نمای جی اف ار سی GFRC یا جی ار سی GRC چیست؟ ؛ کاربرد و مزایا و معایب

نمای جی اف ار سی - نمای جی ار سی - نمای gfrc

در این مقاله توضیحات کاملی در مورد نمای جی اف ار سی gfrc یا نمای جی ار سی grc (هر دو یک متریال را معرفی می کنند و مخفف عبارت Glass Fiber Reinforced Concrete به معنای بتن تقویت شده با الیاف شیشه هستند.) ارئه شده است. این مقاله جامع ترین مقاله معرفی جی اف ار سی GFRC به زبان فارسی هست که با مطالعه این آن به صورت کامل با این متریال آشنا خواهید شد. خواهشمندیم اگر سوالی در ذهن شما بود که در این مقاله به آن پاسخ ندادیم در بخش کامنت ها از ما بپرسید تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهیم.

جی اف آر سی GFRC چیست؟ جی آر سی GRC چیست؟

GFRC مخفف عبارت “Glass Fiber Reinforced Concrete” به معنای بتن تقویت شده با الیاف شیشه می باشد. همانطور که از اسم این بتن پیداست، این بتن توسط الیاف شیشه مسلح شده و الیاف شیشه وظیفه تقویت مقاومت کششی و خمشی بتن را بر عهده دارد. بتن GFRC مقاومت کششی و خمشی بسیار بالایی در تست ها و آزمایشات انجام شده داشته است. از آنجایی که الیاف شیشه بر خلاف میلگرد در تمامی سطح بتن به صورت یکنواخت پخش می شود از به وجود امدن ترک های سطحی و ریز ترک ها نیز جلوگیری می کند.

انعطاف پذیری بسیار بالای GFRC در تولید و اجرا، مقاومت بسیار بالا، دوام و طول عمر بالا، مقاومت و ایمنی بسیار بالا در برابر زلزله و تنش های وارده و سایر مزایا و ویژگی های GFRC که در ادامه با آنها بیشتر آشنا می شویم، باعث شده است که با این متریال بتوان انواع قطعات پیش ساخته بتنی را در طرح و ابعاد کاملا سفارشی تولید کرد. نمای GFRC یکی از محبوب ترین نماهای ساختمان مخصوصا برای پروژه های بزرگ و لوکس ساختمانی هست که قابلیت ایجاد طرح هایی خاص و منحصر به فرد را دارد.

جی اف ار سی
نمای جی اف ار سی ایناب
 

با ما در اینستاگرام همراه باشید.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 02188502230 و یا 09913377500 تماس بگیرید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.

پنل های جی اف ار سی gfrc ایناب

مجموعه ایناب در حال حاضر بیش از 60 قالب آماده با طرح ها و ابعاد مختلف از 25*25 سانتی متر تا 220*220 سانتی متر را در خط تولید خود دارد و بدون نیاز به قالب سازی جدید به سرعت می تواند نیاز مشتریان خود را برطرف نماید. یکی هزینه های اساسی نمای جی ار سی GRC قالب سازی و تولید قالب برای تولید هست که مجموعه ایناب با افزایش تعداد قالب های خود توانسته است نیاز بسیاری از مشتریان را برطرف کرده و هزینه قالب سازی مشتریان را به صفر برساند.

جهت مشاهده کامل پنل ها و اطلاعات کامل در مورد این پنل ها مقاله پنل های gfrc ایناب را مطالعه کنید.

مزایای بتن جی اف ار سی gfrc – grc

  •  امکان تولید قطعات مشبک و خاص با ابعاد دلخواه

یکی از دغدغه‌های معماران و طراحان خلاق، اجرایی شدن طرح‌هایشان است. چون خیلی از طرح‌ها با مصالح و متریال های دیگر قابل اجرا نیست؛  اما با نمای جی ار سی تقریباً هیچ‌گونه محدودیتی در تولید قطعات از نظر طرح، نقش، اندازه و رنگ وجود ندارد.  امکان تولید قطعات مشبک و نقش برجسته و باکس‌های بزرگ نیز با نمای جی ار سی gfrc – grc امکان‌پذیر است.

نمای جی اف ار سی - جی اف ار سی
نمای gfrc – grc

نمای جی اف ار سی gfrc بدون محدودیت در طرح طرح و اجرا

  • ارزش‌آفرینی برای ساختمان

همان‌طور که کالاهای برند و مارک‌دار برای مشتریان خود اعتبار ایجاد می‌کنند، یک ساختمان با نمای متفاوت و خاص هم می‌تواند چند برابر برای مالکان و ساکنان خود ایجاد ارزش و اعتبار نماید. نمای ساختمان اولین تصویری است که از هر ساختمان در ذهن‌ها باقی می‌ماند.  نمای جی اف ار سی gfrc – grc می‌تواند برای مالکان، مجریان، طراحان و ساکنان آن ارزش و اعتبار ایجاد نماید. جی اف ار سی متریالی خاص و منحصر به فرد است که می توان با آن نمایی لوکس و فوق العاده زیبا طراحی کرد که ارزش و اعتبار ساختمان را چندین برابر می کند. در نتیجه با بهره گیری از جی اف ار سی در نمای ساختمان نه تنها جلوه ای خاص و مدرن به ساختمان می بخشد، بلکه با افرایش طول عمر مفید ساختمان و کاهش هزینه های نگهداری، سرمایه گذاری هوشمندانه نیز محسوب می شود.

اجرای تایل جی اف ار سی نما
اجرای نمای جی اف ار سی ایناب – سینما زرقان
  •  مقاومت در برابر تنش و ضربه

بتن در واقع متریالی است که مقاومت بالایی در برابر ضربه دارد. وجود الیاف شیشه در نمای جی اف ار سی gfrc – grc باعث شده این محصول در برابر ضربه و تنش بسیار مقاوم باشد که این‌یکی از برترین مزیت‌های نمای gfrc هست.

  • مقاوم در برابر زلزله

کشور ما زلزله‌خیز است و هرلحظه باید آمادگی کافی در برابر زلزله را داشته باشیم، بنابراین بایستی متریال و مصالح نما با حساسیت انتخاب شود. یکی از مزایای مهم جی اف ار سی مقاومت بالای آن در برابر زلزله می باشد. برخی از عوامل مهمی که به این مقاومت کمک می کند عبارتند از؛
انعطاف پذیری و شکل پذیری بالا: از آنجایی که جی اف ار سی قابلیت تولید در ابعاد و اشکال مختلف را دارد و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است این امکان را فراهم می کند که پنل ها به گونه ای طراحی شوند که توزیع بار بهینه ای داشته باشند این ویژگی در برابر نیروهای زلزله بسیار موثر است. با قابلیت های جی اف ار سی می توان طرح های پیچیده و منحنی زیبا را بدون محدودیت متداول در مواد دیگر ایجاد کرد. این ماده امکان سفارشی سازی کامل را فراهم می کند، که به معماران اجازه می دهد تا طرح های خلاقانه و خاصی را ایجاد کنند. همین طور انعطاف پذیری جی اف ار سی به توزیع یکنواخت بار و کاهش تمرکز تنش ها در نقاط خاص کمک می کند، که این ویژگی مقاومت سازه را در برابر نیروی زلزله افزایش می دهد و ایمنی کلی ساختمان را بهبود می بخشد.

