در این مقاله توضیحات کاملی در مورد جی اف ار سی gfrc یا جی ار سی grc ارئه شده است. اگر با این متریال آشنایی ندارید توصیه میکنم حتما این مقاله را با دقت مطالعه نمایید. همچنین در این مقاله با پنل های جی اف ار سی ایناب (یکی از تولیدکنندگان gfrc در کشور) و تفاوت این پنل ها با سایر پنل های جی ار سی موجود در بازار آشنا می شوید.
جی اف آر سی چیست؟ جی آر سی چیست؟
نمای جی اف آر سی gfrc | grc یکی از جدیدترین نماهای ساختمان می باشد که در ایران متاسفانه زیاد شناخته شده نیست. به شما تبریک می گویم که جز انسانهای پرسشگری هستید که می خواهید اطلاعات خودتان را در مورد نمای جی اف ار سی تکمیل کنید. ازآنجاییکه بتن یک ماده ترد و شکننده هست برای تقویت شکنندگی آن تلاشهای بسیاری شده است. در طی تحقیقات اثر الیاف بر مقاومت خمش بتن بسیار موفقیتآمیز بوده و اثر شگفتانگیزی داشته است.با استفاده از الیاف شیشه در بتن محصولی مقاوم به نام بتن تقویتشده با الیاف شیشه (Glass Fiber Reinforced Concrete) که مخفف آن میشود GRC یا GFRC ایجاد میشود.

بتن جی اف آر سی gfrc | grc یک نوع کامپوزیت هست. با داشتن تمام مزیتهای بتن معمولی مقاومت کششی و خمشی بسیار بالایی دارد که آن را میتوان به اشکالی مختلف برای کاربردهای مختلف درآورد. مزایای فراوان بتن gfrc باعث شده استفاده آن در دنیا مخصوصاً کشورهای توسعهیافته رو به افزایش باشد. ولی در کشور ما این محصول فعلاً فقط در پروژههای خیلی خاص و لاکچری استفاده میگردد. چون خیلی از طراحان و معماران هنوز آشنایی کامل با نمای gfrc | grc ندارند. با نمای جی آر سی هیچگونه محدودیتی در طراحی وجود ندارد و دست معماران و طراحان نمای ساختمان برای اجرایی کردن رویهایشان کاملاً باز است. همچنین امکان ایجاد رنگهای مختلف در نمای grc جی ار سی بدون محدودیت وجود دارد و از این نظر هم دست طراحان نمای ساختمان باز میباشد.
ایناب را در اینستاگرام دنبال کنید
مواد تشکیلدهنده بتن جی آر سی gfrc/grc | طرح اختلاط بتن جی اف آر سی gfrc
در بتن معمولی از سیمان و سنگدانه و آب برای تولید بتن استفاده میگردد. اما بتن جی ار سی الیاف شیشه و مواد و مکملهای بسیار پیشرفته و سیلیس نیز جهت داشتن خواص برتر از بتن معمولی استفاده میگردد و روش تولید آن نیز بسیار متفاوت هست.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با شماره 05142222550 و یا 09913377500 تماس حاصل نمایید.
تفاوت پنل های جی ار سی ایناب (تولیدکننده gfrc) با سایرین
به صورت کلی جی ار سی بتن تقویت شده با الیاف شیشه می باشد که مقاومت نسبتا بالایی دارد. فناوری و ایده ای که ایناب به عنوان یکی از شرکت های تولیدکننده gfrc / grc اجرا کرد و باعث شد مقاومت پنل های جی ار سی خیلی بالاتر برود، این بود که در پنل های تولیدی خود از شبکه مش فولادی استفاده کرد. این شبکه فولادی پنل های مشبک بتنی را بسیار مقاوم تر و با دوام تر کرد. همچنین باعث شد نصب این پنل ها بسیار ساده تر شود.

