنگ با بتن سفارش داده می شود.
نمای هتل سرامیک خشک
روش های مدرن اجرای نمای ساختمان به روش خشک، برای اولین بار در دهه 70 میلادی در کشور آمریکا به نصب سنگ به روش خشک در ساختمان های با ارتفاع زیاد صورت گرفت. در اجرای نمای خشک، پیشرفت هایی صورت گرفته است که باعث منحصر به فرد شدن اجرای نمای ساختمان به روش خشک شود. روش خشک مزایا و ویژگی هایی دارد که باعث شده است رفته رفته کاربرد آن در سراسر دنیا بیشتر و بیشتر شود. یکی از نماهای خشک که امروزه مورد استقبال زیادی قرار گرفته است سرامیک خشک می باشد.
مزایای نمای سرامیک خشک
سرعت اجرای بالا
به دلیل عدم استفاده از روش های دوغابی در این روش، امکان اجرای این روش نما در بخش های مختلف نما، بالا و پایین نما و… وجود دارد. از طرفی با این روش اجرای نما، می توان نماسازی را بالافاصله پس از اتمام اسکلت سازی ساختمان شروع کرد.
کاهش هزینه ها
از طرفی در نمای خشک از ملات و دوغاب استفاده نمی شود و این خود صرفه جویی در هزینه است. زیرسازی انجام شده در این نما هم در صورت نیاز قابل جداشدن از نما است و سرمایه از بین نمی رود و می توان آنها را در جای دیگری به کار برد. قابلیت تعویض و تعمیر قسمت های مختلف نما هم باعث کاهش هزینه های تعمیر و بازسازی می شود. البته قابل ذکر است که طول عمر نمای خشک 50 سال است. در صورتی که نماهای دوغابی 10 تا 15 سال طول عمر دارد.
کیفیت بالا
کاهش خطای انسانی به دلیل تولید صنعتی مصالح، هماهنگی رفتار مصالح در برابر تغییرات دمایی، کاهش پرت مصالح به دلیل انجام محاسبات دقیق برای زیرسازی و طرح نما، وعواملی از این قبیل باعث افزایش کیفیت اجرای این نما می شود.
حذف تقطیر در سطوح داخلی
وجود لایه هوا در بین ساختمان و نما، باعث می شود که بخار آب به راحتی از ساختمان خارج شود و رطوبت در جداره ساختمان کاهش یابد. (عدم نم دادگی به داخل ساختمان)
مقاومت بالا در برابر زلزله
اجرای نمای خشک، باعث سبک ماندن ساختمان (به دلیل عدم استفاده از ملات) می شود. همچنین با اجرای نمای خشک، قسمت های مختلف نما، به صورت جداگانه تغییر مکان می دهند. سبک بودن ساختمان و تغییر مکان های جانبی جداگانه، باعث عدم ترک خوردگی و سقوط مصالح از نما می شود.
عایق حرارتی و صوتی
با اجرای نمای خشک بین ساختمان و نما، فضایی باز می ماند. جریان داشتن هوا در فضای بین نما و ساختمان، مانند شیش دوجداره عمل می کند. از این جهت می توان این نما را عایق صوتی و حرارتی در نظر گرفت.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.