نمای جی اف ار سی - برج ادیما -
نمای برج ادیما با جی اف ار سی ایناب

اتصالات قوی: اجرای پنل های جی اف ار سی معمولا به صورت پیچ و جوش دادن به سازه است. این نوع اتصالات قوی و مطمئن، پایداری و یکپارچگی نما را در برابر تکان های زلزله تضمین می کند. با این روش ها جی اف ار سی به صورت محکم و مقاوم به سازه متصل می شود که این ویژگی باعث ایمنی بالا و کاهش احتمال جدا شدن یا آسیب دیدن نما در هنگام وقوع زلزله می شود. این اتصالات همچنین امکان تعویض و تعمیر قطعات را در صورت لزوم فراهم می کند که راه حل ایده آل برای ایجاد نماهای مقاوم و با دوام در برابر زلزله می باشد. و به افزایش عمر مفید و کاهش هزینه های نگهداری نما کمک می کند. با توجه به این ویژگی ها استفاده از جی اف ار سی به همراه اتصالات قوی یک راه حل ایده آل برای ایجاد نماهای مقاوم و با دوام در ساختمان ها است.

دیتیل نصب جی اف ار سی - اجرای نمای gfrc
اجرای نمای جی اف ار سی ایناب

مقاوم بالا در برابر ترک خوردگی: استفاده از الیاف شیشه در تولید جی اف ار سی منجر به افزایش مقاومت کششی و کاهش ترک خوردگی می شود. این ویژگی ها به پنل امکان این را می دهد که تحت فشارهای ناشی از زلزله و تغییرات دمایی، ساختار خود را حفظ کنند و از بروز ترک و شکست جلوگیری شود. الیاف شیشه در جی اف ار سی نقش تقویت کننده را ایجاد می کنند و توزیع یکنواخت تنش ها در سراسر پنل ها را تضمین می کنند که این باعث حفظ یکپارچگی و دوام نما می شود. همچنین مقاومت بالای جی اف ار سی در برابر ترک خوردگی باعث افزایش طول عمر نمای ساختمان می شود و به کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری در طولانی مدت کمک می کند. این ویژگی های جی اف ار سی آن را به یک متریال مناسب برای ساختمان هایی که در مناطق با خطر بالای زلزله و شرایط آب و هوایی سخت هستند، تبدیل کرده است.

جی اف ار سی - نمای جی اف ار سی
جی اف ار سی ایناب طرح مهراز

انعطاف پذیری در طراحی سیستم های نصب: بسته به نیازهای خاص هر پروژه می توان از سیستم های نصب متنوعی برای جی اف ار سی استفاده کرد. این سیستم ها شامل استفاده از قاب های فلزی، براکت های خاص و مکانیزم های پیشرفته نصب است. که به افزایش انعطاف پذیری و جذب انرژی زلزله کمک می کند. قاب های فلزی و براکت ها به گونه ای طراحی شده اند که نصب پنل های جی اف ار سی را تسهیل کرده و امکان تنظیمات دقیق تر را فراهم می کنند. این انعطاف پذیری در نصب به معماران و طراحان این امکان را می دهد تا طراحی های پیچیده و سفارشی را با دقت بیشتری اجرا کنند و در عین حال پایداری و ایمنی ساختمان را حفظ کنند. استفاده از سیستم های نصب پیشرفته همچنین باعث می شود که نیروهای ناشی از زلزله به صورت یکنواخت در سازه توزیع شده و از تمرکز تنش ها جلوگیری شود، که این ویژگی به افزایش عمر مفید و کاهش هزینه های ساختمان منجر می شود

نمای جی اف ار سی - جی اف ار سی - gfrc
جی اف ار سی ایناب – برج ادیما
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 02188502230 و یا 09913377500 تماس بگیرید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.
  • سرعت در اجرا

از برترین مزایای جی اف ار سی می توان به سرعت بالای اجرای آن اشاره کرد این ویژگی به عواملی بستگی دارد که به آن میپردازیم؛
پیش ساختگی قطعات: جی اف ار سی به صورت پیش ساخته در کارخانه تولید می شود، این فرایند بدین معناست که این پنل ها در محیط کنترل شده کارخانه تولید و آماده می شود، با این روش پنل های جی اف ار سی همزمان با دیگر فعالیت های ساختمانی اماده ارسال به پروژه شده و نیاز به زمان اضافی برای ساخت آن ها در محل پروژه نمی باشد. این عوامل به کیفیت و دقت بالا و همچنین بهبود کارایی ساختمان کمک کننده است و زمان مونتاژ در محل کاهش میابد و توانایی هم زمان سازی با سایر فعالیت های ساختمانی را فراهم می نماید.
دیتیل های اختصاصی: قطعات جی اف ار سی را می توان با دیتیل های اختصصاصی و سفارشی تولید و اجرا کرد بنابراین می توان دیتیل هایی طراحی کرد که با توجه به شرایط پروژه نمای جی اف ار سی را با سرعت بالاتری اجرا کرد. همچنین یراق آلاتی برای نصب قطعات به پنل ها متصل می شود که باعث سرعت بالای اجرا می شود.
دقت بالا در تولید: تولید پنل های جی اف ار سی در کارخانه تحت شرایط کنترل شده انجام می شود که این امر باعث افزایش کیفیت و دقت بالای قطعات جی اف ار سی می شود، که همین امر باعث کاهش نیاز به اصلاحات و بازسازی احتمالی در محل پروژه می شود و در نتیجه باعث افزایش سرعت در اجرا می شود و تضمین بر هماهنگی مطلوب قطعات تولید شده با سایر اجزای ساختمان می شود.
کاهش وابستگی به شرایط جوی: اجرای نمای جی اف ار سی با توجه به اینکه به طور پیش ساخته می باشد بر خلاف روش های سنتی بتن ریزی که ممکن است بتن ریزی تخت تاثیر شرایط جوی مانند بارندگی یا دمای پایین قرار بگیرد، کمتر تحت تاثیر این شرایط قرار می گیرد که این ویژگی جی اف ار سی باعث عدم توقف پروژه در شرایط محیطی نامساعد و از اتلاف وقت جلوگیری می نماید.                                                 

اجرای نمای برج - اجرای نمای جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی برج ادیما
  • سبک‌ سازی ساختمان

جی اف ار سی از وزن مخصوص پایین تری نسبت به سایر بتن ها برخوردار است و البته با ضخامت کمتری تولید می شود که می توان گفت وزن نهایی سبک تری برای نمای ساختمان در پی خواهد داشت. ضخامت پایین پنل ها باعث پوشش سطح زیادی از نما با وزن کم می باشد که این ویژگی باعث کاهش بار مرده سازه می شود. بنابراین نیروی زلزله وارد بر ساختمان را کاهش می دهد. همه طراحان و مهندسین در انتخاب متریال ها به مقوله سبک‌سازی اهمیت می‌دهند. از آنجایی که روش نصب جی اف را سی بدون ملات و به‌صورت خشک است، وزن کلی نما نسبت به خیلی از متریال های نما کاهش می‌یابد.