آزمایشات کارگاهی پنل های جی اف آر سی gfrc ایناب
روش نصب و اجرای نمای جی اف ار سی gfrc ایناب
جدا از اینکه جی ار سی با توجه به روش تولید، به صورت های مختلف نصب می شود اما پنل های grc ایناب خیلی راحت و بدون دردسر قابل اجرا می شود. تولید جی اف آر سی ایناب به این صورت است که برای هر پنل مطابق با ابعاد و اندازه آن تعدادی اسکوپ به شبکه فلزی داخلی آن جوش شده و برای نصب تعبیه می شود. برای اجرا هم کافی است که بعد از زیرسازی نما با پروفیل های فلزی با توجه به ابعاد پنل ها، تایل جی ار سی با پیچ به زیرسازی متصل شود. جهت کسب اطلاعات کامل در مورد روش های نصب جی اف ار سی کلیک کنید.

روش های تولید جی اف ار سی gfrc
تولید جی اف ار سی به دو روش پریمیکس و هنداسپری انجام می شود. روش پریمیکس یک روش ریخته گری است و محدودیت هایی برای تولید جی ار سی به این روش وجود دارد. اما روش هنداسپری که روش اصلی تولید جی ار سی می باشد تقریبا محدودیتی در تولید پنل های مختلف ندارد و انواع پنل ها با ابعاد بسیار بزرگ را نیز می توان با این روش تولید کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر ویدیو پایین را مشاهده نمایید.
نمای پیشساخته جی ار سی gfrc – grc
از آنجایی که تولید قطعات بهاندازه دلخواه و اشکال مختلف با نمای جی ار سی gfrc | grc امکانپذیر است میتوان نمای جی ار سی را در کارخانه با اشکال و ابعاد دلخواه تولید و بهصورت پیشساخته در نمای ساختمان با سرعتبالا نصب نمود. این کار باعث میشود برای اجرای نماهای پروژههای بزرگ وقت کمتری برای اجرای نمای ساختمان گرفته شود که این روزها بسیار اهمیت دارد. به همین دلیل میتوان گفت جی ار سی یک نمای پیشساخته است.

بتن جی ار سی GRC یا الیافی
در ایران برخی افراد به جی ار سی gfrc /grc بتن الیافی نیز میگویند. البته بتن جی ار سی به دلیل داشتن مواد و مکملهای بسیار پیشرفته و روش تولید بسیار خاص تفاوتهای زیادی با بتن معمولی که در ذهن مردم عادی است دارد. ولی بتن الیافی به هر بتنی که الیاف (الیاف شیشه، الیاف فلز، الیاف پلیپروپیلن) اضافه شود گفته میشود. درنتیجه بتن الیافی شاید اسم درستی برای جی اف آر سی gfrc نباشد.


ویدیوی کارخانه جی اف ار سی gfrc ایناب
مزایای بتن جی اف ار سی gfrc / grc
♦ امکان تولید قطعات مشبک و خاص با ابعاد دلخواه
یکی از دغدغههای معماران و طراحان خلاق، اجرایی شدن طرحهایشان است. چون خیلی از طرحها با مصالح و متریال های دیگر قابل اجرا نیست؛ اما با نمای جی ار سی تقریباً هیچگونه محدودیتی در تولید قطعات ازنظر طرح، نقش، اندازه و رنگ وجود ندارد. امکان تولید قطعات مشبک و نقش برجسته و باکسهای بزرگ نیز با نمای جی ار سی gfrc | grc امکانپذیر است.

♦ ارزشآفرینی برای ساختمان
همانطور که کالاهای برند و مارکدار برای مشتریان خود اعتبار ایجاد میکنند، یک ساختمان با نمای متفاوت و خاص هم میتواند چند برابر برای مالکان و ساکنان خود ایجاد ارزش و اعتبار نماید. نمای ساختمان اولین تصویری است که از هر ساختمان در ذهنها باقی میماند. نمای جی اف ار سی gfrc / grc میتواند برای مالکان، مجریان، طراحان و ساکنان آن ارزش و اعتبار ایجاد نماید.