اجرای نمای جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی ایناب
  •  مقاوم در یخبندان و شرایط سخت جوی

  gfrc به دلیل ویژگی های منحصر به فردش می تواند گزینه مناسبی در برابر شرایط محیطی مختلف باشد. یخبندان در صورتی می تواند به جی اف ار سی و یا هر متریال دیگری ضربه وارد کند که آب بتواند در حفره ها و منافذ متریال نفوذ کرده و در تغییرات آب وهوایی دچار یخ زدگی شود. یخ زدگی باعث افرایش حجم آب و متلاشی شدن متریال می شود. جی اف ار سی جذب آب بسیار پایینی داشته و منافذی هم بابت ورود آب به بتن وجود ندارد که باعث نفوذ آب و ایحاد مشکل شود، در نتیجه جی اف ار سی به دلیل جذب آب پایین و مقاوم بودن بافت مولکولی آن در يخبندان و سرماهای بسیار شدید نیز مقاوم هست.

جی اف ار سی - نمای جی اف ار سی
جی اف ار سی ایناب طرح پیرامید
  • مقاومت در برابر حریق

بتن متریالی است که مقاومت بسیار بالایی در برابر حریق و آتش سوزی دارد در مورد بتن جی اف ار سی این مقاومت بیشتر است چرا که در ترکیب آن از میلگرد استفاده نمی شود که این امر نگرانی ها درباره تاثیرات منفی آتش سوزی بر سازه را به طور قابل توجهی کاهش می دهد. جی اف ار سی به دلیل ترکیب خاص خود که شامل الیاف شیشه و بتن با عملکرد بالا است، نه تنها مقاومت در برابر آتش سوزی را افزایش می دهد بلکه از ایجاد ترک و تغییرات ساختاری که ممکن است در اثر حرارت بالا رخ دهد جلوگیری می کند. انتخاب متریال های ضد حریق نمای ساختمان تبدیل به یک اجبار شده است.  چون حوادث زیادی به دلیل حریق در نمای ساختمان اتفاق افتاده است.  نمای جی اف ار سی به دلیل این که پایه اصلی آن سنگ هست، کاملاً در برابر حریق مقاوم می باشد.

اتش سوزی نما - برج سلمان - نمای کامپوزیت
اتش سوزی نمای کامپوزیت مشهد
  •  تعمیر و تغییر آسان

قطعات جی اف ار سی به صورت جدا به زیرسازی فلزی نما با استفاده از دیتیل های اختصاصی متصل می شوند. در صورتی که به هر دلیلی قطعه ای در نما دچار مشکل شود، به راحتی قابل تعویض و تغییر است، بدون اینکه نیاز به تغییرات در سایر قسمت های نما باشد. این ویژگی باعث می شود که تعمیرات و تغییرات نیازمند کمترین اختلال در استحکام و ظاهر نما باشند و نهایتا هزینه و زمان تعمیرات کاهش میابد.

جی اف ار سی - اجرای نمای جی اف ار سی
اجرای نمای برج ادیما با قطعات جی اف ار سی ایناب
پیشنهاد مطالعه : طراحی نمای برج

پوشش رنگ در بتن جی اف ار سی gfrc

پنل های جی اف ار سی gfrc با رنگ (رنگدانه صنعتی، پیگمنت) و بافتی یکپارچه ساخته می شوند، بنابراین در اکثر موارد بعد از تولید نیازی به هیچ نوع پوششی ندارند. در هر حال در پروژه هایی که رنگ های خاص مورد نیاز است، می توان پنل ها را به صورت پوششی رنگ آمیزی کرد و یا اینکه در بتن در زمان تولید پنل ها از پیگمنت (رنگدانه) مورد نیاز استفاده کرد. مسلما کیفیت رنگی که پیگمنت ها به پنل های جی اف ار سی می دهند بسیار بهتر از رنگ های پوششی است.

gfrc - grc - نمای جی اف ار سی - جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی ایناب – دزفول

روش های تولید جی اف ار سی gfrc یا جی ار سی grc

بتن جی ار سی grc با توجه به امکانات تولید کننده و البته با توجه به طرح و ابعاد پنل، روش های متفاوتی برای تولید دارد.به عنوان مثال پنل های با ابعاد بزرگ و یا طرح های خاص را نمی توان به روش پریمیکس تولید کرد و یا برای تولید قطعات کوچک و طرح های معمولی و ساده استفاده از روش هنداسپری توجیه ندارد. در ادامه روش های تولید جی ار سی grc شرح داده شده است.

تولید جی ار سی grc به روش پریمیکس

در تولید جی ار سی grc به روش پریمیکس، مخلوط بتن در میکسر در دسترس آماده می شود. بعد از آن مخلوط بتن به روش های مختلف دستی و اتوماتیک به قالب های مورد نظر تزریق می شود. بعد از تزریق بتن به قالب، هوای موجود در بتن تزریق شده خارج می گردد و سپس به محل مخصوص انتقال داده می شوند تا بتن به گیرش اولیه برسد.

بعد از گیرش اولیه و حدود 24 ساعت پنل ها از قالب ها خارج می شوند و به روش های مختلفی وارد مرحله عمل آوری می شوند. در نهایت بعد از اتمام مرحله عمل آوری، تایل ها و قطعات پیش ساخته جی اف ار سی gfrc بسته بندنی شده و برای ارسال به محل پروژه آماده می شوند.

نکات مهم در روش پریمیکس

  • محدودیت در تولید قطعات خاص با ابعاد بزرگ
  • امکان تولید قطعات جی ار سی GRC فلت 
  • هزینه تولید پایین تر نسبت به روش اسپری
  • سرعت تولید بالا 
  • محدودیت در ضخامت پنل ها
  • امکان استفاده از پیگمنت جهت تولید قطعات رنگی 
  • سطح نهایی پنل های تولید شده شفاف و براق 
تولید GFRC به روش پریمیکس - جی اف ار سی
تولید GFRC – روش پریمیکس Premix
تولید GRC به روش اسپری جی ار سی
تولید GFRC به روش اسپری – hand spray

تولید جی ار سی grc به روش پاششی یا هنداسپری (hand spray)

تولید جی اف ار سی gfrc به روش هنداسپری کاملا با روش پریمیکس متفاوت هست و به عنوان اصلی ترین روش تولید جی ار سی grc شناخته می شود. به صورت کلی در این روش بتن با استفاده از تفنگ های پاشش (gun spray) در لایه های مختلف تا رسیدن به ضخامت مدنظر به صورت شات اجرا و اسپری می شود. 

در این روش بتن و مخلوطی که در لایه اول اجرا شود با سایر لایه ها متفاوت هست تا سطح نهایی پنل کیفیت و ظاهر قابل قبولی داشته باشد. بعد از اجرای هر لایه و قبل از اجرای لایه ی بعدی باید عمل هواگیری که معمولا با استفاده از غلتک های دستی انجام می شود، صورت بگیرد. این لایه ها تا زمانی اضافه می شوند که پنل و قطعه پیش ساخته به ضخامت مورد نظر رسیده باشد.

نکات مهم تولید GFRC به روش اسپری

  • عدم محدودیت در تولید
  • امکان تولید قطعات خم و شکل های خاص
  • نیاز به رنگ آمیزی پوششی 
  • هزینه تولید بالا 
  • سرعت تولید نسبتا پایین
  • امکان تولید قطعات بزرگ و  لارج پنل ها
پیشنهاد مطالعه : مقاله نمای برج ؛ طراحی و اجرای نمای برج + بهترین متریال ها + آیتم های قیمت

مقایسه بتن پیش ساخته gfrc با سایر بتن های پیش ساخته

جی ار سی grc متریالی با الاستیک بالاتر و متراکم تر نسبت به بتن های پیش ساخته است. نسبت سیمان به ماسه برای جی اف ار سی gfrc 1:1 است در صورتی در بتن های دیگر 1:6 می باشد. افزودن الیاف شیشه باعث بالاتر رفتن مقاومت خمشی و ضربه ای و کاهش نفوذ پذیری بتن جی اف ار سی gfrc در برابر آب و هوا نسبت بتن معمولی می شود. جی اف ار سی gfrc یک کرتین وال به تمام معنا برای روکش خارجی ساختمان است. جایی که نیاز است پنل های پیش ساخته به عنوان پشتیبان برای سازه ساختمان ها عمل کنند، پنل های پیش ساخته جی اف ار سی gfrc گزینه بهتری هستند.

مشخصات فنی GFRC – GRC

همانظورکه احتمالا تا الان متوجه شدید GFRC یک متریال کاملا سفارشی است که طبق نیاز هر پروژه طراحی و تولید و اجرا می شود. در رابطه با مشخصات فنی و عملکردی جی ار سی نیز می توان طرح اختلاط هایی طراحی کرد که از نظر عملکردی مطابق خواسته ها و انتظارات باشد. در ادامه چند اسکرین شات از استاندارد 17817 سازمان ملی استاندارد را مشاهده می کنید که مشخصات عمومی جی اف ار سی GFRC را در قالب یک جدول بررسی کرده و عملکرد جی ار سی را به طور عمومی نمایش داده است.

مشخصات فنی بتن GFRC جی اف ار سی
مشخصات فنی جی اف ار سی GFRC مطابق استاندارد ملی 17817

مواد تشکیل‌دهنده بتن جی آر سی gfrc – grc – طرح اختلاط بتن جی اف آر سی gfrc

مواد تشکیل دهنده بتن جی ار سی grc سیمان پرتلند، آب، ماسه سیلیس، الیاف شیشه AR، فوق روان کننده و پلی کیور می باشند. از مواد با طرح اختلاط های مختلفی با هم ترکیب می شوند و هر طرح اختلاط هدف های خاص خود را دنبال خواهد کرد. به عنوان مثال طرح اختلاط ساخت بتن جی اف ار سی GFRC یا همان جی ار سی GRC برای شهر مشهد با شهرهای شمالی یا جنوبی کشور کاملا متفاوت خواهد بود. شرایط آب و هوایی، مقاومت مورد نیاز، نوع پنل، روش تولید و…. از مواردی هستند که در ساخت و تولید بتن جی ار سی GRC به صورت مستقیم بر روی طرح اختلاط این بتن تأثیر می گذارند.

 

 

فرمولاسیون بتن جی ار سی - جی اف ار سی GFRC
فرمولاسیون بتن GFRC طبق استاندارد 17817

تعدادی طراحی نما با استفاده از grc – gfrc

روش نصب و اجرای جی اف ار سی gfrc – grc

نصب نمای جی اف را سی gfrc – grc به‌صورت خشک انجام می‌گردد. در روش خشک نمای ساختمان از دو بخش اصلی زیرسازی و نما تشکیل می شود. در نمای جی اف ار سی gfrc نیز ابتدا باید زیرسازی نما طبق نقشه های نما انجام شود و سپس تایل ها و قطعات جی ار سی grc بر روی زیرسازی انجام شده به روش طراحی شده نصب و اجرا شوند.

روش نصب و اجرای تایل های جی ار سی grc در نما در هر پروژه می تواند با توجه به نیاز و درخواست پروژه متفاوت باشد. ما در ایناب برای بالا بردن ایمنی نما و همچنین سرعت نصب و البته کاهش هزینه های نصب پنل های grc روشی با الهام از تجریه 15+ ساله خود در زمینه طراحی و
اجرای نماهای نوین ساختمان طراحی و اجرا کردیم.

اجرای نمای جی اف ار سی gfrc به روش اختصاصی ایناب

همانطور که اشاره شد ما در ایناب روش نصبی اختصاصی برای تایل های جی ار سی grc طراحی و اجرا کردیم. در این روش تایل های جی ار سی grc با تعدادی اسکوپ های فلزی مخصوص با سرعت بالا به زیرسازی نما متصل می شود. جایگذاری اسکوپ ها در پنل ها به گونه ای انجام شده است که مقاومت بسیار بالایی در برابر زلزله، لرزش، تنش های مختلف سازه و… دارد و به هیچ عنوان پنل ها از نمای ساختمان جدا نشود.از مهمترین مزایای روش نصب ایناب می توان به ایمنی بسیار بالا، سرعت اجرای بالا، کاهش هزینه های نصب و اجرا، تعمیر و تعویض آسان و سریع پنل ها، نصب راحت تر، معمولا بدون نیاز به جرثقیل، بدون نیاز به دسترسی به پشت نما و جلوگیری از پیش آمدگی نمای ساختمان جهت نصب پنل ها از پشت اشاره کرد.

پیشنهاد مطالعه: روش های اجرای نمای جی اف ار سی gfrc
gfrc - نمای جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی ایناب
جی اف ار سی - نمای جی اف ار سی
جی اف ار سی ایناب طرح برمودا

قیمت نمای جی اف ارسی gfrc – grc

بعد از دانستن همه اطلاعات جی اف آر سی، مهم است قیمت آن را نیز بدانیم. تا مقایسه‌ای داشته باشیم با سایر متریال ها و بتوانیم بهترین انتخاب را داشته باشیم. اما متأسفانه نمای جی اف آر سی یک نمای خاص و سفارشی است که نمی‌توان بدون داشتن اطلاعات کامل قیمت مشخصی ارائه کرد. به همین دلیل در اینجا هزینه‌های حدودی برای اجرای نمای جی اف آر سی اعلام می‌گردد. 