♦ مقاومت در برابر تنش و ضربه
وجود الیاف شیشه در نمای جی اف ار سی gfrc | grc باعث شده این محصول در برابر ضربه و تنش بسیار مقاوم باشد که اینیکی از برترین مزیتهای نمای gfrc هست.
♦ مقاوم در برابر زلزله
کشور ما زلزلهخیز است و هرلحظه باید آمادگی کافی در برابر زلزله را داشته باشیم. از آنجایی نمای جی اف را سی gfrc | grc در برابر ضربه و تنش مقاوم هست و نصب آن نیز بهصورت خشک انجام میگردد، کاملاً در برابر زلزله مقاوم میباشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با شماره 05142222550 و یا 09913377500 تماس حاصل نمایید.
♦ سرعت در اجرا
توجیه اقتصادی یکی از مهمترین آیتمها برای ساخت هر ساختمان هست. زمان ساخت میتواند تأثیرات زیادی در هزینههای ساخت یک پروژه ساختمانی بگذارد. نمای جی اف ار سی یک نمای پیشساخته است که اجرای آن بسیار سریعتر و ایمنتر از سایر نماها هست.

♦ سبک سازی ساختمان
همه طراحان و مهندسین در انتخاب متریال ها به مقوله سبکسازی اهمیت میدهند. از آنجایی که روش نصب جی اف را سی بدون ملات و بهصورت خشک هست، وزن کلی نما نسبت به خیلی از متریال های نما کاهش مییابد.
♦ مقاوم در یخبندان و شرایط سخت جوی
نمای جی اف ار سی gfrc | grc به دلیل جذب آب پایین و مقاوم بودن بافت مولکولی آن در يخبندان و سرماهای بسیار شدید نیز مقاوم هست.

♦ مقاومت در برابر حریق
انتخاب متریال های ضد حریق نمای ساختمان تبدیل به یک اجبار شده است. چون حوادث زیادی به دلیل حریق در نمای ساختمان اتفاق افتاده است. نمای جی اف ار سی به دلیل این که پایه اصلی آن سنگ هست، کاملاً در برابر حریق مقاوم می باشد.
♦ تعمیر و تغییر آسان
در صورتی که به هر دلیلی نیاز به تعمیر و تغییر قطعات در نما باشد، به دلیل اینکه بهصورت خشک نصبشده، بهراحتی این کار در نمای جی اف را سی gfrc / grc انجام میگردد.
روش نصب جی اف ار سی gfrc | grc
نصب نمای جی اف را سی gfrc | grc بهصورت خشک انجام میگردد. با توجه به تنوع طرح و ابعاد پنل های جی اف ار سی، ابتدا توسط قوطیهای فلزی شبکهای ایجاد میگردد. پس پنل های جی اف ار سی روی آن نصب میگردد؛ که البته روشهای نصب با توجه به طرح نما متفاوت میباشد.

قیمت نمای جی اف ارسی gfrc | grc
بعد از دانستن همه اطلاعات جی اف آر سی، مهم است قیمت آن را نیز بدانیم. تا مقایسهای داشته باشیم با سایر متریال ها و بتوانیم بهترین انتخاب را داشته باشیم. اما متأسفانه نمای جی اف آر سی یک نمای خاص و سفارشی است که نمیتوان بدون داشتن اطلاعات کامل قیمت مشخصی ارائه کرد. به همین دلیل در اینجا هزینههای حدودی برای اجرای نمای جی اف آر سی اعلام میگردد. شما میتوانید یک برآورد حدودی از قیمت نمای جی اف آر سی gfrc | grc داشته باشید.