هزینه های تقریبی نمای جی اف ار سی gfrc – grc – آپدیت  1403

  1. قیمت تایل های جی ار سی به توجه به نوع طرح، انداره قطعات، روش تولید، حجم پروژه، کیفیت قطعات و … از متری حدود 1.500.000 هزار تومان شروع می گردد و تا متری 5.000.000+تومان می‌تواند باشد.
  2. برای نصب جی ار سی نیاز به قوطی فلزی می‌باشد که این مورد هم با توجه به موارد ذکرشده از متری 280 هزار تومان شروع می‌شود تا متری 650 هزار تومان می‌تواند باشد.
  3. اجرت نصب قطعات جی اف ار سی gfrc – grc نیز با توجه به مواد فوق از متری 600 هزار تومان شروع می‌شود که در برخی پروژه‌ها تا متری 1.000.000+ تومان نیز می‌باشد.
  4. مواد فوق فقط سه آیتم اصلی نمای جی اف آر سی gfrc – grc می‌باشد. هزینه‌های طراحی و نقشه‌کشی، حمل‌ و نقل، پرت مصالح، سود شرکت مجری نیز به هزینه‌های فوق اضافه می‌گردد.

درنتیجه قیمت تمام‌شده یک مترمربع نمای جی را سی gfrc – grc باکیفیت و استاندار از متری حدوداً 2.500.000تومان شروع می‌شود و تا متری 7+ میلیون تومان می‌تواند باشد. البته این قیمت تمام شده نمای جی ار سی می باشد.

نمای جی اف ار سی - جی اف ار سی
نمای جی اف ار سی ایناب – تهران

مقايسه قيمت ها

اگر می خواهید مقایسه کنید با سایر نماها حتما هزینه های اضافه سایر نماها را در نظر داشته باشید.  مثلا در نمای کامپوزیت حدود 20 تا 30 درصد متراژ کار به دلیل اورلب ها و باکس های متراژ نما افزوده می شود که این باعث افزایش قیمت کلی آن می گردد. یا در نمای کلاسیک متراژ تمام شده سنگ از سطح نما معمولا خیلی بیشتر می شود که خیلی از افراد در برآوردهای اولیه محاسبه نمی کنند.

مطالعه بیشتر: مقایسه قیمت انواع نمای ساختمان

نماهای ترکیبی با نمای جی ار سی GFRC – GRC

انسانهای پیشرو همیشه علاقمند هستند از جدیدترین فناوریهای استفاده کنند. اما قیمت تمام شده هر کاری یکی از اولویتهای انتخاب آن می باشد. اگر شما هم تمایل دارید با هزینه های کم نمایی بروز و خاص داشته باشد، می توانید از نماهای ترکیبی با نمای GFRC استفاده کنید.  یکی از مزایای نمای GFRC این است که به راحتی می تواند با سایر نماهای ترکیب شود. با ترکیب نمای جی ار سی با نماهای دیگر می توانید طرحی منحصر به فرد و خاص داشته باشید و قیمت تمام شده نمای شما نیز افزایش چشمگیری نداشته باشد.

نمای جی اف ار سی - جی اف ار سی
نمای جی اف ار سی ایناب طرح آجری – دزفول

 

هتل النبی قم - جی اف ار سی - نمای جی اف ار سی - جی ار سی
جی اف ار سی ایناب – هتل النبی قم
جی اف ار سی - اجرای نمای جی اف ار سی
نمای جی اف ار سی ایناب طرح انامیس
نمای جی اف ار سی - جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی ایناب
جی اف ار سی - نمای جی اف ار سی
جی اف ار سی ایناب طرح مهراز – کیش
جی اف ار سی - نمای جی اف ار سی
جی اف ار سی ایناب طرح نگار – ابوموسی
نمای جی اف ار سی - جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی ایناب طرح دیاموند
جی اف ار سی - نمای جی ار سی - gfrc
نمای جی اف ار سی ایناب – بندرعباس
جی اف ار سی - نمای جی اف ار سی
جی اف ار سی ایناب طرح گلسا
جی اف ار سی - جی ار سی
نمای جی اف ار سی – سوله صنعتی
جی اف ار سی - نمای جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی ایناب – ابوموسی
نمای جی اف ار سی - جی اف ار سی
نمای جی اف ار سی ایناب – سوله صنعتی
جی اف ار سی - نمای جی اف ار سی
اجرای نمای جی اف ار سی – اهواز

کاربرد نمای جی ار سی GRC

  • استفاده در نمای ساختمان های تجاری
  • استفاده در نمای برج
  • استفاده در نمای ساختمان‌های مسکونی
  • استفاده در نمای ساختمان‌های اداری
  • استفاده در ساختمان ها و مکانهای مذهبی و مساجد.
  • همچنین از نمای جی ار سی می توان در بدنه ایستگاهای مترو، تونل ها، پارکینگ ها و… استفاده نمود.
گروه ایناب پس از 15 سال سابقه در طراحی و اجرای نمای ساختمان و 7 سال سابقه تولید سنگ‌های صنعتی، تولید قطعات جی ار سی gfrc – grc را با استاندارهای جهانی در دستور کار خود قرار داده و امروزه یکی از برترین شرکت‌های تولید نمای جی ار سی gfrc – grc در کشور می باشد.
نمای جی ار سی grc ساختمان پتروشیمی ماهشهر
نمای gfrc پتروشیمی ماهشهر

استاندارد های بتن جی ار سی GRC – جی اف ار سی GFRC

برای تولید و طراحی طرح اختلاط بتن های الیافی مثل جی ار سی به صورت دقیق و مشخص استاندارد خاصی وجود ندارد. ترکیبات و طرح اختلاط های مختلف با تست ها و آزمایشات مختلف به دست خواهد آمد. استانداردهایی که با توجه به تجارت و عملکردهای بتن جی ار سی و همچنین روش های استانداردی که برای انجام آزمایشات لازم بر روی این بتن، (هر استانداردی که در آن اسمی از بتن تقویت شده با الیاف شیشه برده شده است.) تدوین شده اند را می توانید از بخش زیر دانلود و مطالعه نمایید.

باکس دانلود:

  1. استاندارد 17817 – فرآورده های بتنی پیش ساخته – طبقه بندی عملکرد بتن تقویت شده با الیاف شیشه ای GFRC
  2. استاندارد 16385 – بتن مسلح شده با الیاف شیشه GFRC – تعیین درصد الیاف شیشه به روش شستن – روش آزمون
  3. استاندارد 18882 – آماده سازی قطعات آزمون های خمش و شستشو برای بتن تقویت شده با الیاف شیشه – آیین کار
  4. استاندارد 17540 – الیاف شیشه ای مقاوم در برابر قلیا برای بتن تقویت شده با الیاف شیشه ای و بتن تقویت شده با الیاف و سیمان – ویژگی ها
  5. استاندارد 16993 – انجام آزمون های کششی بر روی بالشتک های اتصال بتن تقویت شده با الیاف شیشه ای – روش آزمون
  6. استاندارد 19241 – خواص خمشی مقطع نازک بتن تقویت شده با الیاف شیشه

تعدادی از طرح ها و پروژه های اجرا شده با تایل های GFRC

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 02188502230 و یا 09913377500 تماس بگیرید.
همچنین می توانید از طریق تلگرام و واتساپ با همین شماره ارتباط برقرار کنید.