هزینه های تقریبی نمای جی اف ار سی gfrc | grc

- قیمت تایل های جی ار سی به توجه به نوع طرح، انداره قطعات، روش تولید، حجم پروژه، کیفیت قطعات و … از متری حدود 280 هزار تومان شروع می گردد و تا متری یکمیلیون تومان میتواند باشد.
- برای نصب جی ار سی نیاز به قوطی فلزی میباشد که این مورد هم با توجه به موارد ذکرشده از متری 40 هزار تومان شروع میشود تا متری 100 هزار تومان میتواند باشد.
- اجرت نصب قطعات جی اف ار سی gfrc | grc نیز با توجه به مواد فوق از متری 90 هزار تومان شروع میشود که در برخی پروژهها تا متری 200 هزار تومان نیز میباشد.
- مواد فوق فقط سه آیتم اصلی نمای جی اف آر سی gfrc | grc میباشد. هزینههای طراحی و نقشهکشی، حملونقل، پرت مصالح، سود شرکت مجری نیز به هزینههای فوق اضافه میگردد.
درنتیجه قیمت تمامشده یک مترمربع نمای جی را سی gfrc | grc باکیفیت و استاندار از متری حدوداً 380 هزار تومان شروع میشود و تا متری یکمیلیون و پانصد هزار تومان میتواند باشد. البته این قیمت تمام شده نمای جی ار سی می باشد.
مقايسه قيمت ها
اگر می خواهید مقایسه کنید با سایر نماها حتما هزینه های اضافه سایر نماها را در نظر داشته باشید. مثلا در نمای کامپوزیت حدود 20 تا 30 درصد متراژ کار به دلیل اورلب ها و باکس های متراژ نما افزوده می شود که این باعث افزایش قیمت کلی آن می گردد. یا در نمای کلاسیک متراژ تمام شده سنگ از سطح نما معمولا خیلی بیشتر می شود که خیلی از افراد در برآوردهای اولیه محاسبه نمی کنند.

نماهای ترکیبی با نمای جی ار سی GFRC – GRC
انسانهای پیشرو همیشه علاقمند هستند از جدیدترین فناوریهای استفاده کنند. اما قیمت تمام شده هر کاری یکی از اولویتهای انتخاب آن می باشد. اگر شما هم تمایل دارید با هزینه های کم نمایی بروز و خاص داشته باشد، می توانید از نماهای ترکیبی با نمای GFRC استفاده کنید. یکی از مزایای نمای GFRC این است که به راحتی می تواند با سایر نماهای ترکیب شود. با ترکیب نمای جی ار سی با نماهای دیگر می توانید طرحی منحصر به فرد و خاص داشته باشید و قیمت تمام شده نمای شما نیز افزایش چشمگیری نداشته باشد.








کاربرد جی ار سی GRC
- استفاده در نمای ساختمان های تجاری
- استفاده در نمای ساختمانهای مسکونی
- استفاده در نمای ساختمانهای اداری
- استفاده در ساختمان ها و مکانهای مذهبی و مساجد.
- همچنین از نمای جی ار سی می توان در بدنه ایستگاهای مترو، تونل ها، پارکینگ ها و… استفاده نمود.


گروه ایناب پس از ده سال سابقه در طراحی و اجرای نمای ساختمان و 7 سال سابقه تولید سنگهای صنعتی، تولید قطعات جی ار سی gfrc | grcرا با استاندارهای جهانی در دستور کار خود قرار داده و امروزه یکی از برترین شرکتهای تولید نمای جی ار سی gfrc | grc در کشور می باشد.

تعدادی از طرح ها و پروژه های اجرا شده با GFRC
اگر نیاز به مشاوره رایگان درزمینهٔ نمای ساختمان دارید با شماره 05142222550 و یا 09913377500 تماس حاصل نمایید.
و یا بار ارسال عدد 5 به شماره 09913377500 همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.


سلام
لطفا ابجکتها و کاتالوگ را هم برای دانلود در وب سایت قرار دهید.