84 thoughts on “نمای جی اف ار سی GFRC یا جی ار سی GRC چیست؟ ؛ کاربرد و مزایا و معایب

  1. admin میگوید:

    سلام
    لطفا ابجکتها و کاتالوگ را هم برای دانلود در وب سایت قرار دهید.

  2. ناصر شجاعی میگوید:

    سلام وقت بخیر. جی ار سی از چی ساخته شده ؟ سنگ مصنوعی یعنی چی ؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام وقت شما هم بخیر
      خیلی ساده بخوایم جی ار سی رو تعریف کنیم، جی ار سی در واقع بتن تقویت شده الیاف شیشه هست. حالا علاوه بر الیاف شیشه از یک سری مواد افزودنی نیز در ترکیب و طرح اختلاط این بتن الیافی استفاده می شود.

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام وقتتون بخیر
      بله جی ار سی در رنگ های سفارشی قابل تولید است.
      البته از اونجایی که پیگمنت های معدنی با کیفیت بالا خیلی سخت پیدا می شوند، توصیه می شود پنل های جی ار سی را بعد از نصب با رنگ های مخصوص نما به رنگ دلخواه، رنگ آمیزی کنید.

  3. زهره اردمه میگوید:

    سلام خسته نباشید . ابعاد سفارشی هم تولید می کنید؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام مرسی، وقتتون بخیر
      بله کلا جی اف ار سی gfrc متریالی کاملا سفارشی در طرح و شکل و ابعاد و رنگ هست. هر پنلی در هر شکلی و اندازه ای به صورت سفارشی قابل تولید هست.

      • محمد اسلام دوست میگوید:

        سلام
        جی ار سی grc تقریبا محدودیتی در تولید رنگ مورد نظر شما نداره هر پنلی با هر رنگی که در نظر داشته باشید قابل تولید هست.
        اما پیشنهاد میشه از رنگ های معرفی شده توسط کارشناسان فروش ایناب استفاده کنید که بهترین عملکرد و کارایی را براتون داشته باشن

  4. فاطمه سلیمانی میگوید:

    استحکام سنگ چقدره ؟ چون مشبک هست آیا امکان شکستن داره؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام
      جی اف ار سی gfrc یک نوع بتن الیافی هست که به دلیل وجود الیاف شیشه در این بتن مقاومت خمشی و فشاری و استحکام خیلی بالایی داره، همچنین گروه ایناب در پنل های جی ار سی خود از شبکه مش فلزی هم استفاده می کند که مقاومت و دوام پنل ها را به شدت بالاتر برده است.
      آزمایش های کارگاهی انجام شده بر روی پنل های جی ار سی ایناب را در آپارات ایناب می توانید مشاهده نمایید:
      https://www.aparat.com/inabco.ir/videos

  5. مسلم قاجاری میگوید:

    روش اتصال اسکوپ ها به پنل متصل چطوریه ؟ امکان جدا شدنشون هست؟ این پنل ها امنیت دارند که در ارتفاع اجرا بشن؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام وقت بخیر
      در واقع اسکوپ گذاری در پنل های جی ار سی روش ابداعی مجموعه ایناب هست. در دل پنل با توجه به شکل و طرح پنل، یک شبکه فلزی جایگذاری شده که اسکوپ ها به اون شبکه فلزی جوش شدن. اسکوپ ها مقاومت خیلی بالایی دارند و امنیت بسیار بالایی در اجرای در ارتفاع و همچنین در زلزله دارند.
      برای مشاهده استحکام اسکوپ ها ویدیوی زیر را مشاهده نمایید:::
      https://www.aparat.com/v/w5Vh8/

  6. فاطمه ستوده میگوید:

    سلام .من یه طرح اخصاصی دارم . شما به طرح سفارشی جی ار سی هم تولید میکنید؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام و وقت بخیر
      بله بدون محدودیت تولید میشه.
      لطف کنید اطلاعات طرح مورد نظرتون رو در واتساپ برای کارشناسان ارسال بفرمایید تا راهنمایی تون کنیم.
      09913377500 اقای اسلامی
      09913367500 خانم زنقایی

  7. زهرا میزایی میگوید:

    سلام وقتتون بخیر ….ابعاد تایل های جی ار سی که شما تولید میکنید چقدر است؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام عرض شد، پنل های جی ار سی grc ایناب از ابعاد 25*25 تا 220*220 سانتی متر تولید میشود.
      البته هر طرحی با هر ابعادی نیز به صورت سفارشی تولید می شود.

  8. مریم خدابخش میگوید:

    سلام وقتتون بخیر . .. من میخوام طراحی کنم نمای ساختمونم رو … خودم طراحم .. میتونم فایل های این پنل های جی ار سی رو داشته باشم ؟

  9. سعیده مختار میگوید:

    سلام خوبین … من در رابطه اجرا پنل جی اف رار سی سوال دارم .. چظوری نصب میشن؟؟ میتونید برای من فیلم ارسال کنید؟

  10. محمد نامدار میگوید:

    سلام وقت شما بخیر .. خسته نباشید .. پروژه ای داریم در عراق ..ایا امکان ایجاد خط تولید در مکان پروژه هست ؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام وقت بخیر. ایجاد خط تولید در محل پروژه هزینه ها و مشکلات خاص خودش رو داره، در صورتی این کار انجام میشه که از نظر اقتصادی و شرایط پروژه امکانش وجود داشته باشه.

  11. فریده قربان نژاد میگوید:

    سلام روزتون بخیر … پنل های جی ار سی رو میشه برای نمای داخل هم استفاده کرد؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام
      قابل استفاده هست اما توصیه نمیشه چرا که جی ار سی با مقاومت و دوام بالایی تولید میشه تا در برابر شرایط مختلف مقاوم و پایدار باشه پس توجیه نداره هزینه زیادی بکنید و از جی ار سی در داخل استفاده نمایید… برای نمای داخلی می‌تونه یکی از گزینه هاتون طرح های پی وی سی pvc باشه به عنوان مثال …

  12. زهره مردای میگوید:

    سلام وقت بخیر ..اسکوپ های استفاده شده در پنل های جی اف ار سی زنگ نمیزنند؟؟؟ و آیا استحکام نگداری وزن این پنل ها رو دارند؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام
      اسکوپ ها کاملا گالوانیزه هستند و زنگ زدی ندارند.
      در مورد استحکام هم خدمتتون عرض کنم که هم خود اسکوپ ضخامت بالایی داره که باعث میشه مقاومت خیلی خوبی داشته باشه و هم اینکه به شبکه فلزی داخل جان پنل جوش شده و به هیچ عنوان از پنل جدا نمیشه ….

  13. بهاره شمس میگوید:

    سلام صبح تون بخیر … من میتونم لیست محصولات جی اف ار سیی شما رو داشته باشم؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام
      بله چرا که نه، میتونید به همکاران فروش ما در واتساپ پیام بدید تا براتون هر اطلاعاتی که نیاز دارید ارسال کنند…
      09913377500
      09158757300
      ……………………
      البته میتونید لیست پنل های جی ار سی ایناب اینجا هم ببینید؛
      https://inabco.ir/product-gfrc/

  14. سعید دنیایی میگوید:

    سلام وقت بخیر .آیا شما امکان بازدید حضوری از پروژه رو دارید .من شهر شیراز هستم و نیاز ب ۵۰۰متر پنل جی اف ار سی دارم

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام وقت بخیر
      معمولا نیازی به بازدید حضوری نیست و ما توی خیلی نقاط کشور پروژه داشتیم بدون اینکه حضور داشته باشیم معمولا همه موارد به صورت تلفنی با عکس و ویدیو حل میشه، اما بازم اگر حل نشد توی خیلی از شهرها مثل شیراز نماینده داریم که میتونند حضوری بیان و راهنمایی تون کنند

  15. جواد عباس زاده میگوید:

    سلام
    فرق grc و gfrc در چی هست؟
    ترکیبات و مواد اولیه فرق داره یا چی؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام جناب عباس زاده عزیز

      تفاوت خاصی بین جی ار سی grc و جی اف ار سی gfrc وجود نداره، تنها فرق این دو کلمه در تفاوت لهجه و گویش بین آمریکایی ها و انگلیسی ها هست که در تلفط کلمات زیادی با هم تفاوت دارند وگرنه منظور از جی ار سی grc یا جی اف ار سی gfrc همون بتن تقویت شده با الیاف شیشه هست.
      GRC: Glassfiber Reinforced Concrete
      GFRC: Glas Fiber Reinforced Concrete

      در نتیجه هیچ فرقی بین مواد اولیه و ترکیبات و طرح اختلاط بتن جی اف ار سی gfrc و جی ار سی grc نیست.

  16. جواد عباس زاده میگوید:

    ی تعریف ساده از متریال gfrc میتونید بگید؟
    این متریال از چه ترکیباتی ساخته شده؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام
      جی اف ار سی gfrc در واقع مخفف کلمه Glass Fiber Reinforced Concrete به معنی بتن تقویت شده با الیاف شیشه هست.
      مواد تشکیل دهنده بتن grc شامل سیمان، آب، ماسه سیلیسی، الیاف شیشه و مواد افزودنی بتن هست که به نسبت ها و طرح اختلاط های مختلفی ساخته میشه.

  17. علی یاری میگوید:

    سلام
    میشه بفرمایید تفاوت و فرق جی ار سی grc و جی اف ار سی gfrc چیه؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام دوست عزیز

      تفاوت و فرق خاصی بین جی ار سی grc و جی اف ار سی gfrc وجود نداره و در اصل منظور از هر دو کلمه یک محصول و یک نوع بتن هست.
      تنها دلیل به وجود اومدن این دو کلمه هم تفاوت بین لهجه آمریکایی و لهجه بریتانیایی در زبان انگلیسی هست که مثل خیلی از کلمات و عبارات دیگه با هم اختلاف داره.

      موفق باشید :)

  18. فاطمه سادات بتوئی میگوید:

    سلام و درود
    از جی اف ار سی میشه برای نرده هم استفاده کرد؟
    مرسی
    طرح هاشو کجا ببینم؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام و درود

      بله از تایل های جی ار سی grc به عنوان نرده تراس و یا نرده جلوی پنجره هم میشه استفاده کرد. طرح های متنوع پنل های جی اف ار سی gfrc میتونه گزینه های زیادی رو برای طرح نرده در اختیار شما قرار بده…
      برای مشاهده طرح های روی لینک زیر کلیک کنید:
      https://inabco.ir/product-gfrc/

      و یا با شماره 09913377500 تماس بگیرید تا انواع طرح های پنل های gfrc ایناب و نمونه پروژه هایی که از تایل های جی ار سی grc به عنوان نرده استفاده شده براتون ارسال بشه…

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام و عرض ادب جناب احسانی

      برای اخذ نمایندگی ایناب لطفا از طریق لینک زیر وارد صفحه مربوط به اخذ نمایندگی بشید (یا از طریق دکمه سرچ سایت سرچ کنید “نمایندگی”) و فرم مربوط به درخواست نمایندگی محصولات فناور ایناب رو پر کنید. سعی کنید در این فرم اطلاعاتی که ارائه میدید کامل و مفید باشه…

      https://inabco.ir/representation/

      بعد از ارسال فرم اطلاعات و درخواست شما بررسی میشه و باهاتون تماس میگیریم…
      موفق باشید :)

  19. سارا مهربانی میگوید:

    سلام.آیا محصولاتتون به شهرهای دیگه هم ارسال میشه؟وهزینه باربری چطور محاسبه میشه؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام سرکارخانم مهربانی

      بله تمامی محصولات ایناب من جمله پنل ها و تایل های پیش ساخته GFRC یا همون GRC، به سراسر کشور ارسال میشن و ما حتی چند مورد ارسال تایل های GRC به خارج از کشور هم داشتیم بدون اینکه بخوایم صادراتی انجام بدیم و یا تبلیغاتی داشته باشیم.

      خیلی از مشتری ها و کارفرماهایی که از تایل های GRC ایناب خریداری میکنند در شهرهای شمالی یا جنوبی کشور پروژه دارند و یا در مناطق سردسیر قصد اجری نمای ساختمان را دارند. تایل های GRC یکی از بهترین گزینه های برای نمای ساختمان در شرایط نامتعادل آب و هوایی و یخبندان هستند و دوام و ماندگاری بسیار بالایی خواهند داشت.

      هزینه باربری هم با توجه به وزن بار بایستی از باربری های سطح شهر نیشابور و فیروزه که نزدیکتر به کارخانه ایناب هستند، استعلام گرفته بشه… تحویل تایل های GRC به مشتری درب کارخانه هست :)

  20. کیوان احدی میگوید:

    درود
    ۱۰۰۰ متر مربع از طرح آنامیس چقدر زمان میبره برای تولید و تحویل؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام و درود

      این پنل GRC با دوتا ابعاد مختلف یعنی 190*190 و 220*220 سانتی متر تولید میشه …
      هر تایل GRC از طرح آنامیس حدود 4 مترمربع هست که برای 1000 مترمربع حدود 1 ماه حداکثر زمان نیاز هست تا تولید و ارسال بشه خدمتتون …

  21. امیر شیخ الاسلامی میگوید:

    سلام روز بخیر
    طرح برمودا سفارش دارم رنگ کرمی قابل تولید؟ آیا رنگ مقاوم است برای شمال کشور؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام و عرض ادب

      بله رنگ کرمی قابل تولید هست و البته همه پنل ها و تایل های جی اف ار سی gfrc به رنگ های سفارشی قابل تولید هستند و رنگ های پایه مثل سفید استخوانی، کرم روشن و تیره، رنگ بتن و چند رنگ دیگه به صورت پیگمنت و در مخلوط بتن جی ار سی grc و قبل از تزریق بتن به قالب اضافه میشن و عملا کل بتن به رنگ مورد نظر در میاد. این نوع رنگ رو بهش میگن رنگ عمقی اصطلاحا که مقاومت و دوام خیلی بالایی داره و به راحتی پوسته نمیشه و از بین نمیره.
      البته همه رنگ های سفارشی رو هم میشه به همین روش تولید کرد که دوام رنگ پنل ها بسیار بالا و با دوام باشه اما به دلیل وجود پیگمنت های کم کیفیت در بازار که زیاد نمیشه روی اونها حساب کرد بهتر هست که پنل های grc با رنگ های پایه تولید بشن. در صورت نیاز به رنگ بعد از تولید پنل می تونید اونها رو به رنگ های دلخواه با استفاده از رنگ های با کیفیت و مخصوص نمای ساختمان رنگ آمیری کنید تا دوام بالایی داشته باشن.

  22. محمد حجازی میگوید:

    سلام وقت بخیر
    ممنون میشم بفرمایید اسکوپ های فلزی چگونه به نما متصل میشه؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام جناب حجازی
      وقتتون بخیر

      نحوه اتصال پنل های جی ار سی یا همون بسته شدن اسکوپ های فلزی پنل ها به نما، به این صورت هست که ابتدا زیرسازی نما با استفاده از قوطی یا نبشی های فلزی (متناسب با وضعیت پروژه) انجام میشه. فواصل قوطی های زیرسازی با توجه به ابعاد پنل ها در نظر گرفته میشه و حدود 1.5 سانتی متر هم بین دوتا پنل به عنوان درز برای بستن پیچ ها در نظر گرفته میشه.

      بعد از اجرای زیرسازی نمای grc پنل ها روی زیرسازی قرار میگیرن و با استفاده از پیچ های سرمته گالوانیزه، اسکوپ های پنل ها به زیرسازی نما متصل میشن.

      برای دیدن ویدیو و جزئیات نصب تایل های جی ار سی grc ایناب به این روش روی متن زیر کلیک کنید:

      روش های اجرای نمای grc

  23. رضا سالارزاده میگوید:

    وزن جی اف آر سی نسبت به متریال های دیگه سنگین تر نمیشه؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      وقتتون بخیر

      بستگی داره با چه متریالی مقایسه می کنید البته که مقایسه از نظر وزنی به تنهایی درست نیست چون با وزن نمیشه تصمیم نهایی گرفت
      مثلا نسبت به نمای کامپوزیت سنگین تر هست اما از نماهای ملاتی سبک تر هست

      پیشنهاد می کنم علاوه بر وزن به سایر ویژگی ها و مزایایی که در استفاده از هر متریال نما بهش میرسید هم دقت کنید

  24. زارعی میگوید:

    من طراح هستم و طرحی و که میخوام برای کارفرما اجرا کنم داخل محصولات نبود امکان تولید هست؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود جناب زارعی عزیز
      بله با GFRC هر طرحی با هر ابعادی قابل تولید هست و هیچگونه محدودیتی نداره

  25. معدنی میگوید:

    سلام می خواستم بدونم میزان تحمل فشار جی ار سی چقدر هست؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      تحمل فشار اگر منظورتون مقاومت فشاری بتن جی ار سی هست که بیش از 50MP هست
      برای اطلاعات بیشتر میتونید استاندارد ملی 17817 رو مطالعه کنید که به صورت کلی جی ار سی رو مورد بررسی قرار داده

  26. رافت میگوید:

    سلام میخواستم بدونم وزن تمام شده جی اف آر سی بیشتر هست یا سنگ تراورتن؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      سنگ تراورتن وزن تمام شده بسیار بالایی دارد به این دلیل که حجم ملات استفاده شده در نما و پشت سنگ های تراورتن بسیار زیاد است.

  27. علیرضا دادگر میگوید:

    سلام وقت بخیر , هزینه ی تمام شده ی متریال GFRC چقدر هست و این هزینه به چه چیزاهایی بستگی دارد؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما

      نمای gfrc یک نمای کاملا سفارشی است و به تا پروژه بررسی نشود نمی توان برای این نما قیمت تعیین کرد.
      به صورت کلی در مورد قیمت نمای GFRC می توانید مقاله زیر را مطالعه کنید.

      مطالعه بیشتر؛ قیمت نمای GFRC

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      وقت شما بخیر

      به صورت کلی وزن مخصوص جی ار سی حدود 2000 هست
      جی ار سی به این دلیل هست که میگن وزن نهایی پایینی داره که با ضخامت کم می توان سطح زیادی از نما رو پوشش داد

  28. رضازاده میگوید:

    سلام
    نمای جی اف آر سی با هر طرحی که نیاز باشه تولید می شه؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      نمای جی اف ار سی یا جی ار سی هیچ محدودیتی در تولید و اجرا نداره و قطعات پیش ساخته با هر طرح و ابعادی قابل تولید خواهد بود

  29. هادی کراری میگوید:

    سلام
    جی اف آر سی از چه چیزی تشکیل شده و مقاومتش چطور هست؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      مهم ترین ترکیبات GFRC یا همون GRC ماسه سیلیسی و الیاف شیشه AR هست که باعث افزایش چشمگیر مقاومت خمشی بتن میشود.

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      روز بخیر
      در صورت کلی وزن متریال تا حدودی کمتر هست
      اما مقایسه این دو متریال با هم اشتباه هست
      قابلیت های جی اف ار سی بی نهایت بیشتر از آجر هست

  30. علی حامدپور میگوید:

    سلام امکان تولید جی اف آر سی به صورت کرو و خمیده هست؟

  31. احمد کریمیان میگوید:

    سلام
    وزن متریال GFRC برای نمای ساختمان بالا نیست؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      نسبت به ی سری متریال ها سنگین تر هست اما به صورت کلی نمای ساختمان باید در محاسبات سازه دیده شود و با GFRC نماهایی قابل اجرا هست که با هیچ متریال دیگه ای نمی توان اجرا کرد.

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      ابعاد GFRC کاملا سفارشی و با توجه به نیاز پروژه تولید خواهد شد.

  32. خاکپور میگوید:

    سلام وقت بخیر پنل های جی اف آر سی چه ابعادی موجود دارن؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما
      ابعاد قطعات پیش ساخته GFRC کاملا سفارشی هست

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما تفاوتی ندارند و هر دو یک متریال هست؛
      Glass Fiber Reinforced Concrete
      Glassfiber Reinforced Concrete

  33. رضا خوجانی میگوید:

    سلام جی آر سی با سنگ های که نما رومی کار میکنن چه تفاوتی داره ؟

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      سلام
      اصلا قابل مقایسه نیستند این دو متریال با هم دوست عزیز

    • محمد اسلام دوست میگوید:

      درود بر شما روز بخیر

      سفارشی هست تقریبا محدودیتی نداره